- 10 Temmuz 2016
- 407
- 104
- 18
- 31
Can'ım belliki baya canını sıkmış senin bu durum bulaşmışsa geçmez diye bişey yok Can'ım birlikte gidin doktora eğer eşe geçen bi rahatsızlıkta doktor iki eşinde kullanması gerek ilaçlar veriyor. 5 yıl az değil haklısın ama yaşın 30 larda değilse üzülme derim ben 30 oldum hahahah
Hayırlı olsun saglikla kucağına alirdin inşallah
Amin kızlar çok sağ olunhayırlısı olsun çok sevindim kesesini görmeyi kalp atışını duymayı nasip etsin rabbim
Canım test yaptınmı güzel haberler ini bekliyorumo z
o zaman yarın güzel haberler verelim birbirimize inşallah
Silik çıkanlar genelde geçersiz diyorlar Can'ım aynı kıyulukta veya kötülüğü yakın olanı sayılıyor. Ama den hepsini dene :))Kızlar dün iki cizgisininde kıpkırmızı lan ovu. Testi buğu biri hiç görünmeyecek kadar silik ti bir gün koyu birgun silik çıkıyor bu nasıl oluyor ama
Can'ım merhaba benimde şenin gibi oldu kalbi durunca aldılar ama bak tekrar hamileyim aynı yöntemle korunduk üçüncü ay bıraktık dördüncü ay hamile kaldım inşallah darısı başına olsunKizlar ben 1 ay once kurtaj olmak zorunda kaldim gelisim ve kalp atisi olmadigi icin...Dr 3 ay korun dedi.Suan geri ceklme ile korunyoruz.Ama ben belki bir mucize olur korunurkende hamile kalirim diyorum beklemek cok zor insan bi yonden hemen hamile kalip digerinin acisini unutmak istiyor ama biryandanda korkular sariyor icimi birdaha ayni acilar yasanirsa diye.Allah im kimseye yasatmasin..Suanda bi kac gundur beyaz akintim var kokusuz ve kasintisiz.Acaba belirti olabilir mi diye merak ettim.
Silik çıkanlar genelde geçersiz diyorlar Can'ım aynı kıyulukta veya kötülüğü yakın olanı sayılıyor. Ama den hepsini dene :))
Kızlar gün içinde idrar testi yapabilirmiyim cevap verin lütfen
Amin canim insallah Allah prensesinide sana saglikli bi sekilde kavustursun sagligiyla hayirli evlat olarak buyusun ve ltfen bizler dogurana kadar bidaha yapma cocuk sinirleniyorum
Koyu olduğu gün değerlendirsen sorun yok tatşımCnm ben adetimin 5. Gününden beri test yapıyorum ovu. Testi silikte olsa hep pozitif sadece 4 gün önceki ve dün ku koyuydu başka hep silik anlamadım gitti
Koyu olduğu gün değerlendirsen sorun yok tatşım
tüp bağlatma canım ya korunun ben çok karşıyım tüp bağlamaya dönüşü yok Allah korusun hastalık vs olur ay ne bileyim her şey gelir aklımatüpleri bağlatıcam doğumda birdaha yok çocuk
Kızlar dün adet olmam gerekiyordu,halen olmadım. .aksamazdi hiç, test yapmak istiyorum ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum yine,çünkü adet sancilarim var gibi..dua edin nolur hayirlisiyla gelsin artık bebis .. hamileyken adet sancısı çeken var mi ?
canım hamilelik belirtisi adet belirtisi gibi zaten bütün belirtileri yaşayanların olduğu gibi hiç belirti yaşamayanlar da var hatta hamileyken adet görenlerde oluyor üstüne görme dedikleri olay benim arkadaşım 2 sefer adet görmüş hamileykenKızlar dün adet olmam gerekiyordu,halen olmadım. .aksamazdi hiç, test yapmak istiyorum ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum yine,çünkü adet sancilarim var gibi..dua edin nolur hayirlisiyla gelsin artık bebis .. hamileyken adet sancısı çeken var mi ?
benim bugün midem çok kötü içim yanıyor resmen bir avuç pul biber yutmuş gibiyim
Aynı bende senin gibiyim yapmadım korkumdan test ama akıntımda ip gibi kırmızı gördüm gelecek galiba sancımda varKızlar dün adet olmam gerekiyordu,halen olmadım. .aksamazdi hiç, test yapmak istiyorum ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum yine,çünkü adet sancilarim var gibi..dua edin nolur hayirlisiyla gelsin artık bebis .. hamileyken adet sancısı çeken var mi ?
canım yerleşme olmasın dikkat et yine senAynı bende senin gibiyim yapmadım korkumdan test ama akıntımda ip gibi kırmızı gördüm gelecek galiba sancımda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?