- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Yani sen adetimin 10. Günün de falan yumurtlama oluyo 10. Güne kadar lh seviyesi çok yükselmemiş eğer testlerin böyleyse acaba geç yumurtlama mı olacak bu ay?? Sen bence erken yapmışsın testini ama hergün yapmaya devam et bakalım sıvı alımını durdur ve sıkışık tuvalet ile yap canım.Tatlım ben normalde 25 günde 1 adet oluyorum ama bu ay 18 gün kaldım ve 9 temmuzda geldi adetim sadece 2 gün surdu ama pedi dolduracak kadar di bubay 5. Günü değerlendirdik 4 gün oldu adetim biteli ama ben 5. Günden beri ovu testi yapıyorum hep silikte olsa çift çizgi cikiyor
Bana da yumurta gözükmüyor catlamistir test sonucu net bilgi verir dedi. Ondan mi acaba seninkinden düşük olması bata7 gün varBenim 40 çıktı canım.. Doktorum yumurtlamışsın şimdi adetini bekleyelim dedi.. Yani bu ay çalışmalar bitti :))))) beklemedeyiz
Yani sen adetimin 10. Günün de falan yumurtlama oluyo 10. Güne kadar lh seviyesi çok yükselmemiş eğer testlerin böyleyse acaba geç yumurtlama mı olacak bu ay?? Sen bence erken yapmışsın testini ama hergün yapmaya devam et bakalım sıvı alımını durdur ve sıkışık tuvalet ile yap canım.
Doktora yarın gostericem inşallah guzel şeyler söyler10 un üstünde çatlamış anlamına geliyor forumlarda hep öyle okudum ben canım önemli olan doktorun ne dediği. Yinede seni yanlış bilgilendirmek istemem :)
12.22 ne sonucu canmYaptirmak gerekir tabi dedi. Belki özel olunca para için de demis olabilur mi? Ilaca gelinceye kadar cok sorunca onu soramadim artik. Bu doktora ilk defa gittim daha önceki doktorum gitmiş. Sonucuma internetten baktim 12.22 nasil acaba
Bildiğim kadarıyla 10 ve üzeri olunca bi sıkıntı olmuyor.. Sen içini ferah tut canım.. Sorun yok yani :)Bana da yumurta gözükmüyor catlamistir test sonucu net bilgi verir dedi. Ondan mi acaba seninkinden düşük olması bata7 gün var
T silik ise çatlamış da olabilir hiç kasık ağrısı akıntı olmadı mı yumurtlama döneminde olur hissedersinTsk ederim cnm haklı olabilirsin ama nette hesapladim ovulasyon u 13 temmuz çıktı o günden beri yapıyorum 7 gundur ama aynı silik bugün yaptım C hafif silikti T hayalet çizgisi gibiydi
Bu bir yerleşme olabilir mi ?? :)))kızlar bakın böyle bir şey Eki Görüntüle 1859339
Merhaba ben bu ay ilk kez klomennve çatlama iğnesi kullanacağım.. Bu çatlama iğnesi Nasıl birşey, süreç Nasıl Biraz bahseder misin ??Aynen öyle bende çatlatma iğnesi yaptırdım bugün 9. Gün ama test belirleyici olmaz dedikleri için 12. Günü bekliyorum bakalım ne çıkacak??
Bu ay oldu o oldu... :)))Canin su an kasik agrim var ama kahverengi lekelenme yok kesildi bakalim beklicem artik ne olacak bekleyip gircem Allahtan hayirlisini diliyorum
Bu hamile gibi duruyor.. İnşallah kucağına alırsın inşallah bozuk test değildirGünaydın kızlarr çatlatma iğnesinin 9. Günü bugün sabah dayanamadım test yaptım tamamen silikleşti mi nasış çizgi diye dosyayı yüklüyorum hala belirgin inşallah 3 gün sonrada böyle olur bu şekilde iğneden 9-10 gün sonra test yapanlar var mı nasıldı çizgimiz??
canım hiç bilmiyorum yerleşmemi adet öncesi kahverengi lekelenmemi bakalım beklemedeyim düzensiz adet olunca düzene girmesi için belki bu ay 2 sefer olacağım adet hiç bilmiyorum ama her ihtimale karşı günleri değerlendirmeye devam ediyorumBu bir yerleşme olabilir mi ?? :)))
Bu ay oldu o oldu... :)))
Ya kınalı kuzu hamilelik testi neden yapmıyorsun nie eziyet ediyon kendine:) bence hamile olabilirsin bir yap bakalım..Tsk ederim cnm haklı olabilirsin ama nette hesapladim ovulasyon u 13 temmuz çıktı o günden beri yapıyorum 7 gundur ama aynı silik bugün yaptım C hafif silikti T hayalet çizgisi gibiydi
Progesteron testi csnim adetin 21. günü yapılan12.22 ne sonucu canm
Ya kınalı kuzu hamilelik testi neden yapmıyorsun nie eziyet ediyon kendine:) bence hamile olabilirsin bir yap bakalım..
Yumurta takibi sonucu belli bi büyüklüğe gelince doktor veriyor canım vurulacagin zamanı ve ilişki takvimini belirliyor bende vurulduktan 12 saat sonra kasik ağrısı olunca ben o günü ve ertesi günü aksami değerlendirdm şimdi beklemedeyim gebelik testi pozitif çıkıyo ama daha 9.gün olduğu için guvenmiyorum. 3 gün sonra tekrar yapacam çünkü igneden 12 gün sonra testler sonucveriyo.. sen iğne oldun muMerhaba ben bu ay ilk kez klomennve çatlama iğnesi kullanacağım.. Bu çatlama iğnesi Nasıl birşey, süreç Nasıl Biraz bahseder misin ??
Test büyük değil ona eminim ama ignesinden etkisi de olabilir canım inş 3 gün sonra yine yapcam o zaman da pozitif olursa kan vercemBu hamile gibi duruyor.. İnşallah kucağına alırsın inşallah bozuk test değildir
Geçen ay yaptın mı ? Negatif mi çıktı ki yapma diyor?!?Cnm eşim almıyor bana hamilelik testi yapma diyor ben yurtdışındayim Arabistan da burda kadınlar çıkmaz tek başlarına dışarı ondan anlamıyorum dediğin gibi cnm gerçektende de eziyet yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?