Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Öğleymis ama idrar tahlili yaptırdım baya ogle birşey demediler yani bahadır 1 yıldır var bende bu akıntı ama tahlil de rahim ultrasonunda falan çıkmadi
Tarif etsene akıntı şeklini rengini Can'ım bende. De Zaman'ında çok vardı bilrim

Tarif etsene akıntı şeklini rengini Can'ım bende. De Zaman'ında çok vardı bilrim

Katı böyle nasıl anlatsam kuflenmis peynir gibi üzeri yeşilimsi olur ya öğle işte açık çimen yeşili gibi böyle parça parça iniyor ama aralarda beyaz akıntıda var yani karisik ne olur iyi birşey söyleyin kötü değildir inşallah

canım çıkmaması normal çünkü baktırdığın zaman enfeksiyon yoktur valla 1 günde bile oluyor enfeksiyon demek şimdi oldu

Yol cnm 1 yıldır var bu yeşil akıntı ve ben 1 yıl içinde defalarca yaptım tahlil ultradon falan yani hata geçen ay burda yurt dışındayim su an Dr bulduk gitik idrar tahlili ultrason yaptik yine çıkmadi

Yok anladım kesin sende idrar yolu iltahabını veya enfeksiyonu var ama niye çıkmamış anlamadım. Ben küçük yaşlarda tanıştım o dediğin akıntıyla çok kötüydü bide bende kaşıntı vardı mahvoluyordum sonra ilaç kullandım geçti şükür ama üzerine git Can'ım
Yeşil vajinal akıntının en sık nedeni trichomoniasis olarak bilinen ve cinsel yolla bulaşan bir enfeksiyondur. Bu enfeksiyon Trichomonas vaginalis olarak bilinen ve bazen de “trich.” olarak adlandırılan bir parazit nedeni ile oluşur.
Aynı zamanda Gonore ya da klamidya gibi diğer cinsel yolla bulaşan hastalıklar da vajinal akıntıya neden olabilir, ancak görünüş olarak daha sarı veya bulanık olması yönü ile diğerinden ayrılır.

Yol cnm 1 yıldır var bu yeşil akıntı ve ben 1 yıl içinde defalarca yaptım tahlil ultradon falan yani hata geçen ay burda yurt dışındayim su an Dr bulduk gitik idrar tahlili ultrason yaptik yine çıkmadi
Bi tane bayanda da vardı onunla tahlillerinde çıkmamış sonrada akıntıyı patalıjiye vermiş klMidya bakterisi çıkmış ileri boyuta geldiği için tüplerini kapatmış aman üzerinde dur Can'ım kokusu varmı peki akıntının

Kizlar ben 1 ay once kurtaj olmak zorunda kaldim gelisim ve kalp atisi olmadigi icin...Dr 3 ay korun dedi.Suan geri ceklme ile korunyoruz.Ama ben belki bir mucize olur korunurkende hamile kalirim diyorum beklemek cok zor insan bi yonden hemen hamile kalip digerinin acisini unutmak istiyor ama biryandanda korkular sariyor icimi birdaha ayni acilar yasanirsa diye.Allah im kimseye yasatmasin..Suanda bi kac gundur beyaz akintim var kokusuz ve kasintisiz.Acaba belirti olabilir mi diye merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…