Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ay kizlar bende bugun bendeki durumlari yaziyim hem sizinle sohbeti birakmiyim diyorum tek basima beklemekten sıkılıyorum.. Bel ve kasik agrilarim bugunde devam ediyo ayni sekilde ayrica bugun migdemdr yanma oldu baya uyku halimde cok var gec kalkmama ragmen aksam 6 7 gibi uyku bastirdi kendimi zorladim hep gozumu kapasam uyurdum yani ayrica arada oturdugum yerde bas donmem oluyo bugun ilk defa oldu bu ... hergun test yapmak istiyorum ama esimde bende bıktık eczanelere gidip test almaktan ahahh

Kizlar p.tesi doktorum sag ymurtaligimin 20mm oldugunu sylemsti su anda sag kasigmda bi agri var ama akintm vs hic yok bu ay da hc olmadi sizce catlamis olabilr mi veya agri pskolojk mi acil cvp bekliyorm hanimlr ltfen

Kızlar Günaydınlarr yarın adet olmam lazım bugün karın ağrım var hafiften. Bugün gebelik testi yapmadım iyice kaptırmayım diye kendimi yarın kan vercem inşallah yarın 12. Gün iğnenin etkisi azalır bayağı hemde beta değerine bakılarak anlaşılır bebiş var mı çok heyecanlı yaaaa :))

hadi hayırlısı olsun tatlım en güzeli yarına kadar dayan kan yaptır haberdar et bizide

yapmadım canım bu ay hıc test beklıyorum sadece yarın falan hasta olmam lazım ama bu ayda umıtlı değilim çünkü hiç bir belirtim yok
Hahahhaha bende seninle aynı durumdayım benim 8 günüm kaldı olmadığını bildiğim için hiç umursamıyorum yoksa şimdiden kaç test yapmıştım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…