Benim adetime 5 gün kala kendim yaptım testi silikte olsa çıktı . Ama Kan için bekliyorum hala pazar günü normal adet tarihim salı günü yaptırmayı düşünüyorum
merhabalr bende yeniyim ama size cevap vermek istedim bence saburki olmalisim canim benim gorumcem hemen kalmisti kurtajin arkasina sabirli ol ve agir isler yapmakdan uzun yola gitmekden kacinKizlar banada bisey soyleyin nolursunuzzzzz kasik bel agrim hala devam ediyo bacaklarim kalcalarim agriyo halsizim .. benim hesaplamalarima gore sali adet gunum olmali ama kurtaj sonrasi dongum degisebilirmis doktorum 30 temmuza kadar bekleyelim diyo ay nasil beklicemmmm
faydalı olduğunu söylüyorlar valla bu ay bişi yoksa ağustosta bende neniyeceğim belki işe yararKızlar aranızda bal çörek otu tarçın kullanan varmı bu ay bunu denemeyi düşünüyorum faydasını gören oldu mu
Ay canim kurtaj sonrasi ne zaman hamile kaldi kac adet sonra ? Ben bi kere adet oldum sonra korunmadik bu ayda supheleniyorum vallamerhabalr bende yeniyim ama size cevap vermek istedim bence saburki olmalisim canim benim gorumcem hemen kalmisti kurtajin arkasina sabirli ol ve agir isler yapmakdan uzun yola gitmekden kacin
evet canim ertesi ayina.hamile kaldi ama o uzu yola cikti kaybetti bebegimi oda dusunce bi kac ay bekledi.simdi 3 oluyor iki dusuk yapti aralari iki ay anca vardirAy canim kurtaj sonrasi ne zaman hamile kaldi kac adet sonra ? Ben bi kere adet oldum sonra korunmadik bu ayda supheleniyorum valla
Bende aldım test ama yapsammı yapmasammı kararsızım. Bence erken yaptın biraz sen gününün geçmesini bekle tekrarla testini üzülmeMerhaba canım, dün yaptım dayanamadım da ve maalesef sonuç tek çizgiacaba erken mi yaptım bilmiyorum ama dünden beri çok mutsuzum
sen yaptın mı test :)
Valla benim suphelerim cok yogun bide icimdede cok guzel hisler var dikkat ediyim o zaman doktorumda ilac kullanma dedi bu sure icinde 30 tenmuzda hastalanmazsam insallah test yapcam ama ben bu sabiraizlikla heralde ondan once test yaparimmevet canim ertesi ayina.hamile kaldi ama o uzu yola cikti kaybetti bebegimi oda dusunce bi kac ay bekledi.simdi 3 oluyor iki dusuk yapti aralari iki ay anca vardir
hoşgeldin tatlımay hadi az kalmış hayırlı haberler verirsin inşallah
Valla benim suphelerim cok yogun bide icimdede cok guzel hisler var dikkat ediyim o zaman doktorumda ilac kullanma dedi bu sure icinde 30 tenmuzda hastalanmazsam insallah test yapcam ama ben bu sabiraizlikla heralde ondan once test yaparimm
valla canım geçen ay kuruluktan dolayı değerlendiremedim diye çok üzülmüştüm bu ay regl bitiminden itibaren gün aşırı ya da 3 günde bir değerlendirdim bakalım bat tarihini bekliyorum 4 ağustos ama bir sürü belirtim var erken daha diye düşünüyorum kasık ağrısı bel ağrısı mide bulantısı hepsini yaşıyorum öyle işteinşallah canım inşallah bugunde bıttı sayılır yarına allah kerim bakalım sende nasıl durumlar
Ay bu beklemeler yokmu bu beklemelerbence hic acele etme canim sabirli ol bu sefer de erken olddugu icin cikmassa daha cok dusunursun..hem bende beklicem bekleriz iste birlikte
daha 4 günüm var gecikme olmadan yaptım doğru. sen de gününü bekle bence önce yapma; çıkmayınca çok morali bozuluyor insanınBende aldım test ama yapsammı yapmasammı kararsızım. Bence erken yaptın biraz sen gününün geçmesini bekle tekrarla testini üzülme
Benimde 4 var ama merak işte yarın sabah yapicam zaten saat 6 da uçagım var artık hiç yapamam içim rahat olsun benim adet düzensizligide var ondan emin degilim tamdaha 4 günüm var gecikme olmadan yaptım doğru. sen de gününü bekle bence önce yapma; çıkmayınca çok morali bozuluyor insanın
Arkadaşlar ilişkiden 8 gün sonra feci şekilde bel agrim oldu sol tarafta sizce belirti olabilirmi hani erken döllenme gibi böyle iğneler batıyor sanki bileniniz varsa veya aynı şey basna gelipte hamile olduğunu öğrenen varmi lütfen cevap yazarmisniz
canim hayat mucizelerle dolu inan bana..ve sakin yumurtlama gunlerine takilma cunki ben ilk kizimi.adetime 10 gun varken ogrendim asiri bel agrisi ve gogus hasasiyeti vardi beni bu suphelendirmisti simdide belim ve kasiklarim agrio dedigin gibi iliskiden 3 gun sonra basladi benim gerilirken egilirke batiyordu simdi o batmalar azaldi ama siddetli agri var insallah senindde benim de varidr canimKızlar yokmu benim gibi olanlar lütfen yazın bir bilginiz varsa
canim hayat mucizelerle dolu inan bana..ve sakin yumurtlama gunlerine takilma cunki ben ilk kizimi.adetime 10 gun varken ogrendim asiri bel agrisi ve gogus hasasiyeti vardi beni bu suphelendirmisti simdide belim ve kasiklarim agrio dedigin gibi iliskiden 3 gun sonra basladi benim gerilirken egilirke batiyordu simdi o batmalar azaldi ama siddetli agri var insallah senindde benim de varidr canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?