- 10 Temmuz 2016
- 407
- 104
- 18
- 31
Ne güzel inşallah kısmet olur size deben rüyamda üç ay hep erkek gördüm dört beş kere yüzünü bile gördüm yani ama gel gelelim kızım ben Burdayım dedi rüyamın tersi çıktı Bi yerde okumuştum rüyanda ne görürsen tersi çıkarmış yazıyordu ama inanmamıştım doğru çıktı valla
Tüylerim diken diken olduRüyaların tersine yorulduğu doğru ama isim gördün mü koymak mecburi derler ben bir kızım olduğunu gordum ona Zeynep kızım diye sesleniyorum öğle bir ruyaydi
Tüylerim diken diken olduevet öyle derler isimde doğru belki bu Bi işarettir
Tatlım erken gebelik testi kalmamış getirmemisti dolasiyla cekemedim ama ismini falan aldım senin için predictor erken gebelik testi. Hangi eczaneye sorsan verirler sana 20 30 lira gibi bir ücreti var .. ve bu arada ben hala adet olmadım 1 gün geçti adetimin üstünden .. ayin 20 sinide atlatirsam kan testi yapicamÇok tsk ederim cnm inan cook mutlu olurum cnm bnm
Tatlım erken gebelik testi kalmamış getirmemisti dolasiyla cekemedim ama ismini falan aldım senin için predictor erken gebelik testi. Hangi eczaneye sorsan verirler sana 20 30 lira gibi bir ücreti var .. ve bu arada ben hala adet olmadım 1 gün geçti adetimin üstünden .. ayin 20 sinide atlatirsam kan testi yapicam
Günaydın kızlarr çatlatma iğnesinin 9. Günü bugün sabah dayanamadım test yaptım tamamen silikleşti mi nasış çizgi diye dosyayı yüklüyorum hala belirgin inşallah 3 gün sonrada böyle olur bu şekilde iğneden 9-10 gün sonra test yapanlar var mı nasıldı çizgimiz??
İnşallah Can'ımEvet öğleymis cnm insallah bu ay hepimiz birbirimize iyi haberler veririz
Canım daha öncede seninle yazışmıştık değil mi o zaman iğnenin 6. Günüydü bugün 9. Gün hala çizgi kaybolmadı çok şükür bende umutlanmak istiyorum ama 12. Gün tekrar yap dediler çünkü 12 den sonra ancak belli olurmuş yani cuma yine yapmam gerekecek eğer o zaman da böyle çıkarsa gebelikten bahsedilebikirmiş yoksa bende çok istiyorum bebişi :)Evet cnm çizgi var gözün aydın
Catlatma ignesinin etkisi gecmemis olabilir canim yarin yada obur gun tekrarla koyulasirsa vardir siliklesirse ignenin etkisidir biliyosundur catlatma ignesi hcg hormonu icerirCanım daha öncede seninle yazışmıştık değil mi o zaman iğnenin 6. Günüydü bugün 9. Gün hala çizgi kaybolmadı çok şükür bende umutlanmak istiyorum ama 12. Gün tekrar yap dediler çünkü 12 den sonra ancak belli olurmuş yani cuma yine yapmam gerekecek eğer o zaman da böyle çıkarsa gebelikten bahsedilebikirmiş yoksa bende çok istiyorum bebişi :)
Evet onu bildiğim için çok da ümitlenmek istemiyorum 12. Günü tekrar edeyim diye düşündüm belki dayanamam yarın falan da yaparım. Ama gebeliğe dair hiç bir belirtim yok sadece çok az sağ kasığımda ağrı oluyo bazen. Cuma günü adet günüm zaten bakalım hayırlısı allahtan :))Catlatma ignesinin etkisi gecmemis olabilir canim yarin yada obur gun tekrarla koyulasirsa vardir siliklesirse ignenin etkisidir biliyosundur catlatma ignesi hcg hormonu icerir
Canım daha öncede seninle yazışmıştık değil mi o zaman iğnenin 6. Günüydü bugün 9. Gün hala çizgi kaybolmadı çok şükür bende umutlanmak istiyorum ama 12. Gün tekrar yap dediler çünkü 12 den sonra ancak belli olurmuş yani cuma yine yapmam gerekecek eğer o zaman da böyle çıkarsa gebelikten bahsedilebikirmiş yoksa bende çok istiyorum bebişi :)
İnşallah canım inşallahEvet cnm ovulasyon dan 12 gün sonra kesin sonuç verirmiş 3 gün sonra yenile testi inşallah hamilesindir cnm yani sonuçta çizgi var değişmez inşallah hayırlısı olsun
galiba yumurta takibi sonra çatlatma iğnesi falan yapacak hayırlısı olsun hakkındaGünaydın kızlar doktordan geldim simdi progesteron testi icin kan verdim sonuclar cikinca yazarim. Yumurtalarin çatlamış gözüküyor testin sonucu yuksek cikarsa o da yumurtanin catladigini gosterir dedi. Hamilelik varsa cikar mi diye sordum cikmaz dedi. Bir senelik evliyim dedim ilac tedavisiyle baslayalim istersen dedi ne olabilir ilac tedavisi fikriniz var mi?
Catlatma ignesi asilama falan mi demek istediniz dedim hayir daha basit vücudu zorlamayan ilaclar dedi. Amh ucreti de 200 tl dediler (özel hastane)galiba yumurta takibi sonra çatlatma iğnesi falan yapacak hayırlısı olsun hakkında
peki amh yaptır dedi mi canım yumurtalarına bakmıştır çatlamış gözüküyor falan demiş ya. Alla alla ne ilacı verecek acaba keşke sorsaydın ne gibi diyeCatlatma ignesi asilama falan mi demek istediniz dedim hayir daha basit vücudu zorlamayan ilaclar dedi. Amh ucreti de 200 tl dediler (özel hastane)
Bende bu ay akıntıda hiç bitmedi.. Sürekli akıntım var.. Bazen hissediyorum bile..Sorma canım bende çok umutlandım çatlatma iğnesi falan olunca tutacak diye düşündüm ama nedense karamsar hissediyorum kendimi olmadı galiba(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?