Bana da doktor, sonuç çok iyi yumurtlamam olmuş adetini bekleyelim bakalım dedi.. Ona göre tekrar konuşuruz dedi..Aynen öyle bende çatlatma iğnesi yaptırdım bugün 9. Gün ama test belirleyici olmaz dedikleri için 12. Günü bekliyorum bakalım ne çıkacak??
Sorma canım bende çok umutlandım çatlatma iğnesi falan olunca tutacak diye düşündüm ama nedense karamsar hissediyorum kendimi olmadı galibaBana da doktor, sonuç çok iyi yumurtlamam olmuş adetini bekleyelim bakalım dedi.. Ona göre tekrar konuşuruz dedi..
Of ya heray aynı gergin bekleyişbu ay nasıl kafam rahattı halbuki.. Olursa olur modundaydım..
Ben de 3 senelik evliyim ve 29 yaşındayım canm :) 8 aydır Bebek istiyorumyok tatlım hiç takma kafana 1 sene olmaması çok normal ister istemez bir sonraki regl gününü iple çekiyoruz ama sen daha 2 aylık evliymişsin ne güzel çabuk başlamışsınız bebek çalışmasına yaşın kaç? bana hep yeni evliler küçük gibi geliyor da ondan sordumben 3 senelik evliyim 29 yaşındayım 30 olmadan bebeğim olsun istiyorum inşallah istediğimi duyar rabbim duam kabul olur
Hayırlısını iste dua et.. Kafana takmadan birlikte ol, vajinal akıntını kontrol et. Yumurta kıvamı geldiğinde o gece ertesi 3 günü gun asırı değerlendir gerisş takdiri ilahi
KesindirKızlar bugün yürüyüş yapayım dedimçıktım fenalastim sıcaktan galiba hastaneye gittim tansiyonum düşmüş bayiliodum nerdeyse.cuma günü de gitmiştim cinsiyet için gostermemisti.o gün doktor yüzde seksen kız demişti bugün de doktor gördü kız dedi bacak arasında bişey yoktu yani kesin midir kızlar sizce ??
amin canım inşallah.. adetten önce olanlar sökülme lekelenmesi diye biliyorum ama benim adetime çok var daha ay acaba yine düzensiz olacakta erken mi hastalancam ama geç hastalanınca bile leke gelmez benden ay çok stres yaptım ne olduğunu bilmemek çok kötüymüş
Cnm senin nasıl gidiyor hamilelik ağrı falan var mi senin de mi kız ?katipcan6868 canım üçlü test yaptırdınız mı ayrıntılı düşünüyo musun ben çok kararsız kaldım
Evet kızçeler var hep seninde kız dimiCnm senin nasıl gidiyor hamilelik ağrı falan var mi senin de mi kız ?
Benim de çok ağrım oluyor cnm ya kuyruk sokumumda kasıklarımda. İsim düşünmeye basladik nisanur u dusunduk şimdi ama degisirmi daha bilmiyorum :)) bugün patiklerini aldık kızımın ilk hediye çok heyecanlı ya :)) siz düşündünüz mu isimEvet kızçeler var hep seninde kız dimiismini belirlediniz mi ağrı arada vurup duruyo aşağıya Bi gün oluyo geçiyo sonra ben artık karnımın üzerine yatmamak için yanımda yastıkla yatıyorum Can'ım senin Nasıl gidiyo
Zeynep ya da Ece dedik arada Zeynep Ece mi olsa diyorum ama iki isimde zor olurBenim de çok ağrım oluyor cnm ya kuyruk sokumumda kasıklarımda. İsim düşünmeye basladik nisanur u dusunduk şimdi ama degisirmi daha bilmiyorum :)) bugün patiklerini aldık kızımın ilk hediye çok heyecanlı ya :)) siz düşündünüz mu isim
Benimde kizim olursa zeynep istiyorumZeynep ya da Ece dedik arada Zeynep Ece mi olsa diyorum ama iki isimde zor olurbende cuma günü şapka bide foto albümü aldım pembiş
Canin su an kasik agrim var ama kahverengi lekelenme yok kesildi bakalim beklicem artik ne olacak bekleyip gircem Allahtan hayirlisini diliyorumCanim bnimde 10gun kadar suren bi lekelenmem vardi ya ayni byleydi iste attign fotodaki gibi doktor bana rahim duvarin kalinlasmis o yuzen sokulememissin demisti. Benm nrmalde de byle akintm olur ve ertesi gn kanamam baslardi.
Bizim 3 ay oldu ben hep istiyordum ama esim borc vs diye erteliyordu zaten son 1.5 2 senedir adam akilli korunmadik geri cekiliyordu esim kazara hamile kalirim diye cok umit ettim ama 1 kez kimyasal gebeligim oldu bakalim ins bundan sonrasi guzel olur bizler icinBen de 3 senelik evliyim ve 29 yaşındayım canm :) 8 aydır Bebek istiyorum
Sağol Can'ım inşallah Allah sana da Bi kız evlat nasip etsin dimi Zeynep Ece değişik geliyo kulağa :)Benimde kizim olursa zeynep istiyorumzeynep ecede cok guzel
Canin su an kasik agrim var ama kahverengi lekelenme yok kesildi bakalim beklicem artik ne olacak bekleyip gircem Allahtan hayirlisini diliyorum
Sağol Can'ım inşallah Allah sana da Bi kız evlat nasip etsin dimi Zeynep Ece değişik geliyo kulağa :)
Ne güzel inşallah kısmet olur size deBende seviyorum Zeynep ismini ece de harika kısmetse bende Zeynep veya ece düşünüyordum hata rüyamda bile gormustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?