- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Kesinlikle çıkar canım hatta 5 gün öncesinden bile çıkar eğer dayanamıyorsan yap bende bugün gebelik testi yaptım çatlatma iğnesinin 9. Günü ve pozitif çıktı ama belirleyici değil çünkü iğnenin etkisi olabilir ama en azından orda çizginin kaybolmadığını görmek güzel 3 gün sonra yine yapacam nasıl dayanacaksam 3 gün dahaBende bu ay akıntıda hiç bitmedi.. Sürekli akıntım var.. Bazen hissediyorum bile..
En erken ne zaman kan testi yapılır bi fikrin var mı? Yani benim 27 temmuz'da adet olmam gerekiyor 25 temmuz'da kan testi yapsam çıkar mı sence?
Buda test sonucumBende bu ay akıntıda hiç bitmedi.. Sürekli akıntım var.. Bazen hissediyorum bile..
En erken ne zaman kan testi yapılır bi fikrin var mı? Yani benim 27 temmuz'da adet olmam gerekiyor 25 temmuz'da kan testi yapsam çıkar mı sence?
sürekli akıntı gebelik belirtisi derler ama inşallah hakkında hayırlısı olur.Bende bu ay akıntıda hiç bitmedi.. Sürekli akıntım var.. Bazen hissediyorum bile..
Aayyyy canım inşallah o çift çizgi hep kalır ordaaa :) ne olursa olsun çift çizgi görmek bile insanı mutlu ediyor :)) inşallah bende görürsem o testi bir ömür saklıycam vallaha :))) ne çektim ben o çift çizgiyi görmek için beee demek için :)))Buda test sonucum
Yaa evet öyle yazıyor inşallah öyledir :) koku kaşıntı ağrı olmadığı için korkmadım akıntıdan ama bilemiyorum ki işte :) inşallah biran önce hamile kalırız :)sürekli akıntı gebelik belirtisi derler ama inşallah hakkında hayırlısı olur.
Yaptirmak gerekir tabi dedi. Belki özel olunca para için de demis olabilur mi? Ilaca gelinceye kadar cok sorunca onu soramadim artik. Bu doktora ilk defa gittim daha önceki doktorum gitmiş. Sonucuma internetten baktim 12.22 nasil acabapeki amh yaptır dedi mi canım yumurtalarına bakmıştır çatlamış gözüküyor falan demiş ya. Alla alla ne ilacı verecek acaba keşke sorsaydın ne gibi diye
Ayy canım güldürdün beni ömür boyu saklayacağım diye :)) inşallah Rabbim nasip etsin bende profil resmim yapacam iki gün sonra yine yapayım bakalım görecek miyim çift çizgi yi..Aayyyy canım inşallah o çift çizgi hep kalır ordaaa :) ne olursa olsun çift çizgi görmek bile insanı mutlu ediyor :)) inşallah bende görürsem o testi bir ömür saklıycam vallaha :))) ne çektim ben o çift çizgiyi görmek için beee demek için :)))
Ne sonucu bu canım progesteron ise yumurtan çatlamış demekYaptirmak gerekir tabi dedi. Belki özel olunca para için de demis olabilur mi? Ilaca gelinceye kadar cok sorunca onu soramadim artik. Bu doktora ilk defa gittim daha önceki doktorum gitmiş. Sonucuma internetten baktim 12.22 nasil acaba
Evet canim progesteron catlamis mi gerçektenNe sonucu bu canım progesteron ise yumurtan çatlamış demek
Benim 40 çıktı canım.. Doktorum yumurtlamışsın şimdi adetini bekleyelim dedi.. Yani bu ay çalışmalar bitti :))))) beklemedeyizEvet canim progesteron catlamis mi gerçekten
10 un üstünde çatlamış anlamına geliyor forumlarda hep öyle okudum ben canım önemli olan doktorun ne dediği. Yinede seni yanlış bilgilendirmek istemem :)Evet canim progesteron catlamis mi gerçekten
tatlım sen bi gebelik testi alıp yapsana...Kızlar ben iki çizgininde koyusunu gormeden hemen silik oldu bu ne demek oluyor biri hafif silik oldu öteki hayalet çizgisi gibi ama yumurtlama günümu bilmiyorum ki ben hic ikisi de koyu olmadı ne yapacam ben bu ne demek oluyor
Adetin kaçıncı günü ve jaç günde bi adet oluyorsunKızlar ben iki çizgininde koyusunu gormeden hemen silik oldu bu ne demek oluyor biri hafif silik oldu öteki hayalet çizgisi gibi ama yumurtlama günümu bilmiyorum ki ben hic ikisi de koyu olmadı ne yapacam ben bu ne demek oluyor
tatlım sen bi gebelik testi alıp yapsana...
Adetin kaçıncı günü ve jaç günde bi adet oluyorsun
6 ay oldu hala tık yok. Bu nedir. Ne kadar zormuş hamile kalmak. Her ay bi umut ediyorum bu sefer acaba diye ama sonu hüsran oluyorrabbim kimseye aratmasın
AminAynen cnm haklisin Allah kimseye hayal kırıklığı yarattı yaşatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?