Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yani sen adetimin 10. Günün de falan yumurtlama oluyo 10. Güne kadar lh seviyesi çok yükselmemiş eğer testlerin böyleyse acaba geç yumurtlama mı olacak bu ay?? Sen bence erken yapmışsın testini ama hergün yapmaya devam et bakalım sıvı alımını durdur ve sıkışık tuvalet ile yap canım.

Benim 40 çıktı canım.. Doktorum yumurtlamışsın şimdi adetini bekleyelim dedi.. Yani bu ay çalışmalar bitti :))))) beklemedeyiz
Bana da yumurta gözükmüyor catlamistir test sonucu net bilgi verir dedi. Ondan mi acaba seninkinden düşük olması bata7 gün var

Tsk ederim cnm haklı olabilirsin ama nette hesapladim ovulasyon u 13 temmuz çıktı o günden beri yapıyorum 7 gundur ama aynı silik bugün yaptım C hafif silikti T hayalet çizgisi gibiydi

Tsk ederim cnm haklı olabilirsin ama nette hesapladim ovulasyon u 13 temmuz çıktı o günden beri yapıyorum 7 gundur ama aynı silik bugün yaptım C hafif silikti T hayalet çizgisi gibiydi
T silik ise çatlamış da olabilir hiç kasık ağrısı akıntı olmadı mı yumurtlama döneminde olur hissedersin

Aynen öyle bende çatlatma iğnesi yaptırdım bugün 9. Gün ama test belirleyici olmaz dedikleri için 12. Günü bekliyorum bakalım ne çıkacak??
Merhaba ben bu ay ilk kez klomennve çatlama iğnesi kullanacağım.. Bu çatlama iğnesi Nasıl birşey, süreç Nasıl Biraz bahseder misin ??

Bu hamile gibi duruyor.. İnşallah kucağına alırsın inşallah bozuk test değildir

Bu bir yerleşme olabilir mi ?? :)))
canım hiç bilmiyorum yerleşmemi adet öncesi kahverengi lekelenmemi bakalım beklemedeyim düzensiz adet olunca düzene girmesi için belki bu ay 2 sefer olacağım adet hiç bilmiyorum ama her ihtimale karşı günleri değerlendirmeye devam ediyorum

Bu ay oldu o oldu... :)))

ay inşallah canım inşallah hamileyimdir

tahmınen bugun yarın adet gunum ve 2 3 gundr ara ara haff adeta sancısı gıbı belıme kasıgıma gelp gııdyor adet olacaksam olayım her ay aynı stres

Ya kınalı kuzu hamilelik testi neden yapmıyorsun nie eziyet ediyon kendine:) bence hamile olabilirsin bir yap bakalım..

Ya kınalı kuzu hamilelik testi neden yapmıyorsun nie eziyet ediyon kendine:) bence hamile olabilirsin bir yap bakalım..

Cnm eşim almıyor bana hamilelik testi yapma diyor ben yurtdışındayim Arabistan da burda kadınlar çıkmaz tek başlarına dışarı ondan anlamıyorum dediğin gibi cnm gerçektende de eziyet yaa

Merhaba ben bu ay ilk kez klomennve çatlama iğnesi kullanacağım.. Bu çatlama iğnesi Nasıl birşey, süreç Nasıl Biraz bahseder misin ??
Yumurta takibi sonucu belli bi büyüklüğe gelince doktor veriyor canım vurulacagin zamanı ve ilişki takvimini belirliyor bende vurulduktan 12 saat sonra kasik ağrısı olunca ben o günü ve ertesi günü aksami değerlendirdm şimdi beklemedeyim gebelik testi pozitif çıkıyo ama daha 9.gün olduğu için guvenmiyorum. 3 gün sonra tekrar yapacam çünkü igneden 12 gün sonra testler sonucveriyo.. sen iğne oldun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…