Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar ben sizinle birşey paylaşmak istedim şu an Arabistandayim ve burda Dr a gitim bana hormon tahlili yaptılar ve süt hormonu yüksek çıktı bu gebelige engelmis başka bir arkadaşımda da guvatir hormonu çıktı oda gebelige engelmis size söylemek istediğim eğer turkiyede böyle tahliler yapılıyorsa mutlaka yapın burda baya pahalı orda ne kadar bilmem hamile kalamamanizinda bir nedeni bu olabilir isterseniz Dr unuza danışın ve yapın kaybedecek hiçbir şeyimiz olmaz para dışında ki zaten hamile kalmak isteyenler paraya önem vermez diye biliyorum sadece bilgilendirmek istedm

Tsk ederim cnm haklı olabilirsin ama nette hesapladim ovulasyon u 13 temmuz çıktı o günden beri yapıyorum 7 gundur ama aynı silik bugün yaptım C hafif silikti T hayalet çizgisi gibiydi
sen yanlis yapiyosun bence ovulasyon gununde dedil adet bitimindr baslicaksin yapmaya ki pozitifi goresin ovu gunu yaparsan cikmaz yani internetin hesabina guvenmicen

Anladım Can'ım büyük ihtimal sorun çıkmazdı zaten ayrıntılı ultrason yaptırcak mısın Can'ım benim doktorum bana bıraktı ben gerekli görmüyorum ama için rahat etmezse yaptır dedi
Ayrintili ultrason sanirim onemli bisey bende tam bilmiyom onu yaptirrim doktor ne derse benim doktorda bana birakti ama ben gerek gormedim

kızlar bu ay ov.testi yaptım ve pozitif günü yakalayıp değerlendirdim ateş ölçme yönteminide başından beri yapıyorum buay . yumurtlama döneminde 36,9 a çıktı şuan adetime 6 gün var yükselmeye devam etti 37,3 gördüm bugün . sizce bu gebelik belirtisi olabilir mi

Tüp bebek denediniz mi ? Başarı şansı yüksekmiş

Ayrintili ultrason sanirim onemli bisey bende tam bilmiyom onu yaptirrim doktor ne derse benim doktorda bana birakti ama ben gerek gormedim
Benimde doktor sende gerek yok risk yok dedi çok emin konuştu ama bende istiyorum görmek bilmek 20 haftadan sonra daha iyiymiş yaptırmak

sekerli_seker AnaPatron bhchrk hanimlar nasil gidiyor ne var ne yok bende korku heyecan başladı cok gerginim hayırlısıyla saglikla alsaydım oğlumu kucağıma Allahın izniyle sizde hemen arkamdan:) artık paşamın eşyalarını çantamızı hazırlamaya başlıyorum yavaştan :))çok ağırlaştım üçüncü hamileliğim ama ilk defa bukadar zorlandığımı hissediyorum hayırlısı Rabbim yardımcımız olsun

Kizlar belim cok agriyo kasiklarima sanki igneler batiyo kalcam bacaklarimda da agrilar var adetime 6 gun var yarin predictor erken gebelik testi yapicam insallah cikarrrr .. siz ne diyosunuz bu duruma ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…