Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tmm canm belkiyrm bakalm sennki nasl cikacak senn de bayadr cift cizgi cikio

Haydi bakalım hayırlı haberler alırız inş

Ovulasyonu da atar misn canm sanmiyrm ki hicbir belirti yok kist olabilirmis oyle yazio bazi forumlarda

Eklentiler

• image.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 34
  • image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 45
  • image.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba kızlar kolay gelsin reglime 6 gün var test negatif çıktı ama ilk idrarla yapmadım sıvı alımına falanda hiç dikkat etmedim

Sizce ?

Merhaba kızlar kolay gelsin reglime 6 gün var test negatif çıktı ama ilk idrarla yapmadım sıvı alımına falanda hiç dikkat etmedim

Sizce ?
Benim 5 gündür negatif, ama hayali cizgide görüyom gibi içine düştüm testlerin allahtan kutu kutu aldım da metten her sabah yapıyom:)) inş pozitifi görürüz

Benim 5 gündür negatif, ama hayali cizgide görüyom gibi içine düştüm testlerin allahtan kutu kutu aldım da metten her sabah yapıyom:)) inş pozitifi görürüz

İnş cnm ben bu ayda kalmazsam doktora gideceğim artık
Düşük yapalı tam 6 ay oldu

Fotosunu varsa atsana

İnş hamişsindir

Benim regl geceli 10 gün oldu. Pkoyum bide, yani gebelik mi baska bişi mi bilmiyom ya (( ufff rabbim hayırlısına razıyım inş sen gönlümden geceni
Benim regl geceli 10 gün oldu. Pkoyum bide, yani gebelik mi baska bişi mi bilmiyom ya (( ufff rabbim hayırlısına razıyım inş sen gönlümden geceni biliyon

Allah en kisa zamanda nasip etsin cnm bu ay herkes guzel haberleri alir insallh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…