Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hayır ben daha hala adetim ve ilacı kullanıyorum 2 gün içinde bitecek ilaç cuma günü doktora gideceğim kontrol için.. İnşallah bu ay olur

Geçen ay yaptın mı ? Negatif mi çıktı ki yapma diyor?!?

Yok cnm gecen ay yapmadım ama ben 5 yıllık evliyim ve 5 yıl boyunca her adetim geciktiyinde test yaptım negatif yani kalbi kırılmış acikcasi benimde kırılmış ama bu ay farklı diyorum ona yapiyim diyorum yok diyor yani adetim 2 gün surdu ve az di sonra kahverengi akıntı oldu 2 gün surdu oda az di ondan sonra ilk ilişkinin üzerinden 1 hafta geçti ve dünden beri belim agiriyor hafif mide bulantim var ama 1 haftalık sureyle belirti olmaz geçen aydan hamile kalmış olabilirim inşallah yaa

merhaba arkadaşlar
Bu ay ilk çocuk denememizi yaptık.Ara sıra kasıklarımda batma oluyor ve göğüs ucu hassasiyetim var.Psikolojik te olabilirmi. Adetime 6 gün kaldı .

merhaba arkadaşlar
Bu ay ilk çocuk denememizi yaptık.Ara sıra kasıklarımda batma oluyor ve göğüs ucu hassasiyetim var.Psikolojik te olabilirmi. Adetime 6 gün kaldı .
olabilirde olmayabilirde adet belirtisi gibi hamilelik belirtiside 6 gün daha bekle gelmezse yaparsın inşallah hamilesindir

5 yıldır mı çocuğun olmuyor canım tedavi falan olmuyor musun orada?

5 yıldır mı çocuğun olmuyor canım tedavi falan olmuyor musun orada?

Cnm giyim Dr a hormon tahlilleri yaptılar ve süt hormonu biraz yüksek çıktı ilaç verdiler kullandım şimdi bıraktım daha gitmedim cook pahalı yaa 500 tl yaptı tahliller yine uapsam yine 500 tl odeyecem çok pahalı yaa her bir iğne 30 ve tl kullandığım hormon ilacı 50 tl yaa burasi çok pahalı artık turkiyeye gidince tedaviye devam edecek off bu nee yaa resmen satin aliyoru sanki bebeği tedaviymis tahlillermis testleemis allahım 5 yıl içinde 50 bin civarında masrafim olmuştur yani olacaksa sorun değil ama garantide yok işte aşılama bile yaptım ama yok sonuç negatif

canım doktor bana bıraktı yaptırıp yaptırmama konusunda bende yaptırmadım ıkılı testte sorun cıkmayınca
Anladım Can'ım büyük ihtimal sorun çıkmazdı zaten ayrıntılı ultrason yaptırcak mısın Can'ım benim doktorum bana bıraktı ben gerekli görmüyorum ama için rahat etmezse yaptır dedi

Kızlar merhaba ben geçen formda biraz gerilere gittim gebelikle ilgili Bi yazı okudum Bi bayan biraz ilginç Bi yöntem deneyerek hamile kalmış üçüncü ayında Bi kaç arkadaşına söylemiş onlarda hamile kalmayı başarmış siZle paylaşmak istedim biraz tuhaf yani gülünç belki ama çare çaredir bence eşiyle ilişki sırasında eşi boş temiz Bi bardağa boşaltıyormuş spermlerini sonra Zaman kaybetmeden o bardaktan şırınga ile çekiyolarmış (iğne kısmını kullanmadan) bayan hemen bacaklarını havaya dikip altına yastık koyup şırıngayı vajinasına yerleştirip Nasıl sokuyo mu tam bilmiyorum ama birden bastırıp spermleri içeri gönderiyomuş belki o güçle daha ileri gider hemde dışarıya sperm kaçırma ihtimalini azalttığını düşünüyormuş ve bu şekil hamile kalmış

onu bende okumuştum canım bir nevi aşılama yapıyor kendine bu arada ayağı havaya kaldırmanın falan hiçbir etkisi yokmuş spermler yaratılış itibariyle yerçekiminin aksi yönüne gitmeye programlıymışlar o içimizden çıkan sıvı döl suyu siye geçiyormuş ayakları yukarı kaldırmak sadece onun çıkmasını geciktiriyormuş o kadar...

Yok hiç olmazdı erken gebelik testi ni nerden alabilirim önerdigin bi marka varmı negatif görmektende korkuyorum açıkcası

oh maşallah canım ya adamlar petrol zengini diye her şey pahalı galiba orda

Evet bende öyle duydum güzel Bi yöntem gibi geldi bende buradakilerde bilsin istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…