- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
geç döllenme olduysa çıkmaz kanda çıkar ama bir kaç gün bekleyemem dersen git kan ver bakalım garanti olur. 2 aylık çok yenisin canım stres yapma sakın olmuyor vs diyeArkadaslar Merhaba .. ben 2 aylık evliyim 10 günden fazladır kasiklarim da hafif ağrı ve batma oluyor 2 defa başım çok ağrıdı ve 10 gündür kokusuz ve renksiz akıntım var dün adet günümdu adet olmadım bugunde olmadım ve hiçbir belirti yok kasik ağrılarım da akıntım da durdu sadece göbeğim arada kasiniyor içten kasiniyor ve göğüslerim şişmiş sizce hamilelik belirtisi olabilir mi sabah idrar testi yaptım ama negatif çıktı idrar testinde 5 gün geçmeden çıkmıyorMuş galiba
Cok sağol canim bilgilendirdigin icinbir garip oblomov beren20 arkadaşlar bende amh yaptıran biri olarak fikrimi söylemek istedim kesinlikle yapılması gereken bi test yumurta rezervini öğrenmek sizi çok rahatlatacak. İstanbul ve Ankara'da laboratuvarda yapılıyo ücreti 120 tl civarı devlet karşılamıyor. Benim 2.72 çıkmıştı sonucum. 2-4 arası optimal yani ideal değer..
herkese merhaba arkadaşlar. son adet tarihim 23 haziran. 13 temmuzda ilişki sonrasında iki büklüm eden ağrı yaşadım. 2 gün daha devam edince doktora gittim. meğerse sağ yumurtalığımda 4 cm kist oluşmuş. o ağrı yapıyormuş. yumurtan da çatlamış dedi doktor. adete kadar ağır kaldırma ve ilişkiye girme dedi. 1 haftaya yakındır göğsüm şiş ve sadece uçları acıyor,sızlıyor. kaç aydır istememe rağmen çocuk olmadı, bu ay da bu kistle çok daha zor sanırım,öyle değil mi?.neyse umut kesilmez1 hafta bekleyelim bakalım
Bir senedir. Bu sefer jimed hastanesinde bir doktora gittim. Klomen tedavisi verdi. Bakalım..,Ne zamandr bebegn olmuyo canm tedavi fln oldun mu ??
evet ben de öyle duydum. kimi öyle diyor, bir keresinde gittğim doktor hamilelikte kistlerin sürevi biraz yavaşlatacağını söylemişti. yani pco lular biraz daha zor hamile kalıyormuş. tabi belli de olmaz bu işler. inşallah dediğin gibi olurBildiğim kadarıyla kist hamilelik te zararlı değil doğumla beraber oda gider cnm
çikolata kistiyse zararlı ama değilse kınalı kuzunun dediği gibi doğumla gidiyormuş kistler. ilişkiye girme demesinin sebebi ağrılı ilişki yaşama diye mi acaba? sen yine doktorunu dinle canım bence adetinle birlikte kistlerinde gidecektir ya da bakarsın tutmuştur bebişin seninledirherkese merhaba arkadaşlar. son adet tarihim 23 haziran. 13 temmuzda ilişki sonrasında iki büklüm eden ağrı yaşadım. 2 gün daha devam edince doktora gittim. meğerse sağ yumurtalığımda 4 cm kist oluşmuş. o ağrı yapıyormuş. yumurtan da çatlamış dedi doktor. adete kadar ağır kaldırma ve ilişkiye girme dedi. 1 haftaya yakındır göğsüm şiş ve sadece uçları acıyor,sızlıyor. kaç aydır istememe rağmen çocuk olmadı, bu ay da bu kistle çok daha zor sanırım,öyle değil mi?.neyse umut kesilmez1 hafta bekleyelim bakalım
evet ben de öyle duydum. kimi öyle diyor, bir keresinde gittğim doktor hamilelikte kistlerin sürevi biraz yavaşlatacağını söylemişti. yani pco lular biraz daha zor hamile kalıyormuş. tabi belli de olmaz bu işler. inşallah dediğin gibi olur
Sende pko mu var canım neden düzensiz ??belli olmaz canım belki tutmuştur... sadece biz değil bize gelene kadar milyonlarca kadın hamile olduğunu fark etmeden iş yapmıştırama ben dün baya korktum hep ablama derdim korunmuyorsunuz ağır iş yapma dikkat et diye kendim yaptım aynısını bu ay bu kadar ciddi ciddi ilişki yaşadık zaten mayısta başladık denemelere haziranda kuruluktan dolayı hiç olmadı zaten 3. ayım olacak ama hiç ovulasyonu yakalayamadım adetlerim çok düzensiz bu ay inşallah bizim ayımız olur
Neden ?!?KIZLAR BU GÜN KÜRTAJ OLDUM VE BEBEĞİM GİTTİ
evet canım. açıkcası dün ağrı geçince ilişkiden bişey olmaz dedim ama hemen ilişkiden sonra tekrar başladı ağrı. hayır anlamadığım daha önce 6cm lik kistlerim bile olmuştu. bu kadar ağru yapmamıştı. bu biraz ilginç. makata bile baskı yapıyor. göğsüm falan 1 haftadır deli gibi. uçlarını elleyemiyorum bile öyle sızlıyor. vücudumun dengesi bi bozuldu ama hayırlısı. adetle herşey düzelir umarım. inş dediğin gibi olur ama hiç umudum yok canım ya. yine de okuyunca mutlu oluyor insan :)çikolata kistiyse zararlı ama değilse kınalı kuzunun dediği gibi doğumla gidiyormuş kistler. ilişkiye girme demesinin sebebi ağrılı ilişki yaşama diye mi acaba? sen yine doktorunu dinle canım bence adetinle birlikte kistlerinde gidecektir ya da bakarsın tutmuştur bebişin seninledir
ay cuma günü nasıl görmedim ben bunu canım çok geçmiş olsun kürtajdan sonra hamile kalmak kolay diye duymuştum inşallah tekrarını nasip eder rabbimKIZLAR BU GÜN KÜRTAJ OLDUM VE BEBEĞİM GİTTİ
yok canım pko ama 2 aydır ciddi anlamda düzensiz doktor stres kaynaklı olabilir dedi mayısta 47. gün oldum haziranda olmam gerekeni temmuzsun 2sinde oldum haziran boş geçti yani inşallah bu aydan ümitliyimSende pko mu var canım neden düzensiz ??
canım 4. ve 6. günün koyulukları aynı mı yoksa biri diğerinden daha mı koyu... çünkü 2 sefer yumurtlama olmaz kesin koyuluk farkı vardır sen yine değerlendir her ihtimale karşıKızlar bugün 6. Ovulasyon testimi yaptım yine pozitif ama dün yaptığım silik çıkmıştı bugün yaptığın biraZ daha akoyu çıktı kizlar daha önce fotolarimi yollamistim size 1.2.3 gün yaptığım ovulasyon testlerim silik çıktı 4. Gün yaptığım test koyu çıktı 5. Gün yaptığım ise yine silik çıktı ama bugün 6. Gün ve yine ovulasyon testi yaptım ve koyu çıktı kizlar normal ki bu ya bende anlamadim ne olduğunu şimdi çekip yollarım
canım 4. ve 6. günün koyulukları aynı mı yoksa biri diğerinden daha mı koyu... çünkü 2 sefer yumurtlama olmaz kesin koyuluk farkı vardır sen yine değerlendir her ihtimale karşı
alla alla çok ilginç gerçekten peki değerlendiriyorsun dimi günlerini. bakalım ağustosa kadar ne olacak inşallah birlikte hamile haberi alırızCnm fotisunu çektim ama yollayamiyorum ve evet aynı cnm yaa
Hcg yaziyor cnm ovu testi deil baktım ben yani nettede doktorlar idrar testlerinin pozitifi yanlış göstermez die yazmışlartestin kenarında hcg mi lh mi yazıyor. bu kadar önce bu kadar belirgin çizgi çıkması imkansız geldi bana. bu testler bozuk oldu mu olanı göstermeyebiliyor ama olmayan gebeliği de var gibi göstermez çünkü hormon yükselmesine dayalı sistemle çalışıyorlar. cücudunda beta hcg hormonu yoksa var gibi gösteremez
diğerlerinede baktım şimdi 4. test daha koyu ama genelde koyuluktan kasıt ilk çizgiyle hemen hemen aynı tonda olması bu yaptıklarının hiç biri aynı tonda değil ilk çizgiden silikler hep bak sana netten bulduğum örnek ovulasyon testi ataıyorum 15. gün nasıl koyu çıkmış senin hiçbiri bu kadar koyu değilCnm işte ovulasyon testi yaptım 6. Test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?