At canim ben hic hamile kalmadigim icin bilmiyorum ama bilenler yardimci olur herhaldekızlar şimdi tuvalete girdim çıktım peçeteye kahverengi leke geldi fotosunu çektim atayım mı ben böyle şeylerden çekinirim yani görmek isteyen olur olmaz at derseniz atayım sonra silerim merak ettim yerleşmemi oluyo acaba bende hiç gelmez kahverengi akıntı ilk defa görüyorum adet öncesi lekelenirim sonra adet olurum ama adetimede çok var anlamadım
Kinali kuzu canim ben ovulasyon testi kullandim senin testlerinde hic iki cizgi de ayni koyulukta drgil en azindan ayni ya da t nin daha koyu olmasi lazim. Lh testlerinde hep dilik cizgi cikar zaten önemli olan koyu halini yakalamak. Akintiya gelince de ovulasyon testiyle takip ettigimde fark ettim bende yumurtlamadan 2 gün once akıntı başlıyor. Senin de öyleyse eger birkac güne çift çizgiyi yakalarsin ovulasyon testinde. Bak bu benim testlerim
kızlar bakın böyle bir şey Eki Görüntüle 1859339
amin canım inşallah.. adetten önce olanlar sökülme lekelenmesi diye biliyorum ama benim adetime çok var daha ay acaba yine düzensiz olacakta erken mi hastalancam ama geç hastalanınca bile leke gelmez benden ay çok stres yaptım ne olduğunu bilmemek çok kötüymüşCnm bende adetimin 3. Günü kan keslince böyle bir akıntı oldu ve 2 gün surdu inşallah sende ki yerleşme dir
amin canım inşallah.. adetten önce olanlar sökülme lekelenmesi diye biliyorum ama benim adetime çok var daha ay acaba yine düzensiz olacakta erken mi hastalancam ama geç hastalanınca bile leke gelmez benden ay çok stres yaptım ne olduğunu bilmemek çok kötüymüş
Ben de yarin yaptiricam bakalim benim kac çıkacak inşallah hamilesindirKızlar merhaba,
Konu açmak istemedim size sorayım dedim.. Dün adetimin 21. Günü progesteron testi yaptırdım 40 çıktı.. Yüksek çıkanların hamile olma ihtimali yüksek diyorlar? Yüksek çıkıp hamile kalan var mı?
Canim dedigin gibi ya yerlesme kanamasi ya da erken regl olacaksin ama inşallah hamilesindir ondan oluyordurkızlar bakın böyle bir şey Eki Görüntüle 1859339
İnşallah hepimiz hamileyizdir canım :) doktora yolladım sonucu ama henüz geri dönmedi.. Acaba o ne diyecek onu da çok merak ediyorum.. Bat 27 temmuz daha da çok varBen de yarin yaptiricam bakalim benim kac çıkacak inşallah hamilesindir
içimde regl olacak gibi bir his var inşallah yanılıyorumdurCanim dedigin gibi ya yerlesme kanamasi ya da erken regl olacaksin ama inşallah hamilesindir ondan oluyordur
Canım bende 44.5 çıktı ama belirleyici olmuyo dedilerKızlar merhaba,
Konu açmak istemedim size sorayım dedim.. Dün adetimin 21. Günü progesteron testi yaptırdım 40 çıktı.. Yüksek çıkanların hamile olma ihtimali yüksek diyorlar? Yüksek çıkıp hamile kalan var mı?
Yine beklemekten başka çare yok deseneCanım bende 44.5 çıktı ama belirleyici olmuyo dediler
Aynen öyle bende çatlatma iğnesi yaptırdım bugün 9. Gün ama test belirleyici olmaz dedikleri için 12. Günü bekliyorum bakalım ne çıkacak??Yine beklemekten başka çare yok desenehakkımızda hayırlısı olsun
Hayırlısını iste dua et.. Kafana takmadan birlikte ol, vajinal akıntını kontrol et. Yumurta kıvamı geldiğinde o gece ertesi 3 günü gun asırı değerlendir gerisş takdiri ilahiKizlr bsy sorucam doktora gttm bugn bitane yumrtam buyums 20mm olms doktr catlatma ignesi fln vermedi adet olrsan 3gn olmazsan bi hafta gectikten snra gel dedi benm bu yumrtayi catlatmam lazm ne yapmam lazm akil verin ltfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?