Hahahhaha bende seninle aynı durumdayım benim 8 günüm kaldı olmadığını bildiğim için hiç umursamıyorum yoksa şimdiden kaç test yapmıştım :))
Enfeksiyon belirtisidir genelde. Yeşil küf rengi gibiyse
Bırak bebeğim bırak koy ver gitsin :))hayırlısına bıraktım ben artık gulum :)
Enfeksiyonun varsa çıkar Can'ım ki evet gebeliğe engel oluyor mantar akıntı vsOff acaba gebeliye engel mi okadar idrar tahlili falan yaptım enfeksiyon demedi kimse
yeşil akıntı enfeksiyon habercisi derler canım doktora gitme imkanın varsa git
hoşgeldin tatlıminşallah canım inşallah benımde bata son 2 gun
Tarif etsene akıntı şeklini rengini Can'ım bende. De Zaman'ında çok vardı bilrimÖğleymis ama idrar tahlili yaptırdım baya ogle birşey demediler yani bahadır 1 yıldır var bende bu akıntı ama tahlil de rahim ultrasonunda falan çıkmadi
Enfeksiyonun varsa çıkar Can'ım ki evet gebeliğe engel oluyor mantar akıntı vs[/QUOTEcnm
Cnm ultrason rahim ultrasonu idrar tahlili kan tahlili hormon tahlili hepsini yaptım hiç enkfeksiyon veya mantar çıkmadi off yaa ne bu çile dr a da gidemiyorum Allah büyüktür
Tarif etsene akıntı şeklini rengini Can'ım bende. De Zaman'ında çok vardı bilrim
Yumurtlama gunun gecti canim adetim biteli cok oldu 2.adetim yaklasiyor 1 hfta var 2.adetime.Cnm adetin kaç oldu biteli beyaz akıntı yumurtlama gunundesin anlamına da gelebilir
canım çıkmaması normal çünkü baktırdığın zaman enfeksiyon yoktur valla 1 günde bile oluyor enfeksiyon demek şimdi oldu
Yok anladım kesin sende idrar yolu iltahabını veya enfeksiyonu var ama niye çıkmamış anlamadım. Ben küçük yaşlarda tanıştım o dediğin akıntıyla çok kötüydü bide bende kaşıntı vardı mahvoluyordum sonra ilaç kullandım geçti şükür ama üzerine git Can'ımKatı böyle nasıl anlatsam kuflenmis peynir gibi üzeri yeşilimsi olur ya öğle işte açık çimen yeşili gibi böyle parça parça iniyor ama aralarda beyaz akıntıda var yani karisik ne olur iyi birşey söyleyin kötü değildir inşallah
Dr a sordun mu peki bu akintiyi?Öğleymis ama idrar tahlili yaptırdım baya ogle birşey demediler yani bahadır 1 yıldır var bende bu akıntı ama tahlil de rahim ultrasonunda falan çıkmadi
Yumurtlama gunun gecti canim adetim biteli cok oldu 2.adetim yaklasiyor 1 hfta var 2.adetime.
Bi tane bayanda da vardı onunla tahlillerinde çıkmamış sonrada akıntıyı patalıjiye vermiş klMidya bakterisi çıkmış ileri boyuta geldiği için tüplerini kapatmış aman üzerinde dur Can'ım kokusu varmı peki akıntınınYol cnm 1 yıldır var bu yeşil akıntı ve ben 1 yıl içinde defalarca yaptım tahlil ultradon falan yani hata geçen ay burda yurt dışındayim su an Dr bulduk gitik idrar tahlili ultrason yaptik yine çıkmadi
Dr a sordun mu peki bu akintiyi?
O zaman gentiğinde vardır Can'ım benim eskiden de vardı diyorsun seni rahatsız edecek şekilde değilse sorun olmaz.Yok sormadim o baktı zaten rahim ultrasonuna hamileliğe engel yok dedi okadat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?