- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
Normal doğum mu olucak@sekerli_seker @ceyagem @bhchrk hanimlar nasil gidiyor ne var ne yok bende korku heyecan başladı cok gerginim hayırlısıyla saglikla alsaydım oğlumu kucağıma Allahın izniyle sizde hemen arkamdan:) artık paşamın eşyalarını çantamızı hazırlamaya başlıyorum yavaştan :))çok ağırlaştım üçüncü hamileliğim ama ilk defa bukadar zorlandığımı hissediyorum hayırlısı Rabbim yardımcımız olsun
Hadi yap görelimKizlar belim cok agriyo kasiklarima sanki igneler batiyo kalcam bacaklarimda da agrilar var adetime 6 gun var yarin predictor erken gebelik testi yapicam insallah cikarrrr .. siz ne diyosunuz bu duruma ..
Korkuyorum yahu 17 mayista kurtaj oldum ilk adettim bittikten sonra korunmadik istiyoruz yine bebek ama sıkıntı cıkar yine korkuyorumHadi yap görelim
Bende 7 aralıkta kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları gitti üç defa adet oldum dördüncüyü olmadım iki ay korunduk sonra bırakmıştık bebeğim geldi çok şükür inşallaj seninde vardırKorkuyorum yahu 17 mayista kurtaj oldum ilk adettim bittikten sonra korunmadik istiyoruz yine bebek ama sıkıntı cıkar yine korkuyorumama insallah bebisim vardir :)
Insallah ya bu bel ve kasik agrilarimdan cok supheleniyorum cunku ilk gebeligimdede cok belim agrimisti ... ama kasiklarim ilk defa boyleeeBende 7 aralıkta kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları gitti üç defa adet oldum dördüncüyü olmadım iki ay korunduk sonra bırakmıştık bebeğim geldi çok şükür inşallaj seninde vardır
Evet canım Allah izin verirse normal görünüyor ayrintilida ben devlette yaptirdim midesi bobrekleri kalbi izleniyor bildiğim kadariyla sonucta yaziyo doktor degerlendiriyo boyu kilosu cinsiyeti ögrenebilirsin özelde olursa daha fazla soru sorup bilgi alabilisinNormal doğum mu olucak
İdrara sıkışıksan simdide cıkabilir 5-6 gun kala normal kaset testte gordum ben :)) hayirlisi diyelimKizlar belim cok agriyo kasiklarima sanki igneler batiyo kalcam bacaklarimda da agrilar var adetime 6 gun var yarin predictor erken gebelik testi yapicam insallah cikarrrr .. siz ne diyosunuz bu duruma ..
Gercekten mi hani ben sabah ilk idrarla bakilmasi iyi diye sabahi bekliyorum .. ama senin normal testte cikmasina cok sasirdim cidden :)) suan kasiklarim varya tik tik agri giriyo cikiyo suan sol kasigimdaİdrara sıkışıksan simdide cıkabilir 5-6 gun kala normal kaset testte gordum ben :)) hayirlisi diyelim
O tık tık ağrı kelebek ya da sinek kanat çırpması gibi mi benim öyle oluyoduInsallah ya bu bel ve kasik agrilarimdan cok supheleniyorum cunku ilk gebeligimdede cok belim agrimisti ... ama kasiklarim ilk defa boyleee
Benim doktorum gerek duymadı ama istersen yaparız dedi bende araştırıyorum şimdi iyi bişey galiba .. Sağ salim alırsın inşallah üçüncü meleğiniEvet canım Allah izin verirse normal görünüyor ayrintilida ben devlette yaptirdim midesi bobrekleri kalbi izleniyor bildiğim kadariyla sonucta yaziyo doktor degerlendiriyo boyu kilosu cinsiyeti ögrenebilirsin özelde olursa daha fazla soru sorup bilgi alabilisin
Yani boyle tık atıyo ve dagaliyo gibi seyirmek gibi :)O tık tık ağrı kelebek ya da sinek kanat çırpması gibi mi benim öyle oluyodu
Başka ne belirtin var benimde öyle olmuştuYani boyle tık atıyo ve dagaliyo gibi seyirmek gibi :)
Belim kalcalarim bacaklarim cok agriyo halsizlik ve uyku halim var bide icimde bis his var buda gecerlimiBaşka ne belirtin var benimde öyle olmuştu
Evet o histe geçerliBelim kalcalarim bacaklarim cok agriyo halsizlik ve uyku halim var bide icimde bis his var buda gecerlimi
Sabah yapcam testi insallah cikar cook heycanliyimEvet o histe geçerli
Sabah yapcam testi insallah cikar cook heycanliyim
Insallah ben ikiz bebeklerimi kaybettim ve cok etkilendim yasadigim olaydan beni kendime getirecek yeni bi evlat insallah ..İnşallah pozitif sonuç alırsın cnm
Insallah ben ikiz bebeklerimi kaybettim ve cok etkilendim yasadigim olaydan beni kendime getirecek yeni bi evlat insallah ..
@bhchrkdisikartal87 @ceyagem @masalolsunnn kizlar nasilsiniz cok oldu girmeyeli isinizdir insallah disikartal bhcrk insallah hersey yolundadir hamilslik nasil gidiyor
Merhaba cnm. Iyiyim cok sukur su ana kadar sikinti yok. Hayirlisiyla sag saglim aliriz kucagimiza :) sen napiosun@bhchrkdisikartal87 @ceyagem @masalolsunnn kizlar nasilsiniz cok oldu girmeyeli isinizdir insallah disikartal bhcrk insallah hersey yolundadir hamilslik nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?