Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet cnm adet düzensizliğim var
Döngünn ortalama kaç günde bir oluyor ona göre tahminde bulunabilirsin ben düzensizliğim olduğu için ovulasyon testi kullandım adet bitiminden sonra on beşgün falan silik olabilşr düzensiz olduğun için koyulaşmaya başlayınca ilişki olmalı bence ne olur ne olmaz gün aşırı yapmaya devam et taki koyulaşıp silikleşinceye kadar düzensizlik için soğan suyu harika birşey deneyebilirsen dene canım

Canım mayıs ayında 23 gün haziran ayında 24 gün ve temmuz ayında ise 18 gün kaldı ovu. Testi yapıyorum hata şimdi yaptım sonucu foto cekerim

Kızlar ovu. Testi yaptım vee iki köyü çizgiyi yakaladim sonundaa

Eklentiler

• 20160720_111628.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 39
Yumurtan koyulaşmaya başladı bugünden itibaren bir gün dur birgün var ilişki canım taaaki silikleşmeye başlayana kadar beklenen adet tarihinden 14 gün önce yumurtlama gerçekleşir hadi bakalım kolay gelsin

Ayy çok tsk ederim cnm gerçekten buradaki herkes cook yardımcı oldu bana sagolun bütün dualarım hepimiz için inşallah bu ay Allah kimsenin rahmini boş bırakmaz inşallah bebislerle doldurur

Canim cok silik bile varsa pozitiftir benimkini ben bile zor goruyodum cok belirsizdi ki daha bata varmis yoksa bile uzulme resim at bizde bakalim:)))
Ben bile zor goruyorum hatta acaba yokmu bile diyorum siz goremezsiniz bence isterseniz yine atarim ama.. doktorumla gorustum kurtaj sonrasi dongum degisebilirmis 30 temmuza kadar bekle adet olmazsan yine test yap dedi yine bekle babam bekle

Ben bile zor goruyorum hatta acaba yokmu bile diyorum siz goremezsiniz bence isterseniz yine atarim ama.. doktorumla gorustum kurtaj sonrasi dongum degisebilirmis 30 temmuza kadar bekle adet olmazsan yine test yap dedi yine bekle babam bekle

Cnm yakından çek ve flassiz çek hem sn 1 hafta sonra tekrarla

Bende ondan korkuyorum canım yani yanıltıyor olabilr onun için sabahları yapıyorum çizgi ordaysa biraz mutlu oluyorum bendeki de delilik gibi bişey )) şu an hala bi ihtimal var. Sen ne zaman iğneyi oldun ve kaçıncı gün etkisi geçti iğnenin canım???

Dün sağ kasığımda ağrı vardı yumurtam orda oluşmuştu ama bugün öyle bi durum yok ama adet olacakmisim gibi karnım ağrıyor bazen zaten cuma günüm adet günüm 2 gün var bende umutluydum bu aydan ama çok bi belirti yaşamıyorum ( sen ne zamndır istiyorsun

Çok daha zorlu geçirenler var, çok şükür halimize biz iyi atlatıyoruz çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…