- 10 Temmuz 2016
- 407
- 104
- 18
- 31
İnş canımCanim moralini bozma inşallah bebegin tutunmustur
Bendede adet olcgim zaman sdcw bitane ve buyuk cikardi ama simdi bissuru cikti cenemde alnimda ama bende adet agrisi var olcakmis gibiyim.Hatta biraz once oksurdum bise geldgni hssettim dedm heralde oldum ama baktm norml beyaz akinti ama bu akintida adet belirtisi oldgu icin baska seye yormuyorm adet olcam diye beklemedeyimBenim adetim gelecegi zaman sadece burnunun ustunde çıkardı sivilce şimdi adetime 12 gün var belki daha fazla çünkü değişiyor ama bütün yüzümde sivilce doldu nedenini bende bilmiyorum ilk defa oluyor
Bugünle birlikte şu 3 günü degerlendir canimkızlar şimdi baya baya yoğun akıntım geldi sanırım yumurtam çatladı bu akşamı es geçmemem lazım inşallah çok yorgun olmam ya da kendimi yormamaya dikkat edeyim
Bendede adet olcgim zaman sdcw bitane ve buyuk cikardi ama simdi bissuru cikti cenemde alnimda ama bende adet agrisi var olcakmis gibiyim.Hatta biraz once oksurdum bise geldgni hssettim dedm heralde oldum ama baktm norml beyaz akinti ama bu akintida adet belirtisi oldgu icin baska seye yormuyorm adet olcam diye beklemedeyim
Bendede adet olcgim zaman sdcw bitane ve buyuk cikardi ama simdi bissuru cikti cenemde alnimda ama bende adet agrisi var olcakmis gibiyim.Hatta biraz once oksurdum bise geldgni hssettim dedm heralde oldum ama baktm norml beyaz akinti ama bu akintida adet belirtisi oldgu icin baska seye yormuyorm adet olcam diye beklemedeyim
merhaba benim dün olmam gerekiyordu, dayanamayıp test yaptım şu ucuz testlerden. test negatif çıktıtestin bozuk olma ihtimali varmıdır sizce. Şimdiden doktora gitmekte istemiyorum
canım 1-2 gün daha bekle geç döllenme olduysa hormonun yükselmediği için göstermeyebiliyor testlermerhaba benim dün olmam gerekiyordu, dayanamayıp test yaptım şu ucuz testlerden. test negatif çıktıtestin bozuk olma ihtimali varmıdır sizce. Şimdiden doktora gitmekte istemiyorum
Benim de adetim düzenli. Rahim filmi de çektirdim bu ay sorun yok.Ama 9.ay bu bilmiyorum Bebek var mı adetime daha var, ayın 2si falan. Diğer hormon testlerini de yaptırıcm ve eşim de sperm testi yaptıracak. Beklemek artık çok zor geliyor.evet cnm
Cnm benm de testler malum bozk cikti o yuzden ben onlardan ziyade kafama gore iki gune bir bazen de 3 gune bir yapmaya calistm. Sen de oyle yapacaktn iste ya en garantisi bu sanrm. Benm kuzenmn doktoru demis o testleri falan boswer adetinn 12. Gununden sonra bes defa iki gune bir calisacn iste :)Yaa kızlar 13 temmuzdan beri ovu. Testi yapıyorum birgün silik birgün köyü olarak hep çift cizgi çıkıyor dün silikti bgun koyu ne yapacam ben yaa 10 gün oldu hangisi doğru hangisi değil
Heralde bende olucam tatlımKızlar ben adet oldum bu ayda olmadı
Kaşıntı yoksa mantar değildir ben sürekli çektiğim için biliyorum canmKizlar benim akinti yogun sekilde gelmeye devam ediyor ve icinde beyaz parcalar var akintinin.Nette arastrinca mantar enfeksynda olabilr diyor ama o zamn kasintida oluyorms.Bende kasinti koku vs yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?