Amin hepimiz insallah canim yaptir bence icin rahat eder bisey kaybetmezsin ben seker testini yaptirmadimBenim doktorum gerek duymadı ama istersen yaparız dedi bende araştırıyorum şimdi iyi bişey galiba .. Sağ salim alırsın inşallah üçüncü meleğini
Yaptinmi canim test:)Gercekten mi hani ben sabah ilk idrarla bakilmasi iyi diye sabahi bekliyorum .. ama senin normal testte cikmasina cok sasirdim cidden :)) suan kasiklarim varya tik tik agri giriyo cikiyo suan sol kasigimda
sekerli_seker @ceyagem @bhchrk hanimlar nasil gidiyor ne var ne yok bende korku heyecan başladı cok gerginim hayırlısıyla saglikla alsaydım oğlumu kucağıma Allahın izniyle sizde hemen arkamdan:) artık paşamın eşyalarını çantamızı hazırlamaya başlıyorum yavaştan :))çok ağırlaştım üçüncü hamileliğim ama ilk defa bukadar zorlandığımı hissediyorum hayırlısı Rabbim yardımcımız olsun
Selam canim. Dusuk degil de bos gebelikti. Calismalara basladik evet bakalim. Bu arada adetime 20 gun var ama goguslerim 1 beden buyudu cok ilginc hamile olmam su an imkansiz hamileysem şok yasarim.6 aydir falan ciddi calisma oldu canim o da arada esimin gorevi dolayisiyla aksadi. Hormon testlerini yaptirdim alttan muayene hepsi iyi hayirlisi artik. Bu arada sen de hosgeldin uzun zamandir yoktun nasılsın. Galiba düşük yapmıştın basladin mi çalışmalara
aynen cnm fıyat neydı21 birinci haftada yaptırdık biz ama yaptirinca insanın ici rahatliyo
tamamdır cnmBenimde doktor sende gerek yok risk yok dedi çok emin konuştu ama bende istiyorum görmek bilmek 20 haftadan sonra daha iyiymiş yaptırmak
çok sgl cnm heycanlandım:) bebegı net olarak goruyomusun vucudunu yuzunu seklın fılan20-24 haftalarda canim 21de yaptirdim ben :)
Ya kızlar benim ilk ilişkinin üzerinden 1, hafta geçti ve dünden beri feci şekilde belim agiriyor ve belinde kasilma oluyor bütün gece uyuyamadim sizce 1 hafta içinde bebek yerlesirmi yani yerleşmeye çalıştığından dolayı bu bel kasılması e ağrısı olabilirmi
Yaptın mıSabah yapcam testi insallah cikar cook heycanliyim
Evet en azından bebişimi götürürümAmin hepimiz insallah canim yaptir bence icin rahat eder bisey kaybetmezsin ben seker testini yaptirmadim
Bendede ayni seyler var canim yazdigini gormeden yazdim soruna cevap olur mu bilmem ama bende sorularima cevap bulamiyorum een garantisi bu agrilari cekip adet gunumuzu beklemek olacak galibaKızlar lütfen cevap verib
Bendede ayni seyler var canim yazdigini gormeden yazdim soruna cevap olur mu bilmem ama bende sorularima cevap bulamiyorum een garantisi bu agrilari cekip adet gunumuzu beklemek olacak galiba
Hayirlisi inşallah canim tez vakitte kavusalim bebislerimizeSelam canim. Dusuk degil de bos gebelikti. Calismalara basladik evet bakalim. Bu arada adetime 20 gun var ama goguslerim 1 beden buyudu cok ilginc hamile olmam su an imkansiz hamileysem şok yasarim.
Günaydın canım benim yumurtlama döneminde belim çok ağrır kazıkların batar takvime baktığımda son adet tarihinden 14gün sonraya denk gelir genelde son bikaç aydır düzeldi adetim soğan kürü sayesinde tiroid hastasıyım 14 aydır deneme yapıyoruz ümitle bekliyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınKızlar lütfen cevap verib
Günaydın canım benim yumurtlama döneminde belim çok ağrır kazıkların batar takvime baktığımda son adet tarihinden 14gün sonraya denk gelir genelde son bikaç aydır düzeldi adetim soğan kürü sayesinde tiroid hastasıyım 14 aydır deneme yapıyoruz ümitle bekliyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Birazda psikolojik canım ilk ilişkinin üstüne 1hafta geçmiş döllenme hissetmeniz mümkün değil ovulasyon testin varsa yap bakalım yumurtlama mıCnm normalde benim agirmaz ondan çok sitres icindgim r esmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?