Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benim 3 ay oldu canım ama ilk 2 ayı hiç değerlendirmedik desem yeridir aksilikler bırakmadı peşimi adet gecikmesi kuruluk falan derken düzenim iyice şaştı bu ayda tutmazsa üzülmücem ama bu ay baya iyi bir aydı benim için yani ilk denemem olarak kabul ediyorum bu ayı 10 tane belirti yaşayan hamile kalamıyor ama hiç belirti yaşamayan hamile olduğunu öğreniyor aslında keramet belirtide değil canım sen umudunu yitirme Rabbim nasip ettiğinde olacak inşallah o ay bu aydır bizim için

İnşallah canım Rabbim en hayırlısınu versin bende 6 aydır korunmuyorm ama nasip olmadı bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum bakalım faydası olacak mı en güzeli hiç takmamak ama ne mümkün insan neyi çok istetse o sınavı olurmuş:)

Ben bile zor goruyorum hatta acaba yokmu bile diyorum siz goremezsiniz bence isterseniz yine atarim ama.. doktorumla gorustum kurtaj sonrasi dongum degisebilirmis 30 temmuza kadar bekle adet olmazsan yine test yap dedi yine bekle babam bekle
Hadi kız atsana

Canım bende 3. ayımda hamile kaldım. Umarım hamilesindir. Ben ve eşimde zaten erken daha erken, gelirse Allah tan dedik. Bir de bu ay olmazsam doktora gidelim bakalım bir engel var mı dedim, hatta randevu almıştım gitmek için. Hamilelik belirtilerinin hepsi adet belirtileriyle benzediği için anlamadım. Ama ilk defa o yerleşme kanaması denilen şeyi gördüm, adetimden bir hafta önce bi de iç güdüsel olarak avm lerin güvenlik kapılarından geçmedim eğer hamileysem bebeğe radyasyon zarar vermesin diye. Adetim 2 gün geciktikten sonra test yaptım.

Ben iğneyi 3ay oldu galiba vurduralı tam olarak hatırlamıyorum canım adet gecikmesi yaptı bende bikaç gün 14.gğn demişti burdan bir arkadaş gerçektende dediği gibi etkisi kalmadı çatlama iğnesini yaptırdım akşama eve geldim ovulasyon testi yaptım saniye sürmedi çift çizgi çıktı ondanda anlamıştım zaten ilacın etkisini bikaç sebepten dolayı tekrar yapamadım tedavi ramazan girdi sonra araya şimdi Beklemedeyim ama adet olacam galiba inşallahhhh olmam diye dua ediyorum inşallah bebeğim benimle olsun belim ağrıdığında da boş hayal kurma üzüleceksin diyorum gel.git. Yaşıyorum yine D vitaminlerinizede baktırın benimki 3tü en son oda gebeliğe engel oluyomuş

merhaba arkadaşlar
Bu ay ilk çocuk denememizi yaptık.Ara sıra kasıklarımda batma oluyor ve göğüs ucu hassasiyetim var.Psikolojik te olabilirmi. Adetime 6 gün kaldı .
Hiç belli olmaz canım, ama bende ilk denemede olacak diye bekliyordum. Ama 3. ayda oldu her şey nasip. Öyle hemen olmayabiliyor. İnşaallah hamilesindir.

Nevitamini canım ben hiç baktirmadim

ay canım inşallah dediğin gibi hamileyimdir hamilenin duası kabul olurmuş ama adet düzensizliğim yüzünden kestiremiyorum belirtilerim var ama 4 ağustos bat çok erken acaba aynı ay 2. sefer regl mi olacağım diyorumbakalım bekleyip göreceğim

Kızlar lütfen cevap verin ya benim gögüslerim çok hasaslaştı ve çok kaşınıyo karnımın altıda kaşınıyo sebebi ne acaba bata 5 gün kaldı test yapmak istemiyorum hayal kırıklıgına ugrarım diye geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve adet günüm tam belli degil ne yapmalıyım

Tatlım benimde adetim 4 ags berabereyiz inşallah aynı gün iyi haberleri veririz birbirimizr
ay deniyorum kac saattir yuklenmiyo kizlar ama devam etcem denemeye elbet yuklencekkk.. icimdeki hissi size anlatamam okadar umutluyum ki ilk defa boyle hissediyorum bakalim nolcak bekleyecegim yine

Cnm benim hayırlısı olsun inşallah hamilesindir inan mutlu olurum Allah yuzumuzu kara cikartmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…