Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Adet düzensizliği kötü bir şey insanın aklını karıştırıyor. İnşaallah hamilelikten sonra adetinde düzene girer

Kızlar size bir sorum olacak ben 12.gün yumurtladım ve o gün Korunmasız ilişki oldu kaçamak diyelim adet günüm dündü test yaptım önce bir ikinci çizgi çıkar gibi oldu belirdi sonra kayboldu olsa çıkardı heralde erken yumurtladım bide yani bu gün 1 gün gecikme yaşıyorum. Böyle bir durum duyan bilen başına gelen varmı ? Erken yumurtladım gecikme olmadan öğrenmemgerekmezmiydi? ??

nasıl yani ? ilk bir hafta adet ile geçiyor. yumurtlamadan sonraki 1 haftadan mı bahsediyorsunuz ?
Benim şöyle oldu hastalanmadım test yaptım silik sonra dört gün geçti kan testi verdim 19 çıktı doktor daha yeni oluşmuş Bi gebelik bir iki haftalık dedi sonra öğrendim ki ben de geç döllenme olmuş iki hafta geç döllrnmiş geç yumurtladım heralde şuan benim adetime göre hesapladığımda daha büyük çıkıyo haftam ama iki hafta geriden hesaplıyorum

Ya bişey sorucam sizin hamileligi ögrenmeden önce sag veya sol kasık agrılarınız oluyomuydu belirtileriniz varmıydı ilk zaman larda

Kizlar p.tesi doktorum sag ymurtaligimin 20mm oldugunu sylemsti su anda sag kasigmda bi agri var ama akintm vs hic yok bu ay da hc olmadi sizce catlamis olabilr mi veya agri pskolojk mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…