- 10 Temmuz 2016
- 407
- 104
- 18
- 31
alla alla çok ilginç gerçekten peki değerlendiriyorsun dimi günlerini. bakalım ağustosa kadar ne olacak inşallah birlikte hamile haberi alırızben ayın 23üne kadar değerlendreceğim yani 3 gün daha sonra dinlenirim heralde eşimde sıkılıyor çünkü
bende olanı yok gösterebiliyorlar o nedenle en kesini kan testi diye biliyorum canım lise whatsaap grubumuz var arkadaşım 2. bebeğine hamile ve 2 gebeliğini de idrar testinde negatif görmüş kan testinde çıkmış. siz 2. çizgiyi görmüşsünüz isterseniz kan verin inşallah hamilelik vardır.Hcg yaziyor cnm ovu testi deil baktım ben yani nettede doktorlar idrar testlerinin pozitifi yanlış göstermez die yazmışlar
diğerlerinede baktım şimdi 4. test daha koyu ama genelde koyuluktan kasıt ilk çizgiyle hemen hemen aynı tonda olması bu yaptıklarının hiç biri aynı tonda değil ilk çizgiden silikler hep bak sana netten bulduğum örnek ovulasyon testi ataıyorum 15. gün nasıl koyu çıkmış senin hiçbiri bu kadar koyu değil
Eki Görüntüle 1859300
beyaz akıntı oluyor canımKızlar yumurtlama gününde akıntı olurmuş peki akıntının rengi ne bilen varmı
beyaz akıntı oluyor canım
valla canım o konuda inan hiç bilgim yok tek bildiğim çizgiler eşit olunca ilişki olması gerektiği. daha önceden hiç testle onulasyon takibi yapmadım zaten 3 aydır adam akıllı deniyoruz biz bebek için2 gundur akıntım beyaz benim demek yumurtlama günündegim peki testler silik çıkıyor bir bilgin varmı acaba
Teşekkür ederim .. mutlaka yapıcam umarım güzel haberler veririrmGeç döllenme ise çıkmaz ama düzenli yumurtlama oluyorsa vucudunda 3-4 gün öncesinden bile çift çizgiyi görürsün eğer çok emin olmak istiyorsan kan testi yaptır. Kesin sonuç verir
Vala biraz takıyorum kafaya ama normal bir durum mus hemen olmaması sadece ilk gece hamile kalanları duyunca insan geriliyor biraz .. yok beklerim gecikme olursa kanda çıkmazsa üzülürüm eşim eczacı erken gebelik testi diye birşey varmış onu getirecek bugün yapıcamgeç döllenme olduysa çıkmaz kanda çıkar ama bir kaç gün bekleyemem dersen git kan ver bakalım garanti olur. 2 aylık çok yenisin canım stres yapma sakın olmuyor vs diye
valla canım o konuda inan hiç bilgim yok tek bildiğim çizgiler eşit olunca ilişki olması gerektiği. daha önceden hiç testle onulasyon takibi yapmadım zaten 3 aydır adam akıllı deniyoruz biz bebek için
Vala biraz takıyorum kafaya ama normal bir durum mus hemen olmaması sadece ilk gece hamile kalanları duyunca insan geriliyor biraz .. yok beklerim gecikme olursa kanda çıkmazsa üzülürüm eşim eczacı erken gebelik testi diye birşey varmış onu getirecek bugün yapıcam
Tabi yollarım akşam getirsin hemen çekip atarım canmCnm o testin resmini çekip yollamistim bana lutfen
yok tatlım hiç takma kafana 1 sene olmaması çok normal ister istemez bir sonraki regl gününü iple çekiyoruz ama sen daha 2 aylık evliymişsin ne güzel çabuk başlamışsınız bebek çalışmasına yaşın kaç? bana hep yeni evliler küçük gibi geliyor da ondan sordumVala biraz takıyorum kafaya ama normal bir durum mus hemen olmaması sadece ilk gece hamile kalanları duyunca insan geriliyor biraz .. yok beklerim gecikme olursa kanda çıkmazsa üzülürüm eşim eczacı erken gebelik testi diye birşey varmış onu getirecek bugün yapıcam
Rabbim en kisa zamanda kucağına almayi nasip etsin canm .. evet hemen başladık baktım hemen olmuyor hiç korunmak istemedik.. benim yaşım 23 eşim 28 ben yeni 23 oldumyok tatlım hiç takma kafana 1 sene olmaması çok normal ister istemez bir sonraki regl gününü iple çekiyoruz ama sen daha 2 aylık evliymişsin ne güzel çabuk başlamışsınız bebek çalışmasına yaşın kaç? bana hep yeni evliler küçük gibi geliyor da ondan sordumben 3 senelik evliyim 29 yaşındayım 30 olmadan bebeğim olsun istiyorum inşallah istediğimi duyar rabbim duam kabul olur
Tabi yollarım akşam getirsin hemen çekip atarım canm
Evet haklısın şimdi kan vermeye gitti bakalım hayirlisibende olanı yok gösterebiliyorlar o nedenle en kesini kan testi diye biliyorum canım lise whatsaap grubumuz var arkadaşım 2. bebeğine hamile ve 2 gebeliğini de idrar testinde negatif görmüş kan testinde çıkmış. siz 2. çizgiyi görmüşsünüz isterseniz kan verin inşallah hamilelik vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?