Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim napiyosun tanidik kim var die bende bakiyodum calismalara devam mi AnaPatron nerlerde acep
Burdayım canım kızçemle uğraşıyorum bir gün iyiyiz bir gün kötü yuvarlanıp gidiyoruz 
Eşime diyorum niye hatırlatmadın hamileliğin zorluklarını
Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah

Ay sen hamis oldunda bide oglanlardan sonra prenses mi dogurcan kiz cabuk sole testlerden hangi eczaneler zenginoldu bu prensesi nsl basardin hangi sarhos gecene alet ettin minigimizi bende bi dis gebelik gecirdim canim 3 ay once ve 2 ikizlermisti cok yiprandim inanki duaet banada ltfn

Çevremdekileri geç otobüsle dolmuşla test almaya gidiyordum artık. En son internetten 100 test aldım. Sarhoşsuz bir gece oldu kızçem. Çünkü 1 ay öncesi baya içtim çok kötü oldum. Tövbe ettim bidaha içmicem diye içmedimde birdaha içmeye niyetimde yok açıkcası.

İnşallah canım senin hamile olduğun dış gebelikmiymiş şimdi öğreniyorum. inşallah en kısa zamanda tekrar nasip olır canımmm

Amin canim insallah Allah prensesinide sana saglikli bi sekilde kavustursun sagligiyla hayirli evlat olarak buyusun ve ltfen bizler dogurana kadar bidaha yapma cocuk sinirleniyorum

Başka ne belirtin var yqpçaksan sabah ilk idrarla yap derim daha net çıkar
Eşim tuturmuş test yapalım diye kan testi yapalım diyo. Benim belirtilerim kasık agrısı ayakta durunca çogalıyo ve gögüslerim kaşınıyo çok belim bazen agrıyo normal de adete yakın karnım şişiyordu bu defa hiç yok akıntım da kesildi bugün çok soru sordum galiba

Göğüs ucu kaşıntısı bende de vardı bide kasığım sızlıyo gibi oluyodu sanki dolu kasığımda bişey var hamile olduğumu hissetmiştim yani sanki hamile gibi hissediyodum eşime dedim hep inanmadı bekleyelim diye diye kan testi için dört gün bekledik 19 çıkınca da dur bakalım dedi haftasına yaptırdık 794 çıkınca sevindi bidaha ne diyim inşallah hamilesindir Can'ım tabi kan testi daha net çıkartır

Hayırlı olsun ya çok sevindim yaa belirtilerini bizimlede paylaşırmısın çünki benim gibi çok istekli arkadaş lar olabilir bebiş için
Tabiki de :)
Önce adet olacakmisim gibi kasık ve bel ağrısı ama adetinkinden daha fazla hatta dün gece uyuyamadim o kadar. Bu agrilar hareket edince artıyor. Goguslerimde hassasiyet, yorgunluk ve sürekli uyku isteği. Iştahim arttı ve daha sık acikiyorum. Bunların uzerine evde kendim test yaptım biraz silik çıktı ama 2. çizgi göründü inşallah isteyen herkes nasip olur

Benimde sag tarafımda birşey var gibi cok sıcak o taraf karnımın altı kaşınıyo gögüslerim de aynı ay senden bu haberi aldıktan sonra yarın bi test yaparım kesin çok sevindim ya Allah ım tüm istiyenlere versin bizede inşallah

Ay yanlışlık oldu C clementin mesajom sanaydı

Ya valla bendede aynı dün gece hastaneye gidicektim az daha agrıdan çok teşekürler cevap için inşallah bebisini kucagına almakta nasip olur

İnşallah seninde karnın yavrunla dolmuştur bu ay Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…