Canim ben suan aynı durumdayım hamile olabilirim agrin hala devam ediyormu bide ara ara mi geliyor yoksa surekli mi?canım mayıs haziran hep çok geç oldum 2 aydır düzensiz hatta haziranda olmam gerekeni temmuzda oldum normalde 33günde bir döngüm yani düzenli olursam bat tarihim 4 ağustos
ben ovulasyonuda belirleyemedim ki reglim 2sinde başladı 6sında bitti 11inde akıntım başladı bende ilişkiye başladım. bu 2 hafta ilişkiyle geçti ama benim hep ağrım oldu ilk sağ kasığımda ve belimde dünde sol kasığıma ve belime geçti sağ taraftayken heralde o taraftan yumurtladım o nedenle ağrı oldu dedim ama bu sol taraf nerden çıktı onu anlamadım
valla canım geçen ay kuruluktan dolayı değerlendiremedim diye çok üzülmüştüm bu ay regl bitiminden itibaren gün aşırı ya da 3 günde bir değerlendirdim bakalım bat tarihini bekliyorum 4 ağustos ama bir sürü belirtim var erken daha diye düşünüyorum kasık ağrısı bel ağrısı mide bulantısı hepsini yaşıyorum öyle işte
Folic asit gecikme yapmaz canimayyy hadı ınşallah canım ben normalde 29 gunde bır hasta olurdum geçen ay 32.gun oldum normalde bugun olmam lazım ama sanırım bende bır gecıkme oluştu folık asıt kullanıyorum ondan olmuş olabılırmı
Canim benim 5 haftada çıkmıştı adetimi 1 gun geçince baktım test yaptım yok iki doktora gittim ultrasondan baktılar yok kan baktılar oda yok adet ilacı verdi bide fitil verdi doktor kullandım gene adet olmadım test yaptım po zitifti gittim doktora baktı hamileyim hem 3 haftalık ee dedim geçen hafta yoktu kanda bile çıkmadı üstelik adet ilacı kullandım oda şaşırdı cok iyi saklanmış dedi Rabbim isterse olmicak şey yokKizlar adetimin üstünden 4 gün geçti 2 gün kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı suan arada akıntım var ama adet belirtim yok göğüslerim şişmiş ve göğüs ucumun kahverengi olduğunu karardigini fark ettim sizce pozitife dönermi ilk defa adetim geçikiyor ve kendimi öyle yorgun hissediyorum ki 2 adım arıyorum sanki kilometrelerce kosmusum. Sürekli uyumak istiyorum uykuya tam dalamiyorum sersem gibiyim .. adetim den 10 gün geçmesini bekliyorum bir daha test yapıcam sizce hamilemiyim
hesaplarıma göre yumurtlamanın son iki günündeyim hatta takvimim uygulamasına göre dün yumurtlamış olmam lazımdı ama akıntım vs olmadı ağrım vardı aşırı derecede bugünü kesin değerlendirmeliyim ama yeğenimin doğum günü var dışarda olcaz yorgun olmazsak artık kısmeto zaman sen yumurtlama dönemindesin hala. yani o civarlar . ben de adetin yakın sandım. benim de öyle düzensiz. bi ara düzelmişti de tekrar bozuldu. geçen ay 15 gün geciktim. bu ay adetten hemen sonra hayıta başladım hormon düzenliyor diye ama kiste çare olmadı. düzenli olursam eğer bu ay benim yarın. dün baya bel karın ağrım vardı. gece kesin hasta olurum diye düşündüm ama olmadım henüz. 2 gündür pembe akıntılarım var. neye yoracağımı bilemedim ama kiste yoruyorum. bakalım bugün gelcek mi adet
Aynen canım Rabbim isterse olmayacak şey yoktur.. inşallah hamileyimdir.. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin..Canim benim 5 haftada çıkmıştı adetimi 1 gun geçince baktım test yaptım yok iki doktora gittim ultrasondan baktılar yok kan baktılar oda yok adet ilacı verdi bide fitil verdi doktor kullandım gene adet olmadım test yaptım po zitifti gittim doktora baktı hamileyim hem 3 haftalık ee dedim geçen hafta yoktu kanda bile çıkmadı üstelik adet ilacı kullandım oda şaşırdı cok iyi saklanmış dedi Rabbim isterse olmicak şey yok
Canim ben suan aynı durumdayım hamile olabilirim agrin hala devam ediyormu bide ara ara mi geliyor yoksa surekli mi?
ayyy hadı ınşallah canım ben normalde 29 gunde bır hasta olurdum geçen ay 32.gun oldum normalde bugun olmam lazım ama sanırım bende bır gecıkme oluştu folık asıt kullanıyorum ondan olmuş olabılırmı
olur öyle arada. üşütmüş olabilirsin. yumurtlama zamanı bende de bazı aylar ağrı oluyor. doktora sormuştum. üşütme kaynaklı olacağını söylemişti yani.hesaplarıma göre yumurtlamanın son iki günündeyim hatta takvimim uygulamasına göre dün yumurtlamış olmam lazımdı ama akıntım vs olmadı ağrım vardı aşırı derecede bugünü kesin değerlendirmeliyim ama yeğenimin doğum günü var dışarda olcaz yorgun olmazsak artık kısmetovulasyonda ağrı olur diyorlar ama ben senelerdir adet oluyorum hiç olmadı böyle ağrılarım bu ayı mı buldu anlamadım
geldimi uzun süreli oluyor ama gün boyu sürmüyor dün mesela sabahtan hafif kasık hassasiyetim vardı adet olacakmışım gibi ama saat beşe doğru aşırı derecede arttı hem kasık hem bel ağrım iş yerinde uzanacak Inşallah hamilesindir canim
geldimi uzun süreli oluyor ama gün boyu sürmüyor dün mesela sabahtan hafif kasık hassasiyetim vardı adet olacakmışım gibi ama saat beşe doğru aşırı derecede arttı hem kasık hem bel ağrım iş yerinde uzanacak yerde yok sandalye tepesinde mafoldum
valla canım normalde folik asitin yapmaması lazım ama mayısta başladım folik asite ve kullandığım zamandan bu yana hep düzensizimhamile kalmadan bize rahat yok hep belirti bulup suçlu arıcaz galiba
rabbim ol derse oluyor işte canım bizimde zamanımız var inşallah dolacak göbüşlerimizah canım sorma ya bır sure takmadım cok iyiydim şimdi tekrar başladım kafamı bulandırmaya eşimde gıdemedı yıllık ızınlıydı izin kalkınca işe gıttı şimdi o da gıdemedı doktora boyle belırsız sorun ne bılmeden beklıyoruz ya bır arkadşım var ıdrar yollarındakı ıltıhaptan kan gelıyormuş ama ona rağmen hamıle kalmış hayret edilcek bişey ...
rabbim ol derse oluyor işte canım bizimde zamanımız var inşallah dolacak göbüşlerimiz
dün akşam üstü lavabodayken akıntımda biraz pembelik vardı gece de hafiften geldi ama devam eden bir şey değil. yani şu an hala ümitvarım ama çok da ümit etmek istemiyorum. günümü bekleyip bir daha test yapmayı düşünüyorum :) sen yaptın mı peki sabah yapacağım demişsin?Benimde 4 var ama merak işte yarın sabah yapicam zaten saat 6 da uçagım var artık hiç yapamam içim rahat olsun benim adet düzensizligide var ondan emin degilim tam
Merhaba canım KIZIM olacak inşallah
Maşallah siz sona yaklaşmışsınızaYYYYY ÇOkk mutlu oldum
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah, Allah gönlüne göre verdi
Ben gün içerisinde sıcakları işyerinde çok hissetmiyorum aslında klima olduğu için ısı seviyesi düşmüyor hep normalde.
Canim moralini bozma inşallah bebegin tutunmusturCanim yarın adet günüm 2 gün bile beklememe gerek kalmadan olacam galiba boş yere umutlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?