- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
işin garibi deneyenlerde hep işe yaramış ay ben eşimi bardağa boşaltmasına ikna edemezdim benim yapamadığımı şırınga mı yapacak diye kızarEvet bende öyle duydumgüzel Bi yöntem gibi geldi bende buradakilerde bilsin istedim
oh maşallah canım ya adamlar petrol zengini diye her şey pahalı galiba orda
Aynen erkeklere kabullendirmek zor olurişin garibi deneyenlerde hep işe yaramış ay ben eşimi bardağa boşaltmasına ikna edemezdim benim yapamadığımı şırınga mı yapacak diye kızar
Aynn valla bnm esimde oyle derişin garibi deneyenlerde hep işe yaramış ay ben eşimi bardağa boşaltmasına ikna edemezdim benim yapamadığımı şırınga mı yapacak diye kızar
Daha cok erken sabirli ol yakalayacaksin pozitifiiCnm bugünle 4 gün oldu adetin biteli yani 2 gün surdu ama ne bileyim geçen aydan hamile olmuş olabilir miyim
sen yanlis yapiyosun bence ovulasyon gununde dedil adet bitimindr baslicaksin yapmaya ki pozitifi goresin ovu gunu yaparsan cikmaz yani internetin hesabina guvenmicenTsk ederim cnm haklı olabilirsin ama nette hesapladim ovulasyon u 13 temmuz çıktı o günden beri yapıyorum 7 gundur ama aynı silik bugün yaptım C hafif silikti T hayalet çizgisi gibiydi
Daha cok erken sabirli ol yakalayacaksin pozitifii
Ayrintili ultrason sanirim onemli bisey bende tam bilmiyom onu yaptirrim doktor ne derse benim doktorda bana birakti ama ben gerek gormedimAnladım Can'ım büyük ihtimal sorun çıkmazdı zaten ayrıntılı ultrason yaptırcak mısın Can'ım benim doktorum bana bıraktı ben gerekli görmüyorum ama için rahat etmezse yaptır dedi
21 birinci haftada yaptırdık biz ama yaptirinca insanın ici rahatliyoAyrintili ultrason kacinci haftada yapiliyor arkadaslar
Çok şükür iyi gidiyor canım. Sen nasılsınbhchrk @disikartal87 AnaPatron @masalolsunnn kizlar nasilsiniz cok oldu girmeyeli isinizdir insallah disikartal bhcrk insallah hersey yolundadir hamilslik nasil gidiyor
Tüp bebek denediniz mi ? Başarı şansı yüksekmişCnm giyim Dr a hormon tahlilleri yaptılar ve süt hormonu biraz yüksek çıktı ilaç verdiler kullandım şimdi bıraktım daha gitmedim cook pahalı yaa 500 tl yaptı tahliller yine uapsam yine 500 tl odeyecem çok pahalı yaa her bir iğne 30 ve tl kullandığım hormon ilacı 50 tl yaa burasi çok pahalı artık turkiyeye gidince tedaviye devam edecek off bu nee yaa resmen satin aliyoru sanki bebeği tedaviymis tahlillermis testleemis allahım 5 yıl içinde 50 bin civarında masrafim olmuştur yani olacaksa sorun değil ama garantide yok işte aşılama bile yaptım ama yok sonuç negatif
iyiyim canimÇok şükür iyi gidiyor canım. Sen nasılsın
Benimde doktor sende gerek yok risk yok dedi çok emin konuştu ama bende istiyorum görmek bilmek 20 haftadan sonra daha iyiymiş yaptırmakAyrintili ultrason sanirim onemli bisey bende tam bilmiyom onu yaptirrim doktor ne derse benim doktorda bana birakti ama ben gerek gormedim
20-24 haftalarda canim 21de yaptirdim ben :)Ayrintili ultrason kacinci haftada yapiliyor arkadaslar
Nasıl peki Nelerini öğreniyorsun20-24 haftalarda canim 21de yaptirdim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?