Tmm canm belkiyrm bakalm sennki nasl cikacak senn de bayadr cift cizgi cikioCnm yumurtlama günün geçmiş olmalı çünkü hadi hayırlısı inşallah hamilesindir hamleysende ovulasyon testi pozitif çıkarmis hemde gebelik testinde önce belli olurmuş bende şimdi ovulasyon testi yapmaya gidiyorum foto çekip yolladim sana
Haydi bakalım hayırlı haberler alırız inşCnm yumurtlama günün geçmiş olmalı çünkü hadi hayırlısı inşallah hamilesindir hamleysende ovulasyon testi pozitif çıkarmis hemde gebelik testinde önce belli olurmuş bende şimdi ovulasyon testi yapmaya gidiyorum foto çekip yolladim sana
Ovulasyonu da atar misn canm sanmiyrm ki hicbir belirti yok kist olabilirmis oyle yazio bazi forumlardaBende bugun yaptım ama 4 saat bekledim iğrenc bir idrar kokun var, kadıklarım ağrıyo asırı gazın var ce bagırsaklarım gurul gurul ki yenek yememişken bide götüslerimin kıyulastığını hissettim yf bilemedim ben 1 hafta önce baktırdın gebelik negatşfti kanda, ama kendini gamile gibi hissediyorum asırı terliyorum ara ara sıvak basıtor rabbim şnş yüzümüze gülmüştür bugun de son ovulasyonumu yapıcam bakalım nasıl cıkacak.
3 gündür ovulasyonum atıyorumOvulasyonu da atar misn canm sanmiyrm ki hicbir belirti yok kist olabilirmis oyle yazio bazi forumlarda
Bugun daha yapmadım sıvı alımını ayarlayamadım aksama doğrı yapcam3 gündür ovulasyonum atıyorum
Regline kac gun var cnm3 gündür ovulasyonum atıyorum
Benim regl geceli 10 gün oldu. Pkoyum bide, yani gebelik mi baska bişi mi bilmiyom yaRegline kac gun var cnm
Benim 5 gündür negatif, ama hayali cizgide görüyom gibi içine düştüm testlerin allahtan kutu kutu aldım da metten her sabah yapıyom:)) inş pozitifi görürüzMerhaba kızlar kolay gelsin reglime 6 gün var test negatif çıktı ama ilk idrarla yapmadım sıvı alımına falanda hiç dikkat etmedim
Sizce ?
Benim 5 gündür negatif, ama hayali cizgide görüyom gibi içine düştüm testlerin allahtan kutu kutu aldım da metten her sabah yapıyom:)) inş pozitifi görürüz
Benim regl geceli 10 gün oldu. Pkoyum bide, yani gebelik mi baska bişi mi bilmiyom ya(( ufff rabbim hayırlısına razıyım inş sen gönlümden geceni
Benim regl geceli 10 gün oldu. Pkoyum bide, yani gebelik mi baska bişi mi bilmiyom ya(( ufff rabbim hayırlısına razıyım inş sen gönlümden geceni biliyon
En koyusu ikincisi ama yine de renkler ayni deil kac gun var reglineBu ikincisi
En koyusu ikincisi ama yine de renkler ayni deil kac gun var regline
En koyusu ikincisi ama yine de renkler ayni deil kac gun var regline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?