Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

At canim ben hic hamile kalmadigim icin bilmiyorum ama bilenler yardimci olur herhalde

Cnm çok tsk ederim bilgin için hiç anlamam böyle şeylerden sagol

Cnm bende adetimin 3. Günü kan keslince böyle bir akıntı oldu ve 2 gün surdu inşallah sende ki yerleşme dir
amin canım inşallah.. adetten önce olanlar sökülme lekelenmesi diye biliyorum ama benim adetime çok var daha ay acaba yine düzensiz olacakta erken mi hastalancam ama geç hastalanınca bile leke gelmez benden ay çok stres yaptım ne olduğunu bilmemek çok kötüymüş

Kızlar bulasik yaptım az önce yapiktan sonra da bel agrim başladı hemde cook kötü aynı adetteki ağrı gibi sizce neyden olabilir yani adetim biteli 4 gün oldu ve ilk ilişkinin üzerinden 1 hafta geçti belirti olamaz yani

Sık idrara çıkma ve idrarda koku hamilelik belirtisimidir arkadaşlar. Her ay kendimi dinlemektende bıktim gerci ya. Kosa kosa tuvalete gidiyorum çok uyuyorum halsizlikte var ama baska hiç bir belirti yok adetime de 5 ya da 7 gün var. Arada bir kaç gun geç gelebiliyor da

Kızlar merhaba,
Konu açmak istemedim size sorayım dedim.. Dün adetimin 21. Günü progesteron testi yaptırdım 40 çıktı.. Yüksek çıkanların hamile olma ihtimali yüksek diyorlar? Yüksek çıkıp hamile kalan var mı?

Ben de yarin yaptiricam bakalim benim kac çıkacak inşallah hamilesindir

Canım bende 44.5 çıktı ama belirleyici olmuyo dediler

Merhaba arkadaşlar benim de bir sorum olacak bugün adet olacak mışın gibi bir kasık ağrım var hafif bir şekilde son 3 gündür de yumurtlama Zaman'ım hesaplamalarıma göre genelde yumurtlama zamanında da böyle bir Ağrı olur fakat yumurtlama olmuş anlamına mı geliyor bu Ağrı yada olacak anlamına mı arkadaşlar bilgisi olan var mı

Kizlr bsy sorucam doktora gttm bugn bitane yumrtam buyums 20mm olms doktr catlatma ignesi fln vermedi adet olrsan 3gn olmazsan bi hafta gectikten snra gel dedi benm bu yumrtayi catlatmam lazm ne yapmam lazm akil verin ltfennn

Kizlr bsy sorucam doktora gttm bugn bitane yumrtam buyums 20mm olms doktr catlatma ignesi fln vermedi adet olrsan 3gn olmazsan bi hafta gectikten snra gel dedi benm bu yumrtayi catlatmam lazm ne yapmam lazm akil verin ltfennn
Hayırlısını iste dua et.. Kafana takmadan birlikte ol, vajinal akıntını kontrol et. Yumurta kıvamı geldiğinde o gece ertesi 3 günü gun asırı değerlendir gerisş takdiri ilahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…