amin canim rabbim kimsenin.kucagini bos birakmasin valla bir tane var cok.sukur ama ikincide ayni heyecanla isteniyor bu tedavisiz olsun die bekliorim.insallah rabbim senide benide tum.isteyenleride mucizelerinden versin ...senin ne zaman gununAyy cnm yaa cook sağol inşallah yaa çok istiyorum hayırlısı sevindirdin beni allahta seni sevindirsin inşallah tsklerrr
amin canim rabbim kimsenin.kucagini bos birakmasin valla bir tane var cok.sukur ama ikincide ayni heyecanla isteniyor bu tedavisiz olsun die bekliorim.insallah rabbim senide benide tum.isteyenleride mucizelerinden versin ...senin ne zaman gunun
canim relax ol hic takilma dusunme cunki bazen taktigimiz i in yasiyiruz bazi seyleri akisina birak ve sabirla bekle dedigim gibi bu yumurtlama olaylarina takilip kalma rabbim isterse heran herdakika sansin yuksekAmin cnm amin ben 13 temmuzda 5. Gunumdu ilişki oldu çünkü nette ovu.gunumu hesapladim 13 temmuz çıktı bende değerlendirdim yani bugünle ilk ilişkiden 8, gün geçmiş oluyor ve dongum geçen ay 18, kaldı bu ayda öğle hesaplarsak 12, gün sonra gelmesi gerek yani kısacası 8, gun önce ilk ilişki oldu ve dünden beri sol tarafta belim feci şekilde sızliyor bugün eşim balık getirdi 2 lokma yedim midrm bulandı kusacak gibi oldum inşallah bunlar belirtidir cnm ya
yaptir canim bence cikar kanda adetine.ne kadar vardiKizlar benim agrilarim beni zorlamaya basladi biraz esim doktora gidelim diyo ama ben ilac vs. Istemiyorum ama hic degilse kan testi falan yaptiririm diyede dusundum ama napsam
canim relax ol hic takilma dusunme cunki bazen taktigimiz i in yasiyiruz bazi seyleri akisina birak ve sabirla bekle dedigim gibi bu yumurtlama olaylarina takilip kalma rabbim isterse heran herdakika sansin yuksek
Dr size 3 ay korunun demedi kurtaj sonrasi?Bana iki dr da 3 ay korun dedi 6+3 haftalik kurtaj oldumAy canim kurtaj sonrasi ne zaman hamile kaldi kac adet sonra ? Ben bi kere adet oldum sonra korunmadik bu ayda supheleniyorum valla
4 gunyaptir canim bence cikar kanda adetine.ne kadar vardi
Bana 2 ay istersen korun dedi ama cokda korunma hemen hamile kalabilirsin dedi saadece hic adet olmadan kalmak dusuk riskini arttirir dedi.Dr size 3 ay korunun demedi kurtaj sonrasi?Bana iki dr da 3 ay korun dedi 6+3 haftalik kurtaj oldum
yaptir ozaman artik varsaa yoksada cikar kasiklarinin agridigini soyle belki bide ultrason bakarlar
Ya bana niye oyle demiyolarBana 2 ay istersen korun dedi ama cokda korunma hemen hamile kalabilirsin dedi saadece hic adet olmadan kalmak dusuk riskini arttirir dedi.
Valla canim cani verende alanda Allah doktorum.bana dedi hamile kalirsanda Rabbim vercek bizim yapcak biseyimiz yok dedi zaten rahim hazir oldugunda hamile kaliyosun rahim hazir degilse hamile kalamazsinYa bana niye oyle demiyolarİnsan biyandan hemen hamilr kalip acisini unutmak istiyor biryandanda korkuyorum ayni acilar Allah korusun olursa diye.. Rabbim kimseye yasatmasin..Ben kurtaj olali 1 ay oldu ilk adetimi bu ayin basinda oldum 1 hafta var 2.adetime .
Kız :)bende cok iyim canimsukurler olsun Rabbime bebisin cinsiyeti ne
bence korunma bana dr dedi bn ilk adetimi oldum sonra korunmayı bıraktım.Ya bana niye oyle demiyolarİnsan biyandan hemen hamilr kalip acisini unutmak istiyor biryandanda korkuyorum ayni acilar Allah korusun olursa diye.. Rabbim kimseye yasatmasin..Ben kurtaj olali 1 ay oldu ilk adetimi bu ayin basinda oldum 1 hafta var 2.adetime .
Eşim dr korun dedigi icin birakmiyor bildigi vardir vs diye:/Bende bir mucize olur belki korundgum halde kalirm diye bekliyorum geri cklme ile krnyruz cnku.bence korunma bana dr dedi bn ilk adetimi oldum sonra korunmayı bıraktım.
bizde öyle korunuyoduk kürtaj olmadan önce korunmayı bıraktık hamile kaldım snra 8 haftalık kalbi durdu sımdı ıstyruz olmuyor.nasip yaa allah nasip etmişse hamilesindir ama senin agrıların cok normal canım.adet olcak mışın gibi bekle..Eşim dr korun dedigi icin birakmiyor bildigi vardir vs diye:/Bende bir mucize olur belki korundgum halde kalirm diye bekliyorum geri cklme ile krnyruz cnku.
Aynen canim o kadar takmiyorum kafama dedigm gibi tekrar bebis istegi oldugu kadar korkuda var.B yuzden yinede bekliycem ondan sonrada rabbim ne zman nasip ederse insallah saglikla sihhatle nasip etsin.2 yasinda bi oglum var cok sukur rabbim ona hayirli uzun omurler nasip etsin insallah.Zaten adete adapte ettim kendimi adet olcak gibi kasik agrik var akinti var gogus sizlamasi var bunlar hamileliktede belirti olsada ayni zamanda adet belirtisi bende adet olmaya adapteyim.Sonucta zaten korunuyoruz..Ne kadar mucize bekleyebilirm ki..bizde öyle korunuyoduk kürtaj olmadan önce korunmayı bıraktık hamile kaldım snra 8 haftalık kalbi durdu sımdı ıstyruz olmuyor.nasip yaa allah nasip etmişse hamilesindir ama senin agrıların cok normal canım.adet olcak mışın gibi bekle..
Adetin düzenli miydi canımcnm bak yemın ederım ben hamıle oldugumu ogrendıgımde tuhaftır sevındım ama sevınemedım cunku bu duyguyu tatmayan arkdslarım vr yıllardır ıonları gorunce uzuluyordum burdakı butun arkdslarımın cocugu olsun ck ıstıyorum bende 1.yılımda oldu catlatma ıgnesıyle sol tarafıma sureklı gıren benı oturmamı engellıyecek kdr bır agrıydı ben 25 martta en son adet olmustum 20 nısanda test yaptım oglen evımde ılk baktım tek cızgı aman dedım atıyım bu aydada bsy olmadı dedım tam atarken bır daha baktımkı ıkıncı cızgı degerımde 76 cıkmıstı ama ben catlatma ıgneısyle hamıle kalanlardnm
Cnm insallah hamilesindir hamilelik belirtisi adet sancısı olur zaten ama beni dinlersen test yap içini rahatlat çünkü adetim gelmedi diye sitres yapacaksın gelmeyecek Se bile gelir ama test yap olumlu veya olumsuz sonuç alırsin en azından kendini kasmazsin inşallah hamilesindir haber vermeyi unutma cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?