bugünde bekleyip yapcam canım ama bugün başlayacak sanki hafif sancm varbence test yap günün geçmiş galiba bunlar belirti olabilir
B
bugünde bekleyip yapcam canım ama bugün başlayacak sanki hafif sancm var
Slm kızlar âdetim hep düzensizdir günleri en fazla 30 günde olurdum her ay değişiyor geçen ayda 28. Gün oldum bugün 34.gun olacak hala gelmedi
fazla belirtimde yok sadece muthis bi bel ağrısı var bacaklarıma vuruyor birde gözlerim kararıyor burnumda az kaňama var 2 gündür.
göğüslerimde bastırınca açıyor bunlar belirtimi sizce ?
Iyi geceler kizlar
Bugun biraz temizlik yaptin iyildim falan ondan galiba kasiklarim cok agriyor normalde olmazdi hic hafta ici misafirim gelecek calistigim icin simdiden yavas yavas temizleyeyim dedim pisman oldum benim bata cok var 4 agustos hamilelik olsa bile daha cok yeni bebege agir is yaparak zarar verirmiyim? Yarin salon halimi koltuklarimi silcem bisi olur mu ya
Kizlar bugun regl gunum. Insallah hamileyimdir. Hicbir belirtim yok gecen aylarda boyle olmustu adet olmustum. Bu ay belki hamileyimdir.
Eczaneye gidip test almamak icin zor tutuyorum kendimi.
Haziran 19 da regl oldum en son. 28 gun sonra bugun regl olmam gerekiyor diye hesapladim.Hayırlılisi olsun cnm insallah hamilesindir ay ben dayanamam valla al bi test bence
Haziran 19 da regl oldum en son. 28 gun sonra bugun regl olmam gerekiyor diye hesapladim.
Valla kac aydir tam gunum gececek diyip elime testi alinca hasta oldugum icin artik test yapip o tek kirmiziyi gormek istemiyorum.
Amin tsk ederim. Allah isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar bebekler nasip etsin.Aslında haklisin nedense her test yaptığımizda hemen arkadaşından adetimiz geliyor cnm seni cook iyi anlıyorum inşallah hamilesindir
Ignenin uzerinden 14 gun gecmesi lazim erken yaparsan ignenin etkisi oluyorAyy canım ağzınızdan bal damlıyor ama forumlarda çatlatma iğnesi vurulduktan sonra 10 gün içinde hiç bir testin belirleyiciliği yok dedikleri için inanamıyorum yoksa silik falan değil bildiğin yumurtlama döneminde ovulasyon testinde olduğu gibi çift çizgi gördüm. Gerçekten hamiş olabilir miyim??? Progesteron testi sonucunu nasıl yorumluyosun??? Bayağı yüksek oda gebeliğin bi belirteci olabilir mi
Amin tsk ederim. Allah isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar bebekler nasip etsin.
Bugun ve yarin gelmezse kirmizilar test yaparim en azindan ihtimalvar demektir :)
Yaptim canim ama pisman oldum valla kasik ve bel agrim cok var su anHali koltk silmeyle bsy olmaz canm ama dikkat et agr kaldrma zorlama kendini
Hamile olabilirsin cnm, benim de 2 gündür böyle, inş hamileyizdirBes gundur ovulasyon testim ayni cikio tuhaf deil mi bilgisi olan paylasabilir mi. Kinali kuzu senin de hala ayni mi
Bes gundur ovulasyon testim ayni cikio tuhaf deil mi bilgisi olan paylasabilir mi. Kinali kuzu senin de hala ayni mi
Ya test bozuk olabilir dedm bi yandan baksana kendi cizgisi bile kirmizi deil pembis tamm renkler ayni ama koyu deil. Bi de dun yaptm gebelik testi bombos bi sayfa :)Hamile olabilirsin cnm, benim de 2 gündür böyle, inş hamileyizdir
Benm 29 haziran gunu oldu canm
Bende bugun yaptım ama 4 saat bekledim iğrenc bir idrar kokun var, kadıklarım ağrıyo asırı gazın var ce bagırsaklarım gurul gurul ki yenek yememişken bide götüslerimin kıyulastığını hissettim yf bilemedim ben 1 hafta önce baktırdın gebelik negatşfti kanda, ama kendini gamile gibi hissediyorum asırı terliyorum ara ara sıvak basıtor rabbim şnş yüzümüze gülmüştür bugun de son ovulasyonumu yapıcam bakalım nasıl cıkacak.Ya test bozuk olabilir dedm bi yandan baksana kendi cizgisi bile kirmizi deil pembis tamm renkler ayni ama koyu deil. Bi de dun yaptm gebelik testi bombos bi sayfa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?