Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen öyle bende çatlatma iğnesi yaptırdım bugün 9. Gün ama test belirleyici olmaz dedikleri için 12. Günü bekliyorum bakalım ne çıkacak??
Bana da doktor, sonuç çok iyi yumurtlamam olmuş adetini bekleyelim bakalım dedi.. Ona göre tekrar konuşuruz dedi..
Of ya heray aynı gergin bekleyiş bu ay nasıl kafam rahattı halbuki.. Olursa olur modundaydım..

Bana da doktor, sonuç çok iyi yumurtlamam olmuş adetini bekleyelim bakalım dedi.. Ona göre tekrar konuşuruz dedi..
Of ya heray aynı gergin bekleyiş bu ay nasıl kafam rahattı halbuki.. Olursa olur modundaydım..
Sorma canım bende çok umutlandım çatlatma iğnesi falan olunca tutacak diye düşündüm ama nedense karamsar hissediyorum kendimi olmadı galiba (

Ben de 3 senelik evliyim ve 29 yaşındayım canm :) 8 aydır Bebek istiyorum

Hanimlar merhaba ben 17 mayista kurtaj olsum ilk adetimi kurtajdan sonraki 35. Gunde oldum suandada o adetimin ustunden 27. Gun gecti .. bu ay korunmadik tekrar hamile kalmak istiyorum cunku bi kac gundur akinti kasik ve bel agrilarim vardi surekli bugun kasik agrilarim dahada bir artti bacagima vuruyo diyebilirim ilk defa boyle agrilarim oldu .. simdi ben gebelik testi yapmak istiyorum ama adet tarihim nedir bisey varsa suan cikarmi nasil hesaplamam lazim hic bilmiyorum belki biraz karisik bi durumkusura bakmayin ama benimde kafam cok karisti gercekten.. kurtaj sonrasi dongumuz degisiyo normal olarak normalde 28 gunde bir duzenli adet olan biriyim sizce nasil hareket etmeliyim??

Kesindir

Canim bnimde 10gun kadar suren bi lekelenmem vardi ya ayni byleydi iste attign fotodaki gibi doktor bana rahim duvarin kalinlasmis o yuzen sokulememissin demisti. Benm nrmalde de byle akintm olur ve ertesi gn kanamam baslardi.

Cnm senin nasıl gidiyor hamilelik ağrı falan var mi senin de mi kız ?
Evet kızçeler var hep seninde kız dimi ismini belirlediniz mi ağrı arada vurup duruyo aşağıya Bi gün oluyo geçiyo sonra ben artık karnımın üzerine yatmamak için yanımda yastıkla yatıyorum Can'ım senin Nasıl gidiyo

Benim de çok ağrım oluyor cnm ya kuyruk sokumumda kasıklarımda. İsim düşünmeye basladik nisanur u dusunduk şimdi ama degisirmi daha bilmiyorum :)) bugün patiklerini aldık kızımın ilk hediye çok heyecanlı ya :)) siz düşündünüz mu isim

Zeynep ya da Ece dedik arada Zeynep Ece mi olsa diyorum ama iki isimde zor olur bende cuma günü şapka bide foto albümü aldım pembiş

Canim bnimde 10gun kadar suren bi lekelenmem vardi ya ayni byleydi iste attign fotodaki gibi doktor bana rahim duvarin kalinlasmis o yuzen sokulememissin demisti. Benm nrmalde de byle akintm olur ve ertesi gn kanamam baslardi.
Canin su an kasik agrim var ama kahverengi lekelenme yok kesildi bakalim beklicem artik ne olacak bekleyip gircem Allahtan hayirlisini diliyorum

Ben de 3 senelik evliyim ve 29 yaşındayım canm :) 8 aydır Bebek istiyorum
Bizim 3 ay oldu ben hep istiyordum ama esim borc vs diye erteliyordu zaten son 1.5 2 senedir adam akilli korunmadik geri cekiliyordu esim kazara hamile kalirim diye cok umit ettim ama 1 kez kimyasal gebeligim oldu bakalim ins bundan sonrasi guzel olur bizler icin

Canin su an kasik agrim var ama kahverengi lekelenme yok kesildi bakalim beklicem artik ne olacak bekleyip gircem Allahtan hayirlisini diliyorum

Amin canin insallah yerlsme kanamasi gbi bsydir bazi hamileler bu sekilde lekeleniyomus ya sninde oyle bisydr insallah Allah hrkesin gnlune gore versin

Bende seviyorum Zeynep ismini ece de harika kısmetse bende Zeynep veya ece düşünüyordum hata rüyamda bile gormustum
Ne güzel inşallah kısmet olur size de ben rüyamda üç ay hep erkek gördüm dört beş kere yüzünü bile gördüm yani ama gel gelelim kızım ben Burdayım dedi rüyamın tersi çıktı Bi yerde okumuştum rüyanda ne görürsen tersi çıkarmış yazıyordu ama inanmamıştım doğru çıktı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…