- 10 Temmuz 2016
- 407
- 104
- 18
- 31
gecikti mi adet. tam takip edemedim de öncesini?
Döngünn ortalama kaç günde bir oluyor ona göre tahminde bulunabilirsin ben düzensizliğim olduğu için ovulasyon testi kullandım adet bitiminden sonra on beşgün falan silik olabilşr düzensiz olduğun için koyulaşmaya başlayınca ilişki olmalı bence ne olur ne olmaz gün aşırı yapmaya devam et taki koyulaşıp silikleşinceye kadar düzensizlik için soğan suyu harika birşey deneyebilirsen dene canımEvet cnm adet düzensizliğim var
Döngünn ortalama kaç günde bir oluyor ona göre tahminde bulunabilirsin ben düzensizliğim olduğu için ovulasyon testi kullandım adet bitiminden sonra on beşgün falan silik olabilşr düzensiz olduğun için koyulaşmaya başlayınca ilişki olmalı bence ne olur ne olmaz gün aşırı yapmaya devam et taki koyulaşıp silikleşinceye kadar düzensizlik için soğan suyu harika birşey deneyebilirsen dene canım
kaç gün geciktin geç döllenme olabilir mi?Kizlarr negatif cikti
Kizlarr negatif cikti
Ama cok diikkatli bakinca sanki cok silik bisey var ay bilemiyorum
foto atabiliyor musun?Ama cok diikkatli bakinca sanki cok silik bisey var ay bilemiyorum
Atsana bizeAma cok diikkatli bakinca sanki cok silik bisey var ay bilemiyorum
Yumurtan koyulaşmaya başladı bugünden itibaren bir gün dur birgün var ilişki canım taaaki silikleşmeye başlayana kadar beklenen adet tarihinden 14 gün önce yumurtlama gerçekleşir hadi bakalım kolay gelsinKızlar ovu. Testi yaptım vee iki köyü çizgiyi yakaladim sonundaa
Yumurtan koyulaşmaya başladı bugünden itibaren bir gün dur birgün var ilişki canım taaaki silikleşmeye başlayana kadar beklenen adet tarihinden 14 gün önce yumurtlama gerçekleşir hadi bakalım kolay gelsin
Canim cok silik bile varsa pozitiftir benimkini ben bile zor goruyodum cok belirsizdi ki daha bata varmis yoksa bile uzulme resim at bizde bakalim:)))Ama cok diikkatli bakinca sanki cok silik bisey var ay bilemiyorum
Ben bile zor goruyorum hatta acaba yokmu bile diyorum siz goremezsiniz bence isterseniz yine atarim ama.. doktorumla gorustum kurtaj sonrasi dongum degisebilirmis 30 temmuza kadar bekle adet olmazsan yine test yap dedi yine bekle babam bekleCanim cok silik bile varsa pozitiftir benimkini ben bile zor goruyodum cok belirsizdi ki daha bata varmis yoksa bile uzulme resim at bizde bakalim:)))
Ben bile zor goruyorum hatta acaba yokmu bile diyorum siz goremezsiniz bence isterseniz yine atarim ama.. doktorumla gorustum kurtaj sonrasi dongum degisebilirmis 30 temmuza kadar bekle adet olmazsan yine test yap dedi yine bekle babam bekle
Bende ondan korkuyorum canım yani yanıltıyor olabilr onun için sabahları yapıyorum çizgi ordaysa biraz mutlu oluyorum bendeki de delilik gibi bişeyCanım kanda yanıltıyor bende öyle oldu çok yüksek değildi ama şüpheli gibi gösterdi sadece 1 kere çatlama iğnesi yaptırdım 3gün daha bekle bence evdeki testin pozitif olursa kan verirsin hayal kırıklığı yaşıyosun malesef inşallah susam tanen seninledir
Dün sağ kasığımda ağrı vardı yumurtam orda oluşmuştu ama bugün öyle bi durum yok ama adet olacakmisim gibi karnım ağrıyor bazen zaten cuma günüm adet günüm 2 gün var bende umutluydum bu aydan ama çok bi belirti yaşamıyoruminşallah bebeğin seninledir canım valla çatlatma yaptıranlar bana daha fazla şanslılarmış gibi geliyor yumurta takibi çatlatma iğnesi falan benim bu ay erken oldu galiba diye çalışmalara erken başladım tamamiyle hissi yani bakalım 4 ağustos adet tarihi gösteriyor erken çalışınca beklemek zor ve yorucu oluyorbelkide hiç olmucak günlerde oldu ilişkim bilemiyorum 2 kere daha ilişki olacak sonra bu ay bırakacağım bende sende herhangi bir belirti varmı?
Bugünü ve yarını mutlaka değerlendir ve sonra gün aşırı ilişki olsun canım umarım tutturursunKızlar ovu. Testi yaptım vee iki köyü çizgiyi yakaladim sonundaa
Aynen canim heyacan dorukta rabbim tamamina erdirsin misler gibi uyusun prenses odasında :) bende tuz fazla yemiyorum ama yinede sistim ayakkabilarim olmuyo ve yuzumde sisti kramplarda fazlalasti hersey yavrularimiz icin saglikla gelsinlerde raziyiz okadarina:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?