Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim adet belirtisinede benziyo ama hic belli olmaz biraz daha bekle bence

Hali koltk silmeyle bsy olmaz canm ama dikkat et agr kaldrma zorlama kendini

Kizlar bugun regl gunum. Insallah hamileyimdir. Hicbir belirtim yok gecen aylarda boyle olmustu adet olmustum. Bu ay belki hamileyimdir.
Eczaneye gidip test almamak icin zor tutuyorum kendimi.

Kizlar bugun regl gunum. Insallah hamileyimdir. Hicbir belirtim yok gecen aylarda boyle olmustu adet olmustum. Bu ay belki hamileyimdir.
Eczaneye gidip test almamak icin zor tutuyorum kendimi.

Hayırlılisi olsun cnm insallah hamilesindir ay ben dayanamam valla al bi test bence

Hayırlılisi olsun cnm insallah hamilesindir ay ben dayanamam valla al bi test bence
Haziran 19 da regl oldum en son. 28 gun sonra bugun regl olmam gerekiyor diye hesapladim.
Valla kac aydir tam gunum gececek diyip elime testi alinca hasta oldugum icin artik test yapip o tek kirmiziyi gormek istemiyorum.

Haziran 19 da regl oldum en son. 28 gun sonra bugun regl olmam gerekiyor diye hesapladim.
Valla kac aydir tam gunum gececek diyip elime testi alinca hasta oldugum icin artik test yapip o tek kirmiziyi gormek istemiyorum.

Aslında haklisin nedense her test yaptığımizda hemen arkadaşından adetimiz geliyor cnm seni cook iyi anlıyorum inşallah hamilesindir

Aslında haklisin nedense her test yaptığımizda hemen arkadaşından adetimiz geliyor cnm seni cook iyi anlıyorum inşallah hamilesindir
Amin tsk ederim. Allah isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar bebekler nasip etsin.
Bugun ve yarin gelmezse kirmizilar test yaparim en azindan ihtimalvar demektir :)

Ignenin uzerinden 14 gun gecmesi lazim erken yaparsan ignenin etkisi oluyor

Bes gundur ovulasyon testim ayni cikio tuhaf deil mi bilgisi olan paylasabilir mi. Kinali kuzu senin de hala ayni mi

Eklentiler

• 20160717_155205.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 36
Bes gundur ovulasyon testim ayni cikio tuhaf deil mi bilgisi olan paylasabilir mi. Kinali kuzu senin de hala ayni mi

Evet cnm aynı senin kaçıncı günün oldu adetin geceli yada adetine kaç gün var ona göre saa yardımcı olabilirim be dün yaptım biraz daha koyu çıktı bugün yapmadım yarın yapacam tekrar inşallah hamilesindir canim inşallah

31-32 gun arasi dongum. Ilk testi 15. Gunde yaptm belki once yapsam yine ayni cikacakti

Hamile olabilirsin cnm, benim de 2 gündür böyle, inş hamileyizdir
Ya test bozuk olabilir dedm bi yandan baksana kendi cizgisi bile kirmizi deil pembis tamm renkler ayni ama koyu deil. Bi de dun yaptm gebelik testi bombos bi sayfa :)

Benm 29 haziran gunu oldu canm

Cnm yumurtlama günün geçmiş olmalı çünkü hadi hayırlısı inşallah hamilesindir hamleysende ovulasyon testi pozitif çıkarmis hemde gebelik testinde önce belli olurmuş bende şimdi ovulasyon testi yapmaya gidiyorum foto çekip yolladim sana

Ya test bozuk olabilir dedm bi yandan baksana kendi cizgisi bile kirmizi deil pembis tamm renkler ayni ama koyu deil. Bi de dun yaptm gebelik testi bombos bi sayfa :)
Bende bugun yaptım ama 4 saat bekledim iğrenc bir idrar kokun var, kadıklarım ağrıyo asırı gazın var ce bagırsaklarım gurul gurul ki yenek yememişken bide götüslerimin kıyulastığını hissettim yf bilemedim ben 1 hafta önce baktırdın gebelik negatşfti kanda, ama kendini gamile gibi hissediyorum asırı terliyorum ara ara sıvak basıtor rabbim şnş yüzümüze gülmüştür bugun de son ovulasyonumu yapıcam bakalım nasıl cıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…