- 10 Temmuz 2016
- 407
- 104
- 18
- 31
Bana kalsa hemen simdi yaparım da işte hayal kırıklığına uğramak istemiyorum çünkü çok umutlanıyorum
Ama adet gunundesin sonucta erken bi zaman degilki varsa eger cikarBana kalsa hemen simdi yaparım da işte hayal kırıklığına uğramak istemiyorum çünkü çok umutlanıyorum
4 günüm var ama göğüslerimde dolgunluk ve ağrı ayrıca göğüsuçlarımda kopacak gibi bir acım var. akıntım bu ay oldukça fazlaydı. ümitlenmiştim çok. dün yaptım testi çıkmadı en ufak bir hayalet çizgi bileBata kaç gunünüz var kızlar
İnşAllah öyledir canmAma adet gunundesin sonucta erken bi zaman degilki varsa eger cikar
sürer canım nette okumuştum uzun sürerse üstüne görme oluyormuş zatenHiç adet belirtisi yok hamilelik belirtiside yok yerlesmr kanamasi 4 gün surermi o yuzden kafam karıştı insallah yerleşmedir
sen konuşma tabi göbüşün dolunapysunuz arkdslar vaktınızı nasıl gecırıyosunuz calısıyormusunuz ben de calısıyrum ama vakıt gecmıyor hep hamılelık konusuyoruz bıraz kafamızı dagıtalım
sen konuşma tabi göbüşün doluya şaka bir yana konuşulanlardan etkiyle psikolojik belirti yaşıyorsam beynimi çıkarıp atıcam artık bata bu kadar çok varken böyle belirti yaşamak normal mi bilemedim bugünde midemde yanma ve bulantı var tuzlu şeyler yiyorum bastırsın diye ama daha beter oldum üşütmüş olsam hiç bir şey yiyemem ama iştahımda açık
Anladım canım o zaman dualarınız bekliyorum inşAllah bebişimn bana verdiği belirtilerdirsürer canım nette okumuştum uzun sürerse üstüne görme oluyormuş zaten
napysunuz arkdslar vaktınızı nasıl gecırıyosunuz calısıyormusunuz ben de calısıyrum ama vakıt gecmıyor hep hamılelık konusuyoruz bıraz kafamızı dagıtalım
cnm zamanınde ben de neler hssettım ama benım en son hamıle kaldıgımda sol tarafıma benı rahatsız edecek kadar bır bel agrısı yasadım bu dedım hc hayra alamet degıl esıme de dedım ben hamıleyım hazır ol baba olmaya demıstım:) dogruda cıktı:) yanı onemlı olan su aslında vucudunda onceden gormeden belırtı oldumu ozaman suphelenmek lazım benım adet olmama yakıın akıntım cok olurdu ama akıntım kesıldı dedım nye gelmıyr megersem yıne bebktenmıs ınanıyrum sıızınde olck ama ben mesela bu kdr yumurtlama olayına takılmadım ovulasyon testı almadmsen konuşma tabi göbüşün doluya şaka bir yana konuşulanlardan etkiyle psikolojik belirti yaşıyorsam beynimi çıkarıp atıcam artık bata bu kadar çok varken böyle belirti yaşamak normal mi bilemedim bugünde midemde yanma ve bulantı var tuzlu şeyler yiyorum bastırsın diye ama daha beter oldum üşütmüş olsam hiç bir şey yiyemem ama iştahımda açık
aa gerçekten mi burda da tutanlar oldu hatta geçen haftada arkadaşımda da tuttuselam kızlar..
kuzum sen çin takvimi falan diyordunya. ben yengem için bakmıştım.
tutmadı demek istedim
istatistiklerinin içine benimki de ekle diye yazdım :)aa gerçekten mi burda da tutanlar oldu hatta geçen haftada arkadaşımda da tuttuhep bahane aslında nasip ne ise o oluyor sağlıklı olsunlarda
cnm zamanınde ben de neler hssettım ama benım en son hamıle kaldıgımda sol tarafıma benı rahatsız edecek kadar bır bel agrısı yasadım bu dedım hc hayra alamet degıl esıme de dedım ben hamıleyım hazır ol baba olmaya demıstım:) dogruda cıktı:) yanı onemlı olan su aslında vucudunda onceden gormeden belırtı oldumu ozaman suphelenmek lazım benım adet olmama yakıın akıntım cok olurdu ama akıntım kesıldı dedım nye gelmıyr megersem yıne bebktenmıs ınanıyrum sıızınde olck ama ben mesela bu kdr yumurtlama olayına takılmadım ovulasyon testı almadm
bende bu ay hissi olarak başladım ilişkiye baya erken başlayınca beklemekte güç oluyor geçen ay çok kuruydum ilişki olmadı akıntıyı görür görmez başladımcnm zamanınde ben de neler hssettım ama benım en son hamıle kaldıgımda sol tarafıma benı rahatsız edecek kadar bır bel agrısı yasadım bu dedım hc hayra alamet degıl esıme de dedım ben hamıleyım hazır ol baba olmaya demıstım:) dogruda cıktı:) yanı onemlı olan su aslında vucudunda onceden gormeden belırtı oldumu ozaman suphelenmek lazım benım adet olmama yakıın akıntım cok olurdu ama akıntım kesıldı dedım nye gelmıyr megersem yıne bebktenmıs ınanıyrum sıızınde olck ama ben mesela bu kdr yumurtlama olayına takılmadım ovulasyon testı almadm
cnm bak yemın ederım ben hamıle oldugumu ogrendıgımde tuhaftır sevındım ama sevınemedım cunku bu duyguyu tatmayan arkdslarım vr yıllardır ıonları gorunce uzuluyordum burdakı butun arkdslarımın cocugu olsun ck ıstıyorum bende 1.yılımda oldu catlatma ıgnesıyle sol tarafıma sureklı gıren benı oturmamı engellıyecek kdr bır agrıydı ben 25 martta en son adet olmustum 20 nısanda test yaptım oglen evımde ılk baktım tek cızgı aman dedım atıyım bu aydada bsy olmadı dedım tam atarken bır daha baktımkı ıkıncı cızgı degerımde 76 cıkmıstı ama ben catlatma ıgneısyle hamıle kalanlardnmCnm peki bel ağrısı ne zaman başladı sende bendede şimdi feci şekilde sol tarafta bel agrim var ne zaman başladı sende lutfen cevap yazar mısın umitlenmelimiuim bilemedim 5 yıllık evliyim ve hiç hamile kalmadim inşallah bu ay vardır yazını okuyunca umitlendim açık bi şekilde yazarmisin ne zaman başladı nasıl baslad ne zaman test yaptın
bızım adetten ıkı uc kere ılıskı oldu snra catlatma ıgnesı yaptırdıktan ertesı gun ılıskı oldu baskada hc yapmadık koskoca ayda muhtemelende ogunde tuttubende bu ay hissi olarak başladım ilişkiye baya erken başlayınca beklemekte güç oluyor geçen ay çok kuruydum ilişki olmadı akıntıyı görür görmez başladımhala da devam ediyoruz bakalım kısmet artık ama ben hiç bişi hissetmiyorum hamile olduğumla ilgili
cnm bak yemın ederım ben hamıle oldugumu ogrendıgımde tuhaftır sevındım ama sevınemedım cunku bu duyguyu tatmayan arkdslarım vr yıllardır ıonları gorunce uzuluyordum burdakı butun arkdslarımın cocugu olsun ck ıstıyorum bende 1.yılımda oldu catlatma ıgnesıyle sol tarafıma sureklı gıren benı oturmamı engellıyecek kdr bır agrıydı ben 25 martta en son adet olmustum 20 nısanda test yaptım oglen evımde ılk baktım tek cızgı aman dedım atıyım bu aydada bsy olmadı dedım tam atarken bır daha baktımkı ıkıncı cızgı degerımde 76 cıkmıstı ama ben catlatma ıgneısyle hamıle kalanlardnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?