- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
amin canım inşallahAyy inşallah biz de o haber verenlerden oluruz bata kaldi 6
Ayy inşallah biz de o haber verenlerden oluruz bata kaldi 6
Aminnnn inşaallah :)evet canım o yüzden çok umutlanmıyorum akışına bıraktım Allahım aratmadan nasip eder inşallah
Adet düzensizliği kötü bir şey insanın aklını karıştırıyor. İnşaallah hamilelikten sonra adetinde düzene gireray canım inşallah dediğin gibi hamileyimdir hamilenin duası kabul olurmuşama adet düzensizliğim yüzünden kestiremiyorum belirtilerim var ama 4 ağustos bat çok erken acaba aynı ay 2. sefer regl mi olacağım diyorum bakalım bekleyip göreceğim
amin canım inşallahAdet düzensizliği kötü bir şey insanın aklını karıştırıyor. İnşaallah hamilelikten sonra adetinde düzene girer
Amin inşallah canim benimİnşallah cnm insallah hamilesindir inşallah gelmez adetin
Amin inşallah canim benim
Belirtim yok canim daha doğrusu hicbir şeyi belirtiye yormuyorum çünkü gecen aylarda hep belirtim var hamileyim dedim olmadı. Ben de belirti aramaktan vazgectim.Ne gibi belirtiler var sende cnm
Bende öyle öğrendim şuan 16 haftalığız ve kız sizinkiBenim eltim bi haftalıkken ögrenmiş hamile oldugunu evde test yapmış silik çıkmış hastaneye gitmiş erken hamilelik demisler ona yani çok erken ögrenmiş gebe oldugunu şu an 4 aylık maşallah
Bende öyle öğrendim şuan 16 haftalığız ve kız sizinki
Benim şöyle oldu hastalanmadım test yaptım silik sonra dört gün geçti kan testi verdim 19 çıktı doktor daha yeni oluşmuş Bi gebelik bir iki haftalık dedi sonra öğrendim ki ben de geç döllenme olmuş iki hafta geç döllrnmiş geç yumurtladım heralde şuan benim adetime göre hesapladığımda daha büyük çıkıyo haftam ama iki hafta geriden hesaplıyorumnasıl yani ? ilk bir hafta adet ile geçiyor. yumurtlamadan sonraki 1 haftadan mı bahsediyorsunuz ?
Bebegin üç haftalık mış hayırlı olsun erkenmi ögrendin belirtiler in varmıydınasıl yani ? ilk bir hafta adet ile geçiyor. yumurtlamadan sonraki 1 haftadan mı bahsediyorsunuz ?
Eltimin ki erkek 5inci aya girmek üzere Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasib etsin inşallah canım bizede bu duyguyu yaşatmayı nasip etsinBende öyle öğrendim şuan 16 haftalığız ve kız sizinki
Ya bişey sorucam sizin hamileligi ögrenmeden önce sag veya sol kasık agrılarınız oluyomuydu belirtileriniz varmıydı ilk zaman lardaBenim şöyle oldu hastalanmadım test yaptım silik sonra dört gün geçti kan testi verdim 19 çıktı doktor daha yeni oluşmuş Bi gebelik bir iki haftalık dedi sonra öğrendim ki ben de geç döllenme olmuş iki hafta geç döllrnmiş geç yumurtladım heralde şuan benim adetime göre hesapladığımda daha büyük çıkıyo haftam ama iki hafta geriden hesaplıyorum
Canim napiyosun tanidik kim var die bende bakiyodum calismalara devam mi@bhchrk @disikartal87AnaPatron @masalolsunnn kizlar nasilsiniz cok oldu girmeyeli isinizdir insallah disikartal bhcrk insallah hersey yolundadir hamilslik nasil gidiyor
Siz de sağ salim alın inşallah kucağınıza Allah size de nasip etsinEltimin ki erkek 5inci aya girmek üzere Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasib etsin inşallah canım bizede bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin
Oluyodu sızlıyo gibiYa bişey sorucam sizin hamileligi ögrenmeden önce sag veya sol kasık agrılarınız oluyomuydu belirtileriniz varmıydı ilk zaman larda
Evet canım belli KIZIM olacak nasipseiyiyim canimbende son olan durumdan sonra bagya bi dagildim ama simdi cok sukur iyiyim ee cinsiyet beli mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?