Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Normal doğum mu olucak

Korkuyorum yahu 17 mayista kurtaj oldum ilk adettim bittikten sonra korunmadik istiyoruz yine bebek ama sıkıntı cıkar yine korkuyorum ama insallah bebisim vardir :)
Bende 7 aralıkta kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları gitti üç defa adet oldum dördüncüyü olmadım iki ay korunduk sonra bırakmıştık bebeğim geldi çok şükür inşallaj seninde vardır

Insallah ya bu bel ve kasik agrilarimdan cok supheleniyorum cunku ilk gebeligimdede cok belim agrimisti ... ama kasiklarim ilk defa boyleee

Normal doğum mu olucak
Evet canım Allah izin verirse normal görünüyor ayrintilida ben devlette yaptirdim midesi bobrekleri kalbi izleniyor bildiğim kadariyla sonucta yaziyo doktor degerlendiriyo boyu kilosu cinsiyeti ögrenebilirsin özelde olursa daha fazla soru sorup bilgi alabilisin

Kizlar belim cok agriyo kasiklarima sanki igneler batiyo kalcam bacaklarimda da agrilar var adetime 6 gun var yarin predictor erken gebelik testi yapicam insallah cikarrrr .. siz ne diyosunuz bu duruma ..
İdrara sıkışıksan simdide cıkabilir 5-6 gun kala normal kaset testte gordum ben :)) hayirlisi diyelim

İdrara sıkışıksan simdide cıkabilir 5-6 gun kala normal kaset testte gordum ben :)) hayirlisi diyelim
Gercekten mi hani ben sabah ilk idrarla bakilmasi iyi diye sabahi bekliyorum .. ama senin normal testte cikmasina cok sasirdim cidden :)) suan kasiklarim varya tik tik agri giriyo cikiyo suan sol kasigimda

Benim doktorum gerek duymadı ama istersen yaparız dedi bende araştırıyorum şimdi iyi bişey galiba .. Sağ salim alırsın inşallah üçüncü meleğini

Ya kızlar benim ilk ilişkinin üzerinden 1, hafta geçti ve dünden beri feci şekilde belim agiriyor ve belinde kasilma oluyor bütün gece uyuyamadim sizce 1 hafta içinde bebek yerlesirmi yani yerleşmeye çalıştığından dolayı bu bel kasılması e ağrısı olabilirmi

@bhchrk disikartal87 @ceyagem @masalolsunnn kizlar nasilsiniz cok oldu girmeyeli isinizdir insallah disikartal bhcrk insallah hersey yolundadir hamilslik nasil gidiyor
@bhchrk disikartal87 @ceyagem @masalolsunnn kizlar nasilsiniz cok oldu girmeyeli isinizdir insallah disikartal bhcrk insallah hersey yolundadir hamilslik nasil gidiyor
Merhaba cnm. Iyiyim cok sukur su ana kadar sikinti yok. Hayirlisiyla sag saglim aliriz kucagimiza :) sen napiosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…