- 10 Temmuz 2016
- 407
- 104
- 18
- 31
Hayırlısı Allahtan cnm, bu sırada değerlendirdiysen tutar inş , gönlünü ferah tut duanı eksik etme.Kizlar 5 gün boyunca yaptığım testler bunlar 4. Testim yani dün yaptığım biraz koyu çıktı bugün de silik yani hepsi silik sadece dün yaptığım koyuydu yani değerlendirmek için bugün son günüm gibi görünüyor şansızlık işte esimde hasta off dua edin bana kizlar
Canım ben zaten iğneyi adetin 17. Günü vuruldum üzerinden 7 gün geçti normalde 3 gün sonra adet günüm çünkü 28 günde bi oluyorum ben yani 14 gün beklemem mümkün değil o zamana herhalde adet olurum bebiş yoksaIgnenin uzerinden 14 gun gecmesi lazim erken yaparsan ignenin etkisi oluyor
Canm dun degerlendrdysen bugunu de kapsar zatenKizlar 5 gün boyunca yaptığım testler bunlar 4. Testim yani dün yaptığım biraz koyu çıktı bugün de silik yani hepsi silik sadece dün yaptığım koyuydu yani değerlendirmek için bugün son günüm gibi görünüyor şansızlık işte esimde hasta off dua edin bana kizlar
Canim o igneyi vurduktan sonra uzerinden 13 gun gecmesi lazim ozaten hormon ilaci oldugu icin erken zamanda yaptiginda cocuk hormonu yuksek cikiyormus bende igneyle hamile kaldim cok arstirmistim insanlah vardrCanım ben zaten iğneyi adetin 17. Günü vuruldum üzerinden 7 gün geçti normalde 3 gün sonra adet günüm çünkü 28 günde bi oluyorum ben yani 14 gün beklemem mümkün değil o zamana herhalde adet olurum bebiş yoksa(
Bence artik kesindir bende bu donemde ogrenmistim bide hamile oldugunu nisandz ogrenenlerin hepsinin kizi var benim cevremde bep oyle oldu bu kadar tesaduf olmaz heraldeKızlar bugün yürüyüş yapayım dedimçıktım fenalastim sıcaktan galiba hastaneye gittim tansiyonum düşmüş bayiliodum nerdeyse.cuma günü de gitmiştim cinsiyet için gostermemisti.o gün doktor yüzde seksen kız demişti bugün de doktor gördü kız dedi bacak arasında bişey yoktu yani kesin midir kızlar sizce ??
İnşallah canım ama hiç bir belirtim yok sadece bazen sağ kasığımda ağrı oluyo onun dışında normal herşeyCanim o igneyi vurduktan sonra uzerinden 13 gun gecmesi lazim ozaten hormon ilaci oldugu icin erken zamanda yaptiginda cocuk hormonu yuksek cikiyormus bende igneyle hamile kaldim cok arstirmistim insanlah vardr
Canım çatlatma iğnesinden sonra ilişki hangi günlerde oldu canım sende??Canim o igneyi vurduktan sonra uzerinden 13 gun gecmesi lazim ozaten hormon ilaci oldugu icin erken zamanda yaptiginda cocuk hormonu yuksek cikiyormus bende igneyle hamile kaldim cok arstirmistim insanlah vardr
Kızlar Merhaba bu kardeşimin dün yaptığı gebelik testi daha adetine 15 gün var sizce yanlış olma payı varmıdır ?
Hcg yazıyor bende öyle düşündüm ilk zama belirtisi yok yani öyle diyor olursa ilk gebeliği olucak adetleri düzensiz ama son adetten 15 gün geçmiş adet biter bitmez ilişkiye girmiş şüpheli ilişkinin uzerindende 15 gün geçmiş oluyorAdete 14 gün kala çatlar yumurta adet döngüsü kaç gün olursa olsun.
Kardeşiniz bu ay hamile kalmış olamaz,geçen aydan kaldı da üstüne gördü desek o zaman da daha koyu çıkması lazım.
Gebelik Testi alayım derken ovulasyon testi alıp yapmıştır diye düşündüm
Testin kenarında LH mi yazıyor, hcg mi??
Bu kadar bellimiydi 2. Çizgin?Tabi bi de yanlış pozitif gösteren teste denk gelme ihtimali var ,benim olmuştu ama hamile degildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?