Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kesinlikle çıkar canım hatta 5 gün öncesinden bile çıkar eğer dayanamıyorsan yap bende bugün gebelik testi yaptım çatlatma iğnesinin 9. Günü ve pozitif çıktı ama belirleyici değil çünkü iğnenin etkisi olabilir ama en azından orda çizginin kaybolmadığını görmek güzel 3 gün sonra yine yapacam nasıl dayanacaksam 3 gün daha

Buda test sonucum

Eklentiler

• IMG-20160719-WA0002.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 39
sürekli akıntı gebelik belirtisi derler ama inşallah hakkında hayırlısı olur.

Buda test sonucum
Aayyyy canım inşallah o çift çizgi hep kalır ordaaa :) ne olursa olsun çift çizgi görmek bile insanı mutlu ediyor :)) inşallah bende görürsem o testi bir ömür saklıycam vallaha :))) ne çektim ben o çift çizgiyi görmek için beee demek için :)))

peki amh yaptır dedi mi canım yumurtalarına bakmıştır çatlamış gözüküyor falan demiş ya. Alla alla ne ilacı verecek acaba keşke sorsaydın ne gibi diye
Yaptirmak gerekir tabi dedi. Belki özel olunca para için de demis olabilur mi? Ilaca gelinceye kadar cok sorunca onu soramadim artik. Bu doktora ilk defa gittim daha önceki doktorum gitmiş. Sonucuma internetten baktim 12.22 nasil acaba

Ayy canım güldürdün beni ömür boyu saklayacağım diye :)) inşallah Rabbim nasip etsin bende profil resmim yapacam iki gün sonra yine yapayım bakalım görecek miyim çift çizgi yi..

Yaptirmak gerekir tabi dedi. Belki özel olunca para için de demis olabilur mi? Ilaca gelinceye kadar cok sorunca onu soramadim artik. Bu doktora ilk defa gittim daha önceki doktorum gitmiş. Sonucuma internetten baktim 12.22 nasil acaba
Ne sonucu bu canım progesteron ise yumurtan çatlamış demek

Kızlar ben iki çizgininde koyusunu gormeden hemen silik oldu bu ne demek oluyor biri hafif silik oldu öteki hayalet çizgisi gibi ama yumurtlama günümu bilmiyorum ki ben hic ikisi de koyu olmadı ne yapacam ben bu ne demek oluyor

Eklentiler

• IMG-20160719-WA0000.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 44
Adetin kaçıncı günü ve jaç günde bi adet oluyorsun

Tatlım ben normalde 25 günde 1 adet oluyorum ama bu ay 18 gün kaldım ve 9 temmuzda geldi adetim sadece 2 gün surdu ama pedi dolduracak kadar di bubay 5. Günü değerlendirdik 4 gün oldu adetim biteli ama ben 5. Günden beri ovu testi yapıyorum hep silikte olsa çift çizgi cikiyor

kızlar öncelikle Rabbim her isteyene sağlıklı bi bebek nasip etisn. bizde 6-7 aydr deniyoruz olmadı daha. size bi sorum olacak bnm adetim her ayın 29unda gelirdi şaşmadan,geçen ay 25inde geldi ilk defa. dünden beri karnıma ara ara adet ağrısı giriyor ve belimede aynı şeklde, acaba bu hamilelek belirtiismi yoksa bu ayda mı yine 4-5gün erken gelecek.bi fikri olan var mı ya da yaşayan byle, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…