Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benim adetim gelecegi zaman sadece burnunun ustunde çıkardı sivilce şimdi adetime 12 gün var belki daha fazla çünkü değişiyor ama bütün yüzümde sivilce doldu nedenini bende bilmiyorum ilk defa oluyor

Benim adetim gelecegi zaman sadece burnunun ustunde çıkardı sivilce şimdi adetime 12 gün var belki daha fazla çünkü değişiyor ama bütün yüzümde sivilce doldu nedenini bende bilmiyorum ilk defa oluyor
Bendede adet olcgim zaman sdcw bitane ve buyuk cikardi ama simdi bissuru cikti cenemde alnimda ama bende adet agrisi var olcakmis gibiyim.Hatta biraz once oksurdum bise geldgni hssettim dedm heralde oldum ama baktm norml beyaz akinti ama bu akintida adet belirtisi oldgu icin baska seye yormuyorm adet olcam diye beklemedeyim

kızlar şimdi baya baya yoğun akıntım geldi sanırım yumurtam çatladı bu akşamı es geçmemem lazım inşallah çok yorgun olmam ya da kendimi yormamaya dikkat edeyim
Bugünle birlikte şu 3 günü degerlendir canim

b

Ne kadar zor yaa offf bende ilk defa sivilce bu kadar yoğun çıkıyor yüzümde ergenlik döneminde bile çıkmadı bakalım hayırlısı

b

Ne kadar zor yaa offf bende ilk defa sivilce bu kadar yoğun çıkıyor yüzümde ergenlik döneminde bile çıkmadı bakalım hayırlısı

Kızlar dün belim sol tarafta çok kötü iğne batması gibi sizliyordu bugün birşey yok galiba yine olmadı bu ayda olmadı aslında adetime 12 gün var ama dün deli gibi hissediyordum birşeyler olduğunu bugün o his bile yok

QUOTE="crescent2425, post: 47358868, member: 635020"]Kızlar ben adet oldum bu ayda olmadı[/QUOTE]
sama

Cnm üzülme Allah ne zaman kısmet ederse ozaman olacak ben bubay olmasını herşeyden cook istiyorum çünkü şimdi yurtdışındayim ve turkiyeye gidecem ağustos ayında eğer hamile kalmadan gidersem annelerin kaynanalarin başımı süslemelerini dinlemek zorunda kalacam off kötü yaa

merhaba benim dün olmam gerekiyordu, dayanamayıp test yaptım şu ucuz testlerden. test negatif çıktı testin bozuk olma ihtimali varmıdır sizce. Şimdiden doktora gitmekte istemiyorum

Cnm
merhaba benim dün olmam gerekiyordu, dayanamayıp test yaptım şu ucuz testlerden. test negatif çıktı testin bozuk olma ihtimali varmıdır sizce. Şimdiden doktora gitmekte istemiyorum

Testlw bir alakası var mı bilemem ama gec döllenme olmuşsa çıkmaz test te yani test pahalı olsa bile çıkmaz bekle adetin gelmezse birkaç gün sonra kan sa baktir

canım 1-2 gün daha bekle geç döllenme olduysa hormonun yükselmediği için göstermeyebiliyor testler

Kizlar igne testi var onu yapin cogu kiside dogru cikmis ben kaybettgim hamilelgmde yapmistim dogru cikmisti.Plastik veya cam bir kaba idrarinizi yapiyorsunuz sonra hic kullanilmamis gri igneyi icine atip agzini kapakla veya aliminyum folyoyla kapatip karanlik bir yerde 8 saat bekletiyorsunuz 8 saat sonra ignede pas gibi kararma veya kuf gibi bise varsa hamilesiniz ayni renk duruyorsa degilsiniz demekmis.Ben yapmistim ve ignenn rengi kararmsti yer yer pas gibi seyler vardi ustunde.Ama dedgm gbi dogru cikanda var cikmayanda.Denemekten zarar gelmez

Yaa kızlar 13 temmuzdan beri ovu. Testi yapıyorum birgün silik birgün köyü olarak hep çift cizgi çıkıyor dün silikti bgun koyu ne yapacam ben yaa 10 gün oldu hangisi doğru hangisi değil

Yaa kızlar 13 temmuzdan beri ovu. Testi yapıyorum birgün silik birgün köyü olarak hep çift cizgi çıkıyor dün silikti bgun koyu ne yapacam ben yaa 10 gün oldu hangisi doğru hangisi değil
Cnm benm de testler malum bozk cikti o yuzden ben onlardan ziyade kafama gore iki gune bir bazen de 3 gune bir yapmaya calistm. Sen de oyle yapacaktn iste ya en garantisi bu sanrm. Benm kuzenmn doktoru demis o testleri falan boswer adetinn 12. Gununden sonra bes defa iki gune bir calisacn iste :)

Kizlar benim akinti yogun sekilde gelmeye devam ediyor ve icinde beyaz parcalar var akintinin.Nette arastrinca mantar enfeksynda olabilr diyor ama o zamn kasintida oluyorms.Bende kasinti koku vs yok.

Kizlar benim akinti yogun sekilde gelmeye devam ediyor ve icinde beyaz parcalar var akintinin.Nette arastrinca mantar enfeksynda olabilr diyor ama o zamn kasintida oluyorms.Bende kasinti koku vs yok.
Kaşıntı yoksa mantar değildir ben sürekli çektiğim için biliyorum canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…