Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Nette bise buldum bazilarinda tutmus bazilarnda tutmams istersen sebde deneyeblirsin evde hamilelik teti
ben kaybettgm hamilelkte yapmstik ve dogru cikmsti.
Malzemeler
1 cam veya plastik bardak
1 hiç kullanilmamis metal gri renk igne
ve bardagin agzini kapatmak için kapak yada aluminyum folyo

yapilisi

bardagin içine idrarimizi yapiyoruz igneyi icine atiyoruz agzini kapatip hiç dokunmadan 8 saat karanlik bi yerde bekletiyoruz

8 saat sonunda igne ayni renkteyse hamile degilsiniz ama siyahlasmis yada kuflenmisgibiyse hamilesiniz demekmis

Nasil muciz canm?Benimde 2 yasinda oglum var birtane cok sukur rabbim evlatlrmza hayirli omurler nasip etsin insallah
Amin canim insallah amin adetini bir gün gece iki kere gebelik testi yaptım negatif çıktı ama inanmıyorum çünkü hamileyim biliyorum gerçekten hissediyordum neyse birgun daha gecti baktım olmadım gittim devlet hastanesine baktılar ultrasondan yok gebelik dediler bide smear testi yaptılar bir de kan bakalım yarın gel dediler istemedim gitmedim bu ozele gittim kadın baktı ultrsonda gebelik yok görünmüyor dedi bide kan yapalım kesin çıkar dedi neyse yaptık ertesi gün gittim kadın dedi yok gene değilsin ama dedim hala adet olmadım dedi bu sıkıntının var evet yeni evlendik tamm strestendir dedi bi ilac yazdı adet olmam için bide fitil yazdı mantarim vardı neyse kullandım tam bir hafta hem fitili hem adet ilacını yok adet olmadım dedim kendi kendime ya ben hamileyim ama kimse inanmıyor eşim dalga geçiyor resmen neyse gebelik testi yaptım bide ne gorim pozitif nida yaptım pozitif oda hemen gittim doktora ağzım kulaklarımda kadın bakalım dedi ultrasondan kese var yani gebesin dedi dedim nasıl olur geçen hafta yoktu hemde kan testi yaptırdık dedim peki kaç haftalık dedi üç haftalık sık olduk ikimizde kadın dedi çok iyi saklanmış normalde adet ilacı 100/ 90 düşürüyor düşün canim iste böyle mucize o benim

Denetim canim çok teşekkür ederim

Ne guzel canim Rabbim yeter ki istesin o Herseye Kadirdir.İkimiz icinde herkes icinde hayirli olani diliyorum rabbimden

Günaydın kızlar bu sabah ki gebelik testi çok silik çıktı 12.günü bugün ignenin yani şimdiye kadar olanlar demekki ignedenmis yüklüyor m fotoğrafı belki göremiyor olabilirsiniz fotoları parlıyor ama çizgi var yinede kan vereyim mi ne dersiniz?

Eklentiler

• 20160722_081752.webp
    17 KB · Görüntüleme: 45
Günaydın canim benim forumlardan okudugum kadariyla 14 gecmesi gerekiyormuş istersen 2 gun daha bekle

kızlar günaydın
ya ben bu ay kafayı yicem ya benim çok ağrım oluyor dün iş çıkışı saatine yakın artık öldüm ağrıdan bu sefer sol tarafım eve gittik bir tencere makarnayı zor yaptım ayakta duramadım anca uyumuşum öyle unutmuşum ağrımı tabi böyle olunca dünü de değerlendiremedik üşüttüm dicem ama sık üşüttüğüm için onun belirtileri farklı bu çok farklı anlamadım bu ay ne oldu bana hamilelikle ilgili bütün hevesimi kaybettim bu kadar erken belirti olmaz ya başka birşey var bende bugün iyiyim Allahtan şu temmuz geçsin diye dua eder oldum

ne kadar var adete ??

Bende bu ay öyleyim ovulasyondan sonra hep bu agri gidiyor geliyor dün oluyodum bugün yok sat 31 temmuz

Selam kizlar ben yeniyim ve cok zor gunler geciriyorum 1 yillik evliyim 4 ay sonra hamile kaldm 8 haftalikken kurtaj oldum sadece bir ay korundum ertesi ay tekrar hamile kaldm malesef oda kimyasal gebelikmis 4 ay oldu hala bekliorm umidimi kaybettim gecen ay cok umitliydm butun belirtileri yasadim ama hastalandim bu ay belirtim yok adetime 2 gun var simdiden hasta olcm diye cok kotuyum surekli esimle tartisiorm sirf bu stresten moralim cok bozuk bu ayda olmazsa kurlere basliycm

Canim çok geçmiş olsun hiç üzülme Rabbim istesin yeterki olmicak şey yok hhiç uzme canını stres çok etkiliyor biliyorum zor ama zamana bırak biraz dinlensin vücudun bide benimde düşük oldu eşim çok etkilendi bizde tartıştık çok onlar bizim gibi anlamıyor bakmıyor olaya üzüntüsünü hemen belli edip tartışıyor Rabbim yaz zamanda tekrar nasip eder sana insallah

ne kadar var adete ??

canım mayıs haziran hep çok geç oldum 2 aydır düzensiz hatta haziranda olmam gerekeni temmuzda oldum normalde 33günde bir döngüm yani düzenli olursam bat tarihim 4 ağustos

Bende bu ay öyleyim ovulasyondan sonra hep bu agri gidiyor geliyor dün oluyodum bugün yok sat 31 temmuz

ben ovulasyonuda belirleyemedim ki reglim 2sinde başladı 6sında bitti 11inde akıntım başladı bende ilişkiye başladım. bu 2 hafta ilişkiyle geçti ama benim hep ağrım oldu ilk sağ kasığımda ve belimde dünde sol kasığıma ve belime geçti sağ taraftayken heralde o taraftan yumurtladım o nedenle ağrı oldu dedim ama bu sol taraf nerden çıktı onu anlamadım

canım geçmiş olsun ne güzel şanslısın aslında erkenden başlamışsın çalışmalara ama rabbim bazen en çok istediğimizle sınıyor bizleri ben yarın 29 yaşıma gircem adam akıllı ilişkim bu ay oldu 3 senelik evliyim bizleri neler beklediğini bilmiyoruz inşallah tüm isteyenlere Rabbim hayırlı zamanlarda nasip eder bence bir iki ay vucudunu dinlendir bu ayda hamilelik yoksa

o zaman sen yumurtlama dönemindesin hala. yani o civarlar . ben de adetin yakın sandım. benim de öyle düzensiz. bi ara düzelmişti de tekrar bozuldu. geçen ay 15 gün geciktim. bu ay adetten hemen sonra hayıta başladım hormon düzenliyor diye ama kiste çare olmadı. düzenli olursam eğer bu ay benim yarın. dün baya bel karın ağrım vardı. gece kesin hasta olurum diye düşündüm ama olmadım henüz. 2 gündür pembe akıntılarım var. neye yoracağımı bilemedim ama kiste yoruyorum. bakalım bugün gelcek mi adet

Saol cnm insallah duan kabul daha erken ama kurtaj cok zordu tekrar aynisi olack diye insan cok korkuo aklinda hep bir suphe oluo insanin sorun olmasa kafayada takmam ama bu sorunlar oldugu icin her ay stres oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…