Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim ben suan aynı durumdayım hamile olabilirim agrin hala devam ediyormu bide ara ara mi geliyor yoksa surekli mi?

Kizlar adetimin üstünden 4 gün geçti 2 gün kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı suan arada akıntım var ama adet belirtim yok göğüslerim şişmiş ve göğüs ucumun kahverengi olduğunu karardigini fark ettim sizce pozitife dönermi ilk defa adetim geçikiyor ve kendimi öyle yorgun hissediyorum ki 2 adım arıyorum sanki kilometrelerce kosmusum. Sürekli uyumak istiyorum uykuya tam dalamiyorum sersem gibiyim .. adetim den 10 gün geçmesini bekliyorum bir daha test yapıcam sizce hamilemiyim

ayyy hadı ınşallah canım ben normalde 29 gunde bır hasta olurdum geçen ay 32.gun oldum normalde bugun olmam lazım ama sanırım bende bır gecıkme oluştu folık asıt kullanıyorum ondan olmuş olabılırmı

Canim benim 5 haftada çıkmıştı adetimi 1 gun geçince baktım test yaptım yok iki doktora gittim ultrasondan baktılar yok kan baktılar oda yok adet ilacı verdi bide fitil verdi doktor kullandım gene adet olmadım test yaptım po zitifti gittim doktora baktı hamileyim hem 3 haftalık ee dedim geçen hafta yoktu kanda bile çıkmadı üstelik adet ilacı kullandım oda şaşırdı cok iyi saklanmış dedi Rabbim isterse olmicak şey yok

hesaplarıma göre yumurtlamanın son iki günündeyim hatta takvimim uygulamasına göre dün yumurtlamış olmam lazımdı ama akıntım vs olmadı ağrım vardı aşırı derecede bugünü kesin değerlendirmeliyim ama yeğenimin doğum günü var dışarda olcaz yorgun olmazsak artık kısmet ovulasyonda ağrı olur diyorlar ama ben senelerdir adet oluyorum hiç olmadı böyle ağrılarım bu ayı mı buldu anlamadım

Aynen canım Rabbim isterse olmayacak şey yoktur.. inşallah hamileyimdir.. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin..

Canim ben suan aynı durumdayım hamile olabilirim agrin hala devam ediyormu bide ara ara mi geliyor yoksa surekli mi?

geldimi uzun süreli oluyor ama gün boyu sürmüyor dün mesela sabahtan hafif kasık hassasiyetim vardı adet olacakmışım gibi ama saat beşe doğru aşırı derecede arttı hem kasık hem bel ağrım iş yerinde uzanacak yerde yok sandalye tepesinde mafoldum

valla canım normalde folik asitin yapmaması lazım ama mayısta başladım folik asite ve kullandığım zamandan bu yana hep düzensizim hamile kalmadan bize rahat yok hep belirti bulup suçlu arıcaz galiba

olur öyle arada. üşütmüş olabilirsin. yumurtlama zamanı bende de bazı aylar ağrı oluyor. doktora sormuştum. üşütme kaynaklı olacağını söylemişti yani.

ah canım sorma ya bır sure takmadım cok iyiydim şimdi tekrar başladım kafamı bulandırmaya eşimde gıdemedı yıllık ızınlıydı izin kalkınca işe gıttı şimdi o da gıdemedı doktora boyle belırsız sorun ne bılmeden beklıyoruz ya bır arkadşım var ıdrar yollarındakı ıltıhaptan kan gelıyormuş ama ona rağmen hamıle kalmış hayret edilcek bişey ...

rabbim ol derse oluyor işte canım bizimde zamanımız var inşallah dolacak göbüşlerimiz

rabbim ol derse oluyor işte canım bizimde zamanımız var inşallah dolacak göbüşlerimiz

inşallah canım bende cok acayıp göğüs şişliği ve ağrısı vardı bır ıkı gın once bugun yok bırde sol ksığımdan bacağama doğru ınen bacağımı damar kasılması gıbı ağrı var adet belırtımden bır tık daha fazla ağrılarım var ama oyle yerleşme kanaması falan bırşey olmadı ama bel ağrılarım falan coktu benım nedense adet ağrılarım cok ağır oluyor o yuzden oncesınde anlamam gebeliği cok zor ancak gunu gecmesı gerek ınşallah olur bu ay ınşallah canım

Benimde 4 var ama merak işte yarın sabah yapicam zaten saat 6 da uçagım var artık hiç yapamam içim rahat olsun benim adet düzensizligide var ondan emin degilim tam
dün akşam üstü lavabodayken akıntımda biraz pembelik vardı gece de hafiften geldi ama devam eden bir şey değil. yani şu an hala ümitvarım ama çok da ümit etmek istemiyorum. günümü bekleyip bir daha test yapmayı düşünüyorum :) sen yaptın mı peki sabah yapacağım demişsin?

kızlar şimdi baya baya yoğun akıntım geldi sanırım yumurtam çatladı bu akşamı es geçmemem lazım inşallah çok yorgun olmam ya da kendimi yormamaya dikkat edeyim

Maşallah siz sona yaklaşmışsınız Nasıl geçiyo ben daha 17 haftalığım ilerleyen Zaman'lar zorluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…