Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

geç döllenme olduysa çıkmaz kanda çıkar ama bir kaç gün bekleyemem dersen git kan ver bakalım garanti olur. 2 aylık çok yenisin canım stres yapma sakın olmuyor vs diye

Cok sağol canim bilgilendirdigin icin

herkese merhaba arkadaşlar. son adet tarihim 23 haziran. 13 temmuzda ilişki sonrasında iki büklüm eden ağrı yaşadım. 2 gün daha devam edince doktora gittim. meğerse sağ yumurtalığımda 4 cm kist oluşmuş. o ağrı yapıyormuş. yumurtan da çatlamış dedi doktor. adete kadar ağır kaldırma ve ilişkiye girme dedi. 1 haftaya yakındır göğsüm şiş ve sadece uçları acıyor,sızlıyor. kaç aydır istememe rağmen çocuk olmadı, bu ay da bu kistle çok daha zor sanırım,öyle değil mi?.neyse umut kesilmez 1 hafta bekleyelim bakalım

Bildiğim kadarıyla kist hamilelik te zararlı değil doğumla beraber oda gider cnm

Bildiğim kadarıyla kist hamilelik te zararlı değil doğumla beraber oda gider cnm
evet ben de öyle duydum. kimi öyle diyor, bir keresinde gittğim doktor hamilelikte kistlerin sürevi biraz yavaşlatacağını söylemişti. yani pco lular biraz daha zor hamile kalıyormuş. tabi belli de olmaz bu işler. inşallah dediğin gibi olur

çikolata kistiyse zararlı ama değilse kınalı kuzunun dediği gibi doğumla gidiyormuş kistler. ilişkiye girme demesinin sebebi ağrılı ilişki yaşama diye mi acaba? sen yine doktorunu dinle canım bence adetinle birlikte kistlerinde gidecektir ya da bakarsın tutmuştur bebişin seninledir

İnşallah tatlım hayırlısı olsun

Sende pko mu var canım neden düzensiz ??

evet canım. açıkcası dün ağrı geçince ilişkiden bişey olmaz dedim ama hemen ilişkiden sonra tekrar başladı ağrı. hayır anlamadığım daha önce 6cm lik kistlerim bile olmuştu. bu kadar ağru yapmamıştı. bu biraz ilginç. makata bile baskı yapıyor. göğsüm falan 1 haftadır deli gibi. uçlarını elleyemiyorum bile öyle sızlıyor. vücudumun dengesi bi bozuldu ama hayırlısı. adetle herşey düzelir umarım. inş dediğin gibi olur ama hiç umudum yok canım ya. yine de okuyunca mutlu oluyor insan :)

Kızlar bugün 6. Ovulasyon testimi yaptım yine pozitif ama dün yaptığım silik çıkmıştı bugün yaptığın biraZ daha akoyu çıktı kizlar daha önce fotolarimi yollamistim size 1.2.3 gün yaptığım ovulasyon testlerim silik çıktı 4. Gün yaptığım test koyu çıktı 5. Gün yaptığım ise yine silik çıktı ama bugün 6. Gün ve yine ovulasyon testi yaptım ve koyu çıktı kizlar normal ki bu ya bende anlamadim ne olduğunu şimdi çekip yollarım

canım 4. ve 6. günün koyulukları aynı mı yoksa biri diğerinden daha mı koyu... çünkü 2 sefer yumurtlama olmaz kesin koyuluk farkı vardır sen yine değerlendir her ihtimale karşı

Cnm fotisunu çektim ama yollayamiyorum ve evet aynı cnm yaa
alla alla çok ilginç gerçekten peki değerlendiriyorsun dimi günlerini. bakalım ağustosa kadar ne olacak inşallah birlikte hamile haberi alırız ben ayın 23üne kadar değerlendreceğim yani 3 gün daha sonra dinlenirim heralde eşimde sıkılıyor çünkü

Hcg yaziyor cnm ovu testi deil baktım ben yani nettede doktorlar idrar testlerinin pozitifi yanlış göstermez die yazmışlar

Cnm işte ovulasyon testi yaptım 6. Test
diğerlerinede baktım şimdi 4. test daha koyu ama genelde koyuluktan kasıt ilk çizgiyle hemen hemen aynı tonda olması bu yaptıklarının hiç biri aynı tonda değil ilk çizgiden silikler hep bak sana netten bulduğum örnek ovulasyon testi ataıyorum 15. gün nasıl koyu çıkmış senin hiçbiri bu kadar koyu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…