- 2 Kasım 2014
- 407
- 246
- 133
- 37
Canım hergün koyu çıkmamalı zaten koyu olduğu gün yumurtanın çatlamak üzere olduğunu silikleşincede çatladığını gösteriyor sen işini sağlama al Allah tan umut kesilmez yinede devam et enfeksiyon falan doktor karar verirCnm ben adetimin 5. Gününden beri test yapıyorum ovu. Testi silikte olsa hep pozitif sadece 4 gün önceki ve dün ku koyuydu başka hep silik anlamadım gitti
İnşallah canım da oldum olacak gibiyim sanki umutlanmıyayım diyorum ama bilmiyorum ki bu ayda değil galiba geçen ay rahim filimi çektirdim olmadı bu aydan ümitlendim olmadı galiba tiroidden başka sıkıntım yok çok şükür pko var dedi oda düzeldi 3 4 aydır düzenli bugün 1 gün geçti bilmiyorum ya Allah ım hayırlısını biliyorcanım yerleşme olmasın dikkat et yine sen
İşte bende öyleyim, yerimden kalkmaya korkuyorum olacam diyeİnşallah canım da oldum olacak gibiyim sanki umutlanmıyayım diyorum ama bilmiyorum ki bu ayda değil galiba geçen ay rahim filimi çektirdim olmadı bu aydan ümitlendim olmadı galiba tiroidden başka sıkıntım yok çok şükür pko var dedi oda düzeldi 3 4 aydır düzenli bugün 1 gün geçti bilmiyorum ya Allah ım hayırlısını biliyor
İnşallah gelmez,onun yerine bebis gelir :)Aynı bende senin gibiyim yapmadım korkumdan test ama akıntımda ip gibi kırmızı gördüm gelecek galiba sancımda var
Yok kiz baglatma simdi kiyamadim baktüpleri bağlatıcam doğumda birdaha yok çocuk
Allah razi olsun canim insallah rabbim tun isteyenlere ve bana hayirli saglikli kisa zamnda nasip eder burdan veririm guzel haberleri insallah sizede hayirli saglikli dogumlar diliyorum insallahCan'ım merhaba benimde şenin gibi oldu kalbi durunca aldılar ama bak tekrar hamileyim aynı yöntemle korunduk üçüncü ay bıraktık dördüncü ay hamile kaldım inşallah darısı başına olsun
Test yap canim benim ilk hamileligimde adet gununde silik cikmisti varsa sende de cikarYa arkadaslar benim de adetime 10 gün kala pempe akıntı oldu daha sonra ara ara 3 gun kahverengi lekeler oldu bittiktn sonra kasık ağrısı vardı dün adet tarihimdi ve olmadım ama hamilelik belirtiside yok
Ya adet olcaksin yada o gelen yerlesme lekesiYa arkadaslar benim de adetime 10 gün kala pempe akıntı oldu daha sonra ara ara 3 gun kahverengi lekeler oldu bittiktn sonra kasık ağrısı vardı dün adet tarihimdi ve olmadım ama hamilelik belirtiside yok
Hamilelik varsa normalde adetten 1 hafta sonra test olmaz mı ben evde test yapmak istedigim için biraz daha beklym diyorumTest yap canim benim ilk hamileligimde adet gununde silik cikmisti varsa sende de cikar
Hiç adet belirtisi yok hamilelik belirtiside yok yerlesmr kanamasi 4 gün surermi o yuzden kafam karıştı insallah yerleşmedirYa adet olcaksin yada o gelen yerlesme lekesi
Merhaba canım, dün yaptım dayanamadım da ve maalesef sonuç tek çizgiCanım test yaptınmı güzel haberler ini bekliyorum
Hamile olma ihtimalın çok yüksek belirtilere bakma senYa arkadaslar benim de adetime 10 gün kala pempe akıntı oldu daha sonra ara ara 3 gun kahverengi lekeler oldu bittiktn sonra kasık ağrısı vardı dün adet tarihimdi ve olmadım ama hamilelik belirtiside yok
Bata kaç gunünüz var kızlarMerhaba canım, dün yaptım dayanamadım da ve maalesef sonuç tek çizgiacaba erken mi yaptım bilmiyorum ama dünden beri çok mutsuzum
sen yaptın mı test :)
Evet canım belli KIZIM olacak nasipseama hala inanamıyorum rüya gibi
cok sukur iyiyim canim sen nasilsin sende varmi biseyler benim esim gelmedi daha kismtse eylulde insallah ozaman hamile kalirim @ceyagem icin cok sevindim bir kizi olacakmisCanim napiyosun tanidik kim var die bende bakiyodum calismalara devam mi @ceyagem nerlerde acep
Valla benim adet gunumde pozitif cikmisti canim ama sen bekleyeyim diyosan bekle bakalim :) hayirlisi olsun insallahHamilelik varsa normalde adetten 1 hafta sonra test olmaz mı ben evde test yapmak istedigim için biraz daha beklym diyorum
Ayy inşAllah öyledir çok istiyoruz canim yaa Rabbim isteyen herkese nasip etsinHamile olma ihtimalın çok yüksek belirtilere bakma sen
Bana kalsa hemen simdi yaparım da işte hayal kırıklığına uğramak istemiyorum çünkü çok umutlanıyorumValla benim adet gunumde pozitif cikmisti canim ama sen bekleyeyim diyosan bekle bakalim :) hayirlisi olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?