Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ahh sorma eşim hasta 6 gundur test yapıyorum silikte olsa pozitif çıkıyor ama sadece 2 defa değerlendirdik zaten sinir küpü oldum hastalanarak zamanımı buldun dedim ona sabret gelecek haftaya dedim güldü gecti

Hcg yaziyor cnm ovu testi deil baktım ben yani nettede doktorlar idrar testlerinin pozitifi yanlış göstermez die yazmışlar
bende olanı yok gösterebiliyorlar o nedenle en kesini kan testi diye biliyorum canım lise whatsaap grubumuz var arkadaşım 2. bebeğine hamile ve 2 gebeliğini de idrar testinde negatif görmüş kan testinde çıkmış. siz 2. çizgiyi görmüşsünüz isterseniz kan verin inşallah hamilelik vardır.

Doğru diyorsun da neden çift çizgi çıkıyorlar acaba off kafam cook karıştı ne yapacam bilemedim benim adetim 3 gün önce biti ve 14 günüm falan var tekrar gelmesine ne yapacam bu durumda artık test falan yok yaa birgün evet birgün hayır değerlendirim artık başka çare yok ve haftaya yaparım tekrar ovulasyon testini bakalım ne çıkacak sonuç kısmet Allah büyüktür

2 gundur akıntım beyaz benim demek yumurtlama günündegim peki testler silik çıkıyor bir bilgin varmı acaba
valla canım o konuda inan hiç bilgim yok tek bildiğim çizgiler eşit olunca ilişki olması gerektiği. daha önceden hiç testle onulasyon takibi yapmadım zaten 3 aydır adam akıllı deniyoruz biz bebek için

geç döllenme olduysa çıkmaz kanda çıkar ama bir kaç gün bekleyemem dersen git kan ver bakalım garanti olur. 2 aylık çok yenisin canım stres yapma sakın olmuyor vs diye
Vala biraz takıyorum kafaya ama normal bir durum mus hemen olmaması sadece ilk gece hamile kalanları duyunca insan geriliyor biraz .. yok beklerim gecikme olursa kanda çıkmazsa üzülürüm eşim eczacı erken gebelik testi diye birşey varmış onu getirecek bugün yapıcam

valla canım o konuda inan hiç bilgim yok tek bildiğim çizgiler eşit olunca ilişki olması gerektiği. daha önceden hiç testle onulasyon takibi yapmadım zaten 3 aydır adam akıllı deniyoruz biz bebek için

Kafam cok karıştı neyse artık bu ay i bizde gün aşırı olarak degerlendiririz

Cnm o testin resmini çekip yollamistim bana lutfen

yok tatlım hiç takma kafana 1 sene olmaması çok normal ister istemez bir sonraki regl gününü iple çekiyoruz ama sen daha 2 aylık evliymişsin ne güzel çabuk başlamışsınız bebek çalışmasına yaşın kaç? bana hep yeni evliler küçük gibi geliyor da ondan sordum ben 3 senelik evliyim 29 yaşındayım 30 olmadan bebeğim olsun istiyorum inşallah istediğimi duyar rabbim duam kabul olur

Rabb
Rabbim en kisa zamanda kucağına almayi nasip etsin canm .. evet hemen başladık baktım hemen olmuyor hiç korunmak istemedik.. benim yaşım 23 eşim 28 ben yeni 23 oldum

Selam kızlar bide benim belirtilere bakın ya göğüslerin şişti uçları kaynar suyla haşlanmış gibi acıyor bel ağrım çok var İpragaz gibi geziyorum resmen gaz sancım var bide sanki ishal Ağrı'sı gibi değişik bir Ağrı'm var karnımda kasıklarıma kramp giriyor ama 2 3 saniye falan sürüyor dünden bu yana ayağa her kalktığımda bi sendeliyordum halsizim bıraksalar 3 gün uyurum bata 7 var bibrazsan kan vermeye gitcem yapılacak testler vardı gitmişken hcg de baktırıcam ne dersiniz olma ihtimali var mıdır umutlamı bekleyim sonucu

Evet haklısın şimdi kan vermeye gitti bakalım hayirlisi

kızlar şimdi tuvalete girdim çıktım peçeteye kahverengi leke geldi fotosunu çektim atayım mı ben böyle şeylerden çekinirim yani görmek isteyen olur olmaz at derseniz atayım sonra silerim merak ettim yerleşmemi oluyo acaba bende hiç gelmez kahverengi akıntı ilk defa görüyorum adet öncesi lekelenirim sonra adet olurum ama adetimede çok var anlamadım

Kinali kuzu canim ben ovulasyon testi kullandim senin testlerinde hic iki cizgi de ayni koyulukta drgil en azindan ayni ya da t nin daha koyu olmasi lazim. Lh testlerinde hep dilik cizgi cikar zaten önemli olan koyu halini yakalamak. Akintiya gelince de ovulasyon testiyle takip ettigimde fark ettim bende yumurtlamadan 2 gün once akıntı başlıyor. Senin de öyleyse eger birkac güne çift çizgiyi yakalarsin ovulasyon testinde. Bak bu benim testlerim

Eklentiler

• 1468308983517.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…