Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bu kadar bellimiydi 2. Çizgin?

Hemen hemen bu kadar belirgin di bebetime markaydi.
Aynı markada çok hatalı sonuç olmuş.

Adetten 15 gun gectiyse bi daha ki adete de 15 gun varsa tam yumurtlama zamani,bilemedim.
Önceki adet biter bitmez adet hamile kalmış olması lazım
Ilginc en mantiklisi yeni bi test
Hayırlısı olsun hakkinizda

Günaydın kizlar yarın progesteron ve amh testi yaptırmayı düşünüyorum amh testinin fiyatını bilen var mi pahali yazıyor nette

Kızlar Merhaba bu kardeşimin dün yaptığı gebelik testi daha adetine 15 gün var sizce yanlış olma payı varmıdır ?

testin kenarında hcg mi lh mi yazıyor. bu kadar önce bu kadar belirgin çizgi çıkması imkansız geldi bana. bu testler bozuk oldu mu olanı göstermeyebiliyor ama olmayan gebeliği de var gibi göstermez çünkü hormon yükselmesine dayalı sistemle çalışıyorlar. cücudunda beta hcg hormonu yoksa var gibi gösteremez

Maşallah canım benimde 12. Ve 36. Saatte ilişkim oldu başka olamadı özel sebeplerden dolayı inşallah benimkide tutmuştur :))

nerde yaptıracaksın canım özeldeyse baya pahalı 250-400 arası ama devlette para alıyorlar mı hiç bilmiyorum...
Anladim canim özelde yaptiricaktim o zaman sadece progesteron testini yaptirayim amh cok gerekli mi acaba ben kendim karar vermistim yaptirmaya sen yaptirdin mi

Anladim canim özelde yaptiricaktim o zaman sadece progesteron testini yaptirayim amh cok gerekli mi acaba ben kendim karar vermistim yaptirmaya sen yaptirdin mi
tabi canım hatta en gereklilerden bir tanesi yumurta sayını öğreniyorsun.. bende ocak ayına kadar deneyeceğim ondan sonra amh saydıracağım kaç lira olursa olsun sen devletede sor yapan yer varsa yaptır canım

kızlar benim dün çok kasık ağrım oldu sağ kasığım ve çok çok hafif pembe kanamam geldi iç çamaşırıma bulaşmayacak kadar az tuvalet kağıdına bulaştı... temizlik yaptım baya koltukları falan kaldırdım haftaiçi misafirim var diye yapmak zorundaydım halı koltuk falan sildim... benim bu ay adetim 2sinde başladı 6sında bitti. 7 sinde 12sinde ve 15inde ilişki oldu sizce bu ağrının sebebi ne olabilir? yerleşme vs dicem ama tutmuşmudur ki? 11inde çok akıntım olduğu için ilişki 12sinde oldu erken yumurtladım galiba dedim ve 1 gün gecikmelide olsa değerlendirdim. bugünde ilişki olacak inşallah. demem o ki 3 gün ilişkiyle hamile kalma ihtimalim var mı? kasık ağrım zorlamadan dolayı mı acaba yoksa ovulasyonda olduğum için miydi acaba? bat tarihim 4 ağustos tabi gecikme vs olmazsa çünkü 2 aydır çok düzensiz adetlerim

Adetimiz aynı tarihte gelecek bakalım i inşallah iyi haberleri veririz birbirimize

tabi canım hatta en gereklilerden bir tanesi yumurta sayını öğreniyorsun.. bende ocak ayına kadar deneyeceğim ondan sonra amh saydıracağım kaç lira olursa olsun sen devletede sor yapan yer varsa yaptır canım
Doğru diyosun canim şimdilik ben de erteleyeyim bi araştırıp ondan sonra yaptirayim. Devlette yapilip yapilmadigi ve fiyatı hakkinda bilgi edinirsen beni de bilgilendirirsen sevinirim

Doğru diyosun canim şimdilik ben de erteleyeyim bi araştırıp ondan sonra yaptirayim. Devlette yapilip yapilmadigi ve fiyatı hakkinda bilgi edinirsen beni de bilgilendirirsen sevinirim
tabi canım hastaneye gidersem özellikle sorarım olmadı yapıyorlar mı ekstra bi ücreti var mı sigorta karşılıyor mu diye

Arkadaslar Merhaba .. ben 2 aylık evliyim 10 günden fazladır kasiklarim da hafif ağrı ve batma oluyor 2 defa başım çok ağrıdı ve 10 gündür kokusuz ve renksiz akıntım var dün adet günümdu adet olmadım bugunde olmadım ve hiçbir belirti yok kasik ağrılarım da akıntım da durdu sadece göbeğim arada kasiniyor içten kasiniyor ve göğüslerim şişmiş sizce hamilelik belirtisi olabilir mi sabah idrar testi yaptım ama negatif çıktı idrar testinde 5 gün geçmeden çıkmıyorMuş galiba ..

ay canım hadi inşallah veririz güzel haberleri. ben dün hiç dikkat etmedim daha tutmamıştır vs diye ama dün korktum baya bundan sonra dikkat edicem

Sorma cnm tam yumurtlama gunumde eşim hastalandı onuda gectim ona bakmaktan yemek yapmaktan okadar cook hareket etim ki resmen kosusturdum yaa tutmaz artık offf offf

Arkadaslar Merhaba .. ben 2 aylık evliyim 10 günden fazladır kasiklarim da hafif ağrı ve batma oluyor 2 defa başım çok ağrıdı ve 10 gündür kokusuz ve renksiz akıntım var dün adet günümdu adet olmadım bugunde olmadım ve hiçbir belirti yok kasik ağrılarım da akıntım da durdu sadece göbeğim arada kasiniyor içten kasiniyor ve göğüslerim şişmiş sizce hamilelik belirtisi olabilir mi sabah idrar testi yaptım ama negatif çıktı idrar testinde 5 gün geçmeden çıkmıyorMuş galiba

bir garip oblomov beren20 arkadaşlar bende amh yaptıran biri olarak fikrimi söylemek istedim kesinlikle yapılması gereken bi test yumurta rezervini öğrenmek sizi çok rahatlatacak. İstanbul ve Ankara'da laboratuvarda yapılıyo ücreti 120 tl civarı devlet karşılamıyor. Benim 2.72 çıkmıştı sonucum. 2-4 arası optimal yani ideal değer..

Geç döllenme ise çıkmaz ama düzenli yumurtlama oluyorsa vucudunda 3-4 gün öncesinden bile çift çizgiyi görürsün eğer çok emin olmak istiyorsan kan testi yaptır. Kesin sonuç verir

Sorma cnm tam yumurtlama gunumde eşim hastalandı onuda gectim ona bakmaktan yemek yapmaktan okadar cook hareket etim ki resmen kosusturdum yaa tutmaz artık offf offf
belli olmaz canım belki tutmuştur... sadece biz değil bize gelene kadar milyonlarca kadın hamile olduğunu fark etmeden iş yapmıştır ama ben dün baya korktum hep ablama derdim korunmuyorsunuz ağır iş yapma dikkat et diye kendim yaptım aynısını bu ay bu kadar ciddi ciddi ilişki yaşadık zaten mayısta başladık denemelere haziranda kuruluktan dolayı hiç olmadı zaten 3. ayım olacak ama hiç ovulasyonu yakalayamadım adetlerim çok düzensiz bu ay inşallah bizim ayımız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…