Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhabalr bende yeniyim ikinci bebisimiz istiyoruz zeynebimize kardes.fakat insan hatirlarim.saniyor ama ilk gebeliginden hicbirsey hatirlamiyor kendimi dinliyorim ama sanirim her gebelik belirtis bir degilmis.ilk.kizima tedavi olmustum polikistik overdim bundada korunmayi biraktik 8 ay oldu hala birsey yok..cok uzun oldu.belirtilerimi soyleyim supheli iliskiden sonra sag kasigimda birseyler batti egilince gerilince kemik gibi batiyordu simdi o yok ama iki gundur belim kasigim sanki adet olacakmisim gibi bir sanci sag kasigimi sanki arada oyuyorlar geceleri ortaya cikan goguslerimde batma boyle ignelenmis gibi ve asiri hararet basio istahsizim..hakkinizi helal edin uzun oldu ama banada bi yardim edin dusun dusun kendimi yedim..ha bu arada adetime son 10 gun var ilk gebeligimide son 10 gun vardi ogrendigimde ve iki gunluk du daha ...

merhabalr bende yeniyim ama size cevap vermek istedim bence saburki olmalisim canim benim gorumcem hemen kalmisti kurtajin arkasina sabirli ol ve agir isler yapmakdan uzun yola gitmekden kacin

merhabalr bende yeniyim ama size cevap vermek istedim bence saburki olmalisim canim benim gorumcem hemen kalmisti kurtajin arkasina sabirli ol ve agir isler yapmakdan uzun yola gitmekden kacin
Ay canim kurtaj sonrasi ne zaman hamile kaldi kac adet sonra ? Ben bi kere adet oldum sonra korunmadik bu ayda supheleniyorum valla

Ay canim kurtaj sonrasi ne zaman hamile kaldi kac adet sonra ? Ben bi kere adet oldum sonra korunmadik bu ayda supheleniyorum valla
evet canim ertesi ayina.hamile kaldi ama o uzu yola cikti kaybetti bebegimi oda dusunce bi kac ay bekledi.simdi 3 oluyor iki dusuk yapti aralari iki ay anca vardir

Merhaba canım, dün yaptım dayanamadım da ve maalesef sonuç tek çizgi acaba erken mi yaptım bilmiyorum ama dünden beri çok mutsuzum
sen yaptın mı test :)
Bende aldım test ama yapsammı yapmasammı kararsızım. Bence erken yaptın biraz sen gününün geçmesini bekle tekrarla testini üzülme

Arkadaşlar ilişkiden 8 gün sonra feci şekilde bel agrim oldu sol tarafta sizce belirti olabilirmi hani erken döllenme gibi böyle iğneler batıyor sanki bileniniz varsa veya aynı şey basna gelipte hamile olduğunu öğrenen varmi lütfen cevap yazarmisniz

evet canim ertesi ayina.hamile kaldi ama o uzu yola cikti kaybetti bebegimi oda dusunce bi kac ay bekledi.simdi 3 oluyor iki dusuk yapti aralari iki ay anca vardir
Valla benim suphelerim cok yogun bide icimdede cok guzel hisler var dikkat ediyim o zaman doktorumda ilac kullanma dedi bu sure icinde 30 tenmuzda hastalanmazsam insallah test yapcam ama ben bu sabiraizlikla heralde ondan once test yaparimm

Valla benim suphelerim cok yogun bide icimdede cok guzel hisler var dikkat ediyim o zaman doktorumda ilac kullanma dedi bu sure icinde 30 tenmuzda hastalanmazsam insallah test yapcam ama ben bu sabiraizlikla heralde ondan once test yaparimm

bence hic acele etme canim sabirli ol bu sefer de erken olddugu icin cikmassa daha cok dusunursun..hem bende beklicem bekleriz iste birlikte

inşallah canım inşallah bugunde bıttı sayılır yarına allah kerim bakalım sende nasıl durumlar
valla canım geçen ay kuruluktan dolayı değerlendiremedim diye çok üzülmüştüm bu ay regl bitiminden itibaren gün aşırı ya da 3 günde bir değerlendirdim bakalım bat tarihini bekliyorum 4 ağustos ama bir sürü belirtim var erken daha diye düşünüyorum kasık ağrısı bel ağrısı mide bulantısı hepsini yaşıyorum öyle işte

daha 4 günüm var gecikme olmadan yaptım doğru. sen de gününü bekle bence önce yapma; çıkmayınca çok morali bozuluyor insanın
Benimde 4 var ama merak işte yarın sabah yapicam zaten saat 6 da uçagım var artık hiç yapamam içim rahat olsun benim adet düzensizligide var ondan emin degilim tam

Kızlar yokmu benim gibi olanlar lütfen yazın bir bilginiz varsa

Kızlar yokmu benim gibi olanlar lütfen yazın bir bilginiz varsa
canim hayat mucizelerle dolu inan bana..ve sakin yumurtlama gunlerine takilma cunki ben ilk kizimi.adetime 10 gun varken ogrendim asiri bel agrisi ve gogus hasasiyeti vardi beni bu suphelendirmisti simdide belim ve kasiklarim agrio dedigin gibi iliskiden 3 gun sonra basladi benim gerilirken egilirke batiyordu simdi o batmalar azaldi ama siddetli agri var insallah senindde benim de varidr canim

Ayy cnm yaa cook sağol inşallah yaa çok istiyorum hayırlısı sevindirdin beni allahta seni sevindirsin inşallah tsklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…