Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar 5 gün boyunca yaptığım testler bunlar 4. Testim yani dün yaptığım biraz koyu çıktı bugün de silik yani hepsi silik sadece dün yaptığım koyuydu yani değerlendirmek için bugün son günüm gibi görünüyor şansızlık işte esimde hasta off dua edin bana kizlar

Hayırlısı Allahtan cnm, bu sırada değerlendirdiysen tutar inş , gönlünü ferah tut duanı eksik etme.

Ignenin uzerinden 14 gun gecmesi lazim erken yaparsan ignenin etkisi oluyor
Canım ben zaten iğneyi adetin 17. Günü vuruldum üzerinden 7 gün geçti normalde 3 gün sonra adet günüm çünkü 28 günde bi oluyorum ben yani 14 gün beklemem mümkün değil o zamana herhalde adet olurum bebiş yoksa (

Canm dun degerlendrdysen bugunu de kapsar zaten

Merhaba ben yeni evliyim ilk ilişkim beş gün oldu iki gundur de ilişki oluyo ilişkiye girdiğimden beri karnında kasığımda ve belimde ağrı var hafif fazla değil acaba hamile olabilir miyim

Kızlar bugün yürüyüş yapayım dedimçıktım fenalastim sıcaktan galiba hastaneye gittim tansiyonum düşmüş bayiliodum nerdeyse.cuma günü de gitmiştim cinsiyet için gostermemisti.o gün doktor yüzde seksen kız demişti bugün de doktor gördü kız dedi bacak arasında bişey yoktu yani kesin midir kızlar sizce ??

İkinci cizgiyi gören var mı ? Bana mı öle geliyor

Eklentiler

• image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba ben yeni evliyim ilk ilişkim beş gün once oldu iki gundur de ilişki oluyo ilişkiye girdiğimden beri karnında kasığımda ve belimde ağrı var hafif fazla değil acaba hamile olabilir miyim acil cevap lütfen

Canim o igneyi vurduktan sonra uzerinden 13 gun gecmesi lazim ozaten hormon ilaci oldugu icin erken zamanda yaptiginda cocuk hormonu yuksek cikiyormus bende igneyle hamile kaldim cok arstirmistim insanlah vardr

Bence artik kesindir bende bu donemde ogrenmistim bide hamile oldugunu nisandz ogrenenlerin hepsinin kizi var benim cevremde bep oyle oldu bu kadar tesaduf olmaz heralde

Canim o igneyi vurduktan sonra uzerinden 13 gun gecmesi lazim ozaten hormon ilaci oldugu icin erken zamanda yaptiginda cocuk hormonu yuksek cikiyormus bende igneyle hamile kaldim cok arstirmistim insanlah vardr
İnşallah canım ama hiç bir belirtim yok sadece bazen sağ kasığımda ağrı oluyo onun dışında normal herşey (

Kızlar Merhaba bu kardeşimin dün yaptığı gebelik testi daha adetine 15 gün var sizce yanlış olma payı varmıdır ?

Eklentiler

• IMG-20160716-WA0061.webp
    5 KB · Görüntüleme: 43
Şöyle bişey olabilir yumurtlama döneminde yükselen lh hormonu beta ile benzer özellik gösteriyo belki ondan çıkmış olabilir başka mantıklı açıklaması yok

Adete 14 gün kala çatlar yumurta adet döngüsü kaç gün olursa olsun.
Kardeşiniz bu ay hamile kalmış olamaz,geçen aydan kaldı da üstüne gördü desek o zaman da daha koyu çıkması lazım.
Gebelik Testi alayım derken ovulasyon testi alıp yapmıştır diye düşündüm
Testin kenarında LH mi yazıyor, hcg mi??

Hcg yazıyor bende öyle düşündüm ilk zama belirtisi yok yani öyle diyor olursa ilk gebeliği olucak adetleri düzensiz ama son adetten 15 gün geçmiş adet biter bitmez ilişkiye girmiş şüpheli ilişkinin uzerindende 15 gün geçmiş oluyor

Arkadaslar deli olcam ayin 9 dan beri hastalanmadim 14 de kan testi yaptim negatif cikti sizce hamile olma ihtimalim halen var midir yani her ay adet olirdum normalde acaba kanda cikmayip daha sonra hamile kalan olmusmudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…