- 22 Ocak 2016
- 574
- 715
- 23
- 30
bende cok iyim canimMerhaba cnm. Iyiyim cok sukur su ana kadar sikinti yok. Hayirlisiyla sag saglim aliriz kucagimiza :) sen napiosun
Birazda psikolojik canım ilk ilişkinin üstüne 1hafta geçmiş döllenme hissetmeniz mümkün değil ovulasyon testin varsa yap bakalım yumurtlama mı
bana sanki var gibi geliyor. 9. gün iğneden kaynaklı etki geçip 10. gün gebelikle ilgili gibi. umarım öyledir. bence yarın bir kandan baktır. kafandaki ikilemden kurtulursun. net sonuçGünaydın kızzçeelerrr bugün sabah ve önceki günlerde yaptığım gebelik testlerini atıyorum hepsinin önünde çatlatma iğnesinden kaç gün sonra yapıldığı yazıyo yorumlar mısınız??
gecikti mi adet. tam takip edemedim de öncesini?Evet cnm var hergun yapıyorum 1 haftadır silik çıkıyor ve gittikçe siliklesiyor
canım inşallah vardır ama 9 ile 10. gün arasında fark olur mu ki? yani 9unda ilaç etkisi 10unda gebelik midir? ben bir kaç gün daha bekle derim tabi çatlatma iğnesi yaptıranlar ilacın etkisinin geçme süresini daha iyi bilirler amaGünaydın kızzçeelerrr bugün sabah ve önceki günlerde yaptığım gebelik testlerini atıyorum hepsinin önünde çatlatma iğnesinden kaç gün sonra yapıldığı yazıyo yorumlar mısınız??
Ayy inşallah canım hayırlısı olsun tabiki ama çok istiyorum kana inşallah yarın bende baktirayim dedimbana sanki var gibi geliyor. 9. gün iğneden kaynaklı etki geçip 10. gün gebelikle ilgili gibi. umarım öyledir. bence yarın bir kandan baktır. kafandaki ikilemden kurtulursun. net sonuç
Aynen canim heyacan dorukta rabbim tamamina erdirsin misler gibi uyusun prenses odasında :) bende tuz fazla yemiyorum ama yinede sistim ayakkabilarim olmuyo ve yuzumde sisti kramplarda fazlalasti hersey yavrularimiz icin saglikla gelsinlerde raziyiz okadarina:))Canım Merhaba,
En erken senin bebeğin gelecek inşallah :) Hiç korkma hayırlısıyla sağsağlim alacaksın bebeğini kucağına. Hem sen korkarsan biz neyapalım senin 3. doğumun bizim ilk olacak :)))
Bendede şişlik başladı ellerim ayaklarım bileklerim balon gibi oluyor, tuz tüketen biride değilim ama hem sıcaklardan hemde gebelikten kaynaklanıyor sanıyorum.
Kızımın odasınıda boşalttık, önümüzdeki hafta badanası yapılacak inş. heyecan heyecan
Ben devlet hastanesinde yaptirdim hic gostermedi canimçok sgl cnm heycanlandım:) bebegı net olarak goruyomusun vucudunu yuzunu seklın fılan
12. Gün diyorlar ama ben yinede çizgi hala orda n diye merak ettim yaptım canım hergün sabah yapıp kontrole devam bakalım sanki yok gibi hissediyorum ama çok istiyorumcanım inşallah vardır ama 9 ile 10. gün arasında fark olur mu ki? yani 9unda ilaç etkisi 10unda gebelik midir? ben bir kaç gün daha bekle derim tabi çatlatma iğnesi yaptıranlar ilacın etkisinin geçme süresini daha iyi bilirler ama
Canım kanda yanıltıyor bende öyle oldu çok yüksek değildi ama şüpheli gibi gösterdi sadece 1 kere çatlama iğnesi yaptırdım 3gün daha bekle bence evdeki testin pozitif olursa kan verirsin hayal kırıklığı yaşıyosun malesef inşallah susam tanen seninledirAyy inşallah canım hayırlısı olsun tabiki ama çok istiyorum kana inşallah yarın bende baktirayim dedim
350 liraya yaptırdım canimaynen cnm fıyat neydı
Birazdan yapicammm :)Yaptinmi canim test:)
Canım kadınlar kulübün0n ovulasyon sayfası. Var bir göz.atmanı öneririm tecrübeli kişiler var bende yapıyorum ilk günler silik yumurtan olgunlaşırsa çift çizgi hatta t çizgisi daha koyu oluyor sonra silikleşmeye başlıyor buda yumurtanın çatladığını gösteriyor adet düzensizliğin varmı?Evet cnm var hergun yapıyorum 1 haftadır silik çıkıyor ve gittikçe siliklesiyor
Birazdan yapiorum :)Yaptın mı
GUNAYDIN KIZLARRR INSALLAH HAYIRLI GUZEL BIR GUN OLUR HEPIMIZ ICIN
Canım kadınlar kulübün0n ovulasyon sayfası. Var bir göz.atmanı öneririm tecrübeli kişiler var bende yapıyorum ilk günler silik yumurtan olgunlaşırsa çift çizgi hatta t çizgisi daha koyu oluyor sonra silikleşmeye başlıyor buda yumurtanın çatladığını gösteriyor adet düzensizliğin varmı?
Birazdan yapiorum :)
inşallah bebeğin seninledir canım valla çatlatma yaptıranlar bana daha fazla şanslılarmış gibi geliyor yumurta takibi çatlatma iğnesi falan benim bu ay erken oldu galiba diye çalışmalara erken başladım tamamiyle hissi yani bakalım 4 ağustos adet tarihi gösteriyor erken çalışınca beklemek zor ve yorucu oluyor12. Gün diyorlar ama ben yinede çizgi hala orda n diye merak ettim yaptım canım hergün sabah yapıp kontrole devam bakalım sanki yok gibi hissediyorum ama çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?