Amin canim insallahhhhhhhhh bekliyorum bakalim nolcak ama 1 hafta sonra tekrar edicem testi kasik agrilarim hala devam ediyo bugunde.. sabredicem bu ialer gercekten sabir isleriiii valla ya bekle bekle canimiz cıktıTatlım benimde adetim 4 ags berabereyiz inşallah aynı gün iyi haberleri veririz birbirimizr
Cnm benim hayırlısı olsun inşallah hamilesindir inan mutlu olurum Allah yuzumuzu kara cikartmasin
Canım yazdıgına göre bat günün 21 temmuz olmuyo mu 21 haziran olmuşsun en son buna göre yarın bat günün bence bi test yap evdeMerhabalar :) öncelikle bütün hamileler bebişlerinizi sağ salim kucaklarınıza alırsınız inşallah, henüz bebiş sahibi olamayan bizler de en kısa zamanda minik misafirlerimizin haberini alırız inşallah :)
Biz eşimle 2 aydır bebek için uğraşıyoruz. 21 haziranda adetim başladı ve 27sinde bitti. adet sonrası ilişkiye başladık, 6-12 temmuz arası yumurtlama haftamdı o haftayı da iyi değerlendirdik.
şu an aşırı iştah açıklığı, gün içinde sürekli devam eden hafif mide bulantısı ve mide huzursuzluğu, 2 gündür sadece göğüsucunda hassasiyet, acı ve dünden itibaren göğsümün genelinde bir ağırlık, ağrı, damar belirginliği, koyu idrarla birlikte sık idrara çıkma, gün içinde nadiren olan kasık batması ve aşırı yorgunluk, uyku ve de ne kadar su içersem içeyim daimi ağız kuruluğu mevcut. adetime 5 gün var. test için erken mi bilmiyorum, belirtilere bakınca umutlanabilir miyim?
kan değerlerimdeki düşüklükten dolayı adet dönemi aralıklarım çok açılmıştı, normalde 28 gün olurken 40 güne kadar çıktığı oldu o yüzden düzenim biraz bozulduCanım yazdıgına göre bat günün 21 temmuz olmuyo mu 21 haziran olmuşsun en son buna göre yarın bat günün bence bi test yap evde
Valla aslında benimde sorunlarım seninle aynı ya 5 gün kaldı diye biliyorum bata ama belirsiz benim de düzensiz geçen ayda kimyasal gebelik olunca tamda belirsiz oldu yani test yapiyim diyorum sonra vazgeçiyorum bu gidişle dayanamıycam galiba sen de yap bencekan değerlerimdeki düşüklükten dolayı adet dönemi aralıklarım çok açılmıştı, normalde 28 gün olurken 40 güne kadar çıktığı oldu o yüzden düzenim biraz bozuldutest işine gelince zor tutuyorum kendimi sanırım bugün iş çıkışı alıp yapacağım1 tane
5 gün varsa bekle canım göğüs hassasiyeti tamam da kaşınma olayını hiç duymadım daha önceden hayırlısı olur inşallahKızlar lütfen cevap verin ya benim gögüslerim çok hasaslaştı ve çok kaşınıyo karnımın altıda kaşınıyo sebebi ne acaba bata 5 gün kaldı test yapmak istemiyorum hayal kırıklıgına ugrarım diye geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve adet günüm tam belli degil ne yapmalıyım
o zaman yarın güzel haberler verelim birbirimize inşallahValla aslında benimde sorunlarım seninle aynı ya 5 gün kaldı diye biliyorum bata ama belirsiz benim de düzensiz geçen ayda kimyasal gebelik olunca tamda belirsiz oldu yani test yapiyim diyorum sonra vazgeçiyorum bu gidişle dayanamıycam galiba sen de yap bence
Ya cevabn için cok teşekürler öncelikle. Bende anlamadım ki gögüslerim in etrafı kaşınıyo çok tuhaf ilk defa böyle oldu kasıklarımın oldugu tarafda çok kaşınıyo5 gün varsa bekle canım göğüs hassasiyeti tamam da kaşınma olayını hiç duymadım daha önceden hayırlısı olur inşallah
Adet gününü bekle derim ben sonra hayal kırıklığı yaşıyosun malesef kaldıki evde yapılan testler adet günün on gün geçince çıkar diyorlar biz onu bekleyemeyiz tabikiKızlar lütfen cevap verin ya benim gögüslerim çok hasaslaştı ve çok kaşınıyo karnımın altıda kaşınıyo sebebi ne acaba bata 5 gün kaldı test yapmak istemiyorum hayal kırıklıgına ugrarım diye geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve adet günüm tam belli degil ne yapmalıyım
Tamam bende yarın ilk idrarla yapıcam içim rahatlasın en azından sendende güzel haberler bekliyorum hadi bismillah diyelimo z
o zaman yarın güzel haberler verelim birbirimize inşallah
Ya bu gidişle çatliycam yaa elimde degil test alıcam bugün artık kendimi ne kadar tutabilirsem tutucamAdet gününü bekle derim ben sonra hayal kırıklığı yaşıyosun malesef kaldıki evde yapılan testler adet günün on gün geçince çıkar diyorlar biz onu bekleyemeyiz tabiki
ablamın eltiside aynı ablam aradı eltim 3 haftalık hamileymiş dediBenim eltim bi haftalıkken ögrenmiş hamile oldugunu evde test yapmış silik çıkmış hastaneye gitmiş erken hamilelik demisler ona yani çok erken ögrenmiş gebe oldugunu şu an 4 aylık maşallah
evet canım o yüzden çok umutlanmıyorum akışına bıraktım Allahım aratmadan nasip eder inşallahHiç belli olmaz canım, ama bende ilk denemede olacak diye bekliyordum. Ama 3. ayda oldu her şey nasip. Öyle hemen olmayabiliyor. İnşaallah hamilesindir.
Yani bende inanamadım ama gercekmiş rabbim isterse olur bence ben ona inanıyorum gerisi boş bence eger bi bebegin rıskı varsa bu dünyada bebekde gelir ama işte ne zaman gelir belirsizablamın eltiside aynı ablam aradı eltim 3 haftalık hamileymiş dedidedim milletin 15-20 gün geçiyo anca öğreniyor 3 haftalık nedir yahu 1 haftalık hele çok ilginçmiş
şuan için kesin olarak kimse hamileyim demedi inşallah temmuz sonu ağustos başı güzel haberlerle dolar burasıKızlar selam, bugun klomenin son günü cuma kontrol var çok heyecanlıyım. İnşallah bu ay rabbimiz gönlümüze göre verir :))) evet yeni hamiş haberleri var mı ?
İnşallahhhhhhhhh.... Bende hamiş kervanına katılmak istiyorum :)))şuan için kesin olarak kimse hamileyim demedi inşallah temmuz sonu ağustos başı güzel haberlerle dolar burası
Ayy inşallah biz de o haber verenlerden oluruz bata kaldi 6şuan için kesin olarak kimse hamileyim demedi inşallah temmuz sonu ağustos başı güzel haberlerle dolar burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?