Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Cnm ben adetimin 5. Gününden beri test yapıyorum ovu. Testi silikte olsa hep pozitif sadece 4 gün önceki ve dün ku koyuydu başka hep silik anlamadım gitti
Canım hergün koyu çıkmamalı zaten koyu olduğu gün yumurtanın çatlamak üzere olduğunu silikleşincede çatladığını gösteriyor sen işini sağlama al Allah tan umut kesilmez yinede devam et enfeksiyon falan doktor karar verir

canım yerleşme olmasın dikkat et yine sen
İnşallah canım da oldum olacak gibiyim sanki umutlanmıyayım diyorum ama bilmiyorum ki bu ayda değil galiba geçen ay rahim filimi çektirdim olmadı bu aydan ümitlendim olmadı galiba tiroidden başka sıkıntım yok çok şükür pko var dedi oda düzeldi 3 4 aydır düzenli bugün 1 gün geçti bilmiyorum ya Allah ım hayırlısını biliyor

İşte bende öyleyim, yerimden kalkmaya korkuyorum olacam diye hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Ya arkadaslar benim de adetime 10 gün kala pempe akıntı oldu daha sonra ara ara 3 gun kahverengi lekeler oldu bittiktn sonra kasık ağrısı vardı dün adet tarihimdi ve olmadım ama hamilelik belirtiside yok

Can'ım merhaba benimde şenin gibi oldu kalbi durunca aldılar ama bak tekrar hamileyim aynı yöntemle korunduk üçüncü ay bıraktık dördüncü ay hamile kaldım inşallah darısı başına olsun
Allah razi olsun canim insallah rabbim tun isteyenlere ve bana hayirli saglikli kisa zamnda nasip eder burdan veririm guzel haberleri insallah sizede hayirli saglikli dogumlar diliyorum insallah

Ay kizlar bel ve kasik agrilarimin yani sira karin agrimda var bugun ayy adetmi olcam acaba insallah olmam

Ya arkadaslar benim de adetime 10 gün kala pempe akıntı oldu daha sonra ara ara 3 gun kahverengi lekeler oldu bittiktn sonra kasık ağrısı vardı dün adet tarihimdi ve olmadım ama hamilelik belirtiside yok
Test yap canim benim ilk hamileligimde adet gununde silik cikmisti varsa sende de cikar

Hamile olma ihtimalın çok yüksek belirtilere bakma sen

Canim napiyosun tanidik kim var die bende bakiyodum calismalara devam mi @ceyagem nerlerde acep
cok sukur iyiyim canim sen nasilsin sende varmi biseyler benim esim gelmedi daha kismtse eylulde insallah ozaman hamile kalirim @ceyagem icin cok sevindim bir kizi olacakmis insallah Rabbim bizlerede nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…