Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Eskiden vardı cook kötüydü ama şimdi yok denecek kadar az yani günlük pet kullanıyorum eğer tamm yakından koklamazsam yok ama eskiden kıyafetlerin pantolonlarim falan kokusu berbat oluyordu

Valla olabilir akıntı bi yumurtlama döneminde oluyor diye biliyorum bide gebelik oluşumdan sonra ama bu kişiden kişiye değişir mesela ben akıntı bilmem. Bi tek yumurtlama döneminde oluşur akıntım ondan sonra kuru kupkuru sinir bozucu kuru olmakta ama :))

Eskiden vardı cook kötüydü ama şimdi yok denecek kadar az yani günlük pet kullanıyorum eğer tamm yakından koklamazsam yok ama eskiden kıyafetlerin pantolonlarim falan kokusu berbat oluyordu
Aynı ben burnuma gelirdi o koku kıyafetlerim kokardı sanki bana ama idrar yoku enfeksiyonu dediler ilaç kullandım geçti benim ki akıntı felan kalmadı inşallah seninde geçer

:)Canm benmde yumurtlma gununde olur beyaz akinti ama devam etmezdi yani dusunki rahtsz olup surekli camsr degsyorum kdr akntim olyor hic boyle olmzdi o yuzden sasrdm bnde

Aynı ben burnuma gelirdi o koku kıyafetlerim kokardı sanki bana ama idrar yoku enfeksiyonu dediler ilaç kullandım geçti benim ki akıntı felan kalmadı inşallah seninde geçer

Tsk ederim canım inşallah geçer moralim bozuldu şimdi hamileliğe engelmis dün yumurtlama gunumdu değerlendirdim ama bosunaymis moral tam 0 oldu

Aslında fitil kullanmadıysan onu öneririm çünkü içini temizliyor ara da bende oluyor süt kesini gb akıntı oda mantardan dolayı kaşıntıda malum fitil kullanıyorum elveda akıntı ve kaşıntı :))

Aslında fitil kullanmadıysan onu öneririm çünkü içini temizliyor ara da bende oluyor süt kesini gb akıntı oda mantardan dolayı kaşıntıda malum fitil kullanıyorum elveda akıntı ve kaşıntı :))

Cnm bende fitil kullandım ama yeşilimsi hala var koku giti sadece

Bi ara fitil kullandım ama mantar ilacı yok kullanmadı fitilde 7, tane vardı
GYNO-lomexın fitili ve kremi var ama fitilin içinde 2 adet var kullanmanı tavsiye ederim. Çok güzel bi ilaç enfeksiyon varsa söküp atıyor gerçekten araştır istersen doktorada sorabilirsin

GYNO-lomexın fitili ve kremi var ama fitilin içinde 2 adet var kullanmanı tavsiye ederim. Çok güzel bi ilaç enfeksiyon varsa söküp atıyor gerçekten araştır istersen doktorada sorabilirsin

Tsk ederim cnm ümidim yok ama ne olur ne olmaz diye adetimin bekleyecem öğle kullanırım

Tsk ederim cnm ümidim yok ama ne olur ne olmaz diye adetimin bekleyecem öğle kullanırım
Valla kullan ama sorun yoktur her şeyi kontrol etmişsin buraya bakışta morelini sakın bozma.. Herkes bişey der ama en iyi doktorlar bilir. Hele netten hiç araştırma ölücem mi dersin :))
Öksürüyorum diye Google'dan baktım tehooooo dedim son günlerim Hahahahha doktora gittim bi halt çıkmadı sinüzitin tekrarlarmış dedi ki ben hala soruyorum bişey yok demi :)))

Cnm ben 5 yıllık evliyim belli bi zamandan sonra zor gelmeye başladı herkes sitres yaptı bende buda yetmezmiş gibi bu akıntı nette çok oldu bakmisim mantar olabilirmiş d esgin gibi bakınca olecemmi diyeek hale sokuyor seni bu internet çünkü ben okuduğumda kitle olabilir diye okumuştum mahfolmusum ama bu bence mantar değil enfeksiyon olabilir çünkü esimde spermler de iltihap var bana geçmiş olabilir kii zaten Dr da öğle söylemişti ama moral yine 0 sonuçta insan umutlaniyor her ay acaba bu ay tutirduk mu dye eşini r kandirdm tahlil yaptı ilacta kullaniyor ama bana bulaşmışsa zor gider

Can'ım belliki baya canını sıkmış senin bu durum bulaşmışsa geçmez diye bişey yok Can'ım birlikte gidin doktora eğer eşe geçen bi rahatsızlıkta doktor iki eşinde kullanması gerek ilaçlar veriyor. 5 yıl az değil haklısın ama yaşın 30 larda değilse üzülme derim ben 30 oldum hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…