Benimde adetine 4 gün var henuz ama belirtiler üzerine dün evde test yaptım hamileyim
Kizlar beyaz kokusuz kasintisiz akinti belirti olabilir mi?
Hayırlı olsun saglikla kucağına alirdin inşallahBenimde adetine 4 gün var henuz ama belirtiler üzerine dün evde test yaptım hamileyim
hayırlısı olsun çok sevindim kesesini görmeyi kalp atışını duymayı nasip etsin rabbimBenimde adetine 4 gün var henuz ama belirtiler üzerine dün evde test yaptım hamileyim
Enfeksiyon belirtisidir genelde. Yeşil küf rengi gibiyseKızlar yaa yeşilimsi bi akintim var sizce ne bu acaba tehlikelimi
yeşil akıntı enfeksiyon habercisi derler canım doktora gitme imkanın varsa gitKızlar yaa yeşilimsi bi akintim var sizce ne bu acaba tehlikelimi
hadi hayırlısı olsun tatlım en güzeli yarına kadar dayan kan yaptır haberdar et bizideKızlar Günaydınlarr yarın adet olmam lazım bugün karın ağrım var hafiften. Bugün gebelik testi yapmadım iyice kaptırmayım diye kendimi yarın kan vercem inşallah yarın 12. Gün iğnenin etkisi azalır bayağı hemde beta değerine bakılarak anlaşılır bebiş var mı çok heyecanlı yaaaa :))
Etmez olur muyum canım ilk işim burda paylaşmak tabi eğer hamişsem :) eğer hamişsem hiç bir belirti olmadan hamile kalan tek kişi olacam herhaldehadi hayırlısı olsun tatlım en güzeli yarına kadar dayan kan yaptır haberdar et bizide
bugün 2. hamilelik haberi inşallah temmuz ağustos bizimde ayımız olur kızlar
Test felan yaptın mı Can'ım seninşallah canım inşallah benımde bata son 2 gun
Test felan yaptın mı Can'ım sen
Hahahhaha bende seninle aynı durumdayım benim 8 günüm kaldı olmadığını bildiğim için hiç umursamıyorum yoksa şimdiden kaç test yapmıştım :))yapmadım canım bu ay hıc test beklıyorum sadece yarın falan hasta olmam lazım ama bu ayda umıtlı değilim çünkü hiç bir belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?