Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yok cnm ben 17 yaşında evlendimm su an 22 yaşındayım Dr da biliyor esimde olduğunu ama vermedi ilac falan bana

Kızlar dün iki cizgisininde kıpkırmızı lan ovu. Testi buğu biri hiç görünmeyecek kadar silik ti bir gün koyu birgun silik çıkıyor bu nasıl oluyor ama

Kızlar dün iki cizgisininde kıpkırmızı lan ovu. Testi buğu biri hiç görünmeyecek kadar silik ti bir gün koyu birgun silik çıkıyor bu nasıl oluyor ama
Silik çıkanlar genelde geçersiz diyorlar Can'ım aynı kıyulukta veya kötülüğü yakın olanı sayılıyor. Ama den hepsini dene :))

Can'ım merhaba benimde şenin gibi oldu kalbi durunca aldılar ama bak tekrar hamileyim aynı yöntemle korunduk üçüncü ay bıraktık dördüncü ay hamile kaldım inşallah darısı başına olsun

Silik çıkanlar genelde geçersiz diyorlar Can'ım aynı kıyulukta veya kötülüğü yakın olanı sayılıyor. Ama den hepsini dene :))

Cnm ben adetimin 5. Gününden beri test yapıyorum ovu. Testi silikte olsa hep pozitif sadece 4 gün önceki ve dün ku koyuydu başka hep silik anlamadım gitti

Kızlar dün adet olmam gerekiyordu,halen olmadım. .aksamazdi hiç, test yapmak istiyorum ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum yine,çünkü adet sancilarim var gibi.. dua edin nolur hayirlisiyla gelsin artık bebis .. hamileyken adet sancısı çeken var mi ?

Cnm insallah hamilesindir hamilelik belirtisi adet sancısı olur zaten ama beni dinlersen test yap içini rahatlat çünkü adetim gelmedi diye sitres yapacaksın gelmeyecek Se bile gelir ama test yap olumlu veya olumsuz sonuç alırsin en azından kendini kasmazsin inşallah hamilesindir haber vermeyi unutma cnm

canım hamilelik belirtisi adet belirtisi gibi zaten bütün belirtileri yaşayanların olduğu gibi hiç belirti yaşamayanlar da var hatta hamileyken adet görenlerde oluyor üstüne görme dedikleri olay benim arkadaşım 2 sefer adet görmüş hamileyken

Aynı bende senin gibiyim yapmadım korkumdan test ama akıntımda ip gibi kırmızı gördüm gelecek galiba sancımda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…