- 22 Ocak 2016
- 574
- 715
- 23
- 30
cok guzelKız :)
Cnmbu ayda kısmet değilmiş. Nasip napalim..
Adetime kaç gün var?Kizlar burnuma surekli kac gndur yemek kokusu geliyor hemde gecenin bir yarisi.Gecen birden sucuk koktu gibi canim sucuklu yumurta cekti biarada dibi tutmua makarna simdide sarimsakli makarna birden yemegin kokusu geliyor burnma ve canim istiyor adet belirtisinde boyle bise oluyor mu ne bu sizce?
7 gun varAdetime kaç gün var?
Canim kişiden kişiye değişiyor ama bildiğim ve yaşadığım kadarıyla 2. Aya yakın başlıyor gene de hayırlısı7 gun var
Aserme canim korunurkende hamile kalanlar var canimTam anlamadm nedir 2.aya baslyan acaba? Bir iki kez olunca guldum psikljiktir vs diyerek ama kac gundr dvam ednce sasrdm ama hamile degilmdr korunyruz
Canim geri cekilmede hamile kalma şansı 100/ 60 larda tam bir koruma değil o bizim gelin ve karşı komşum öyle hamile kaldı ki benimde suanda öyle bir durumum var iki kızım var zor olcak ama bilmiyom valla hamile gibiyim bide kurtajdan sonra hemende hamile kalan var ben düşük yaptım borsadaki ay hamileydimO zamn bnim ki aserme degildir bilmiyorum kac gundur var birden bire oluyor.Geri cklme ile krundgumz icn aslnda olblir ama nbilim 1bcuk ay once kurtaj oldum o yzden hemn kalmam dye dusndum.
Amin canim hiç üzülme Rabbim istedikten sonra olmicak şey yok var canim benim ovulasyon en son 17 siydi son iki uc gundur bazen kasigimda bazen karnimda agri oluyor bazen midem bulaniyor bugun iki kere zor tuttum kendimi bide boyle duygularim surekli degisiyor aksam uzeri kasik agrim vardi ama nasil anlatamam şimdi çok az gogus uçların ağrıyorİnsan bi yandan hamile kalip acisini unutmak istiyot bir yandanda korkuyor ama Rabbimin dedigi olur insallah Allah im tum isteyenlerede bizlerede hayirli saglikli nasip eylesin..Benim kac gundur akintimda var gogs szlamasi oluyor aradada.Bide bu yemek olayi kasik agrisi zaten varda bunlar adet belirtileride oldgu icin ve korundgmz icin adet olurum diye bekliyorum senin vat mi belirtin
Bide canim Rabbim nasip ederse bu 4 uncu olcak benim iki kızım var korunuyoruz ama geçenlerde afedersin geri çekilme yöntemi yaptık bu ay bir tuhafim kızlarım küçük daha istemiyorum ama gene de nasip varsa kısmeti yapcak bise yokİnsan bi yandan hamile kalip acisini unutmak istiyot bir yandanda korkuyor ama Rabbimin dedigi olur insallah Allah im tum isteyenlerede bizlerede hayirli saglikli nasip eylesin..Benim kac gundur akintimda var gogs szlamasi oluyor aradada.Bide bu yemek olayi kasik agrisi zaten varda bunlar adet belirtileride oldgu icin ve korundgmz icin adet olurum diye bekliyorum senin vat mi belirtin
Biri düşük canim sivilce bende normalde hiç olmaz bu ay küçük küçük sivilceler bastı yüzümü bide canim benim ilk gebeligim tam bir mucizeydiHayirlisi olsun insallah..Bide benim yuzumde birden fazla sivilce cikti acaba adet mi olcam o yzden mi yokss stresten mi bilmiyorum.
Rabbim nasip etmisse elbet vardr bir hayr canim hakkimzda hayrlisi olsun rabbim elbet verir gucunuBide canim Rabbim nasip ederse bu 4 uncu olcak benim iki kızım var korunuyoruz ama geçenlerde afedersin geri çekilme yöntemi yaptık bu ay bir tuhafim kızlarım küçük daha istemiyorum ama gene de nasip varsa kısmeti yapcak bise yok
Nasil muciz canm?Benimde 2 yasinda oglum var birtane cok sukur rabbim evlatlrmza hayirli omurler nasip etsin insallahBiri düşük canim sivilce bende normalde hiç olmaz bu ay küçük küçük sivilceler bastı yüzümü bide canim benim ilk gebeligim tam bir mucizeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?