Ewet cnm benm var batima 8 gun var ama her adet oncesi olur benim.peki kızlar beyaz ve çok hafif sarı akıntınız varmı bat:31 Temmuz
Bebegin üç haftalık mış hayırlı olsun erkenmi ögrendin belirtiler in varmıydı
Aynen canim bende daha once yasadim mantar enfeksyon falan kasinti oluyordu koku oluyordu bu farkli.Cok geliyo akinti sanki altima kacrmsm afedersn:)Surekli camasr degsmek zorundayimKaşıntı yoksa mantar değildir ben sürekli çektiğim için biliyorum canm
Kız gebelikte öyle oluyor başka bişeyin belirtisi bak bende akıntı çok az geliyor öyle sulu ama seninki gb değil. O yüzden benim umudum yok bi tek bu ay göğüslerim azıcık şişti geçen ay dokunamıyordum öyle büyüdü hassaslaştı ki bu ayda fıssss hiçbirşey yok gerçi o Zaman'larda negatif gördüm yaAynen canim bende daha once yasadim mantar enfeksyon falan kasinti oluyordu koku oluyordu bu farkli.Cok geliyo akinti sanki altima kacrmsm afedersn:)Surekli camasr degsmek zorundayim
Yaa kızlar 13 temmuzdan beri ovu. Testi yapıyorum birgün silik birgün köyü olarak hep çift cizgi çıkıyor dün silikti bgun koyu ne yapacam ben yaa 10 gün oldu hangisi doğru hangisi değil
Kurtulamıyoruz şu bilinç altı manyaklığından :)) bende bu ay senin gb bıraktım geçen ay testte silik çizgi çıktı sevindim felan kan verdik yine negatif bi utanç görsen sanki suç işlemişim gb hissettim. O an dedim bitti son yeter artık çünkü ilk defa o gün bu yüzden kendimi berbat hissettim ağladım kimsenin görmediği bi yerde. Şimdi belirtim yok sadece göğüslerim ağrıyor şişti ama öyle aman aman Ağrı'sı yok geçen aylara nazaran. Bu ayda ümidim yok geçtiğimiz aylar belirti var diye sevindim belirtilerin yalan olduğunu öğrendim. Bu ayda sakin vücut rahat biliyorum bu ayda yok ama geçen ayki gb üzülmem bi daha :)))kızlar etkilenmemek düşünmemek elde değil ama ilişki esnasında sakin olmak zevk almak düşünmemek önemli ben bu ay hiç düşünmedim taki saçma sapan erken belirtiler yaşayana kadar. hatta 2 gün üst üste rüyamda hamile kaldığımı görüyorum çarşamba günü arkadaşımın oğlu kucağımdaydı seviyordum benimde oğlum olacak diyordum onadünkü rüyamda da arkadaşlarla geziyorduk yüksek bir yerden atladılar ben atlayamam hamileyim diyordum Allah hayırlara çıkarsın rüyalarıma girecek kadar çok istiyorum ya
kızlar etkilenmemek düşünmemek elde değil ama ilişki esnasında sakin olmak zevk almak düşünmemek önemli ben bu ay hiç düşünmedim taki saçma sapan erken belirtiler yaşayana kadar. hatta 2 gün üst üste rüyamda hamile kaldığımı görüyorum çarşamba günü arkadaşımın oğlu kucağımdaydı seviyordum benimde oğlum olacak diyordum onadünkü rüyamda da arkadaşlarla geziyorduk yüksek bir yerden atladılar ben atlayamam hamileyim diyordum Allah hayırlara çıkarsın rüyalarıma girecek kadar çok istiyorum ya
tatlım sen en iyisi gün aşırı değerlendir taki adetine 1 hafta kalana kadar bu tutmazsa öteki ayı öyle yap ama inşallah gerek kalmazda hamile kalmışsındır. senin ovu testi anlamadım ben çünkü zaten adetinde 2 gün geldi
Kurtulamıyoruz şu bilinç altı manyaklığından :)) bende bu ay senin gb bıraktım geçen ay testte silik çizgi çıktı sevindim felan kan verdik yine negatif bi utanç görsen sanki suç işlemişim gb hissettim. O an dedim bitti son yeter artık çünkü ilk defa o gün bu yüzden kendimi berbat hissettim ağladım kimsenin görmediği bi yerde. Şimdi belirtim yok sadece göğüslerim ağrıyor şişti ama öyle aman aman Ağrı'sı yok geçen aylara nazaran. Bu ayda ümidim yok geçtiğimiz aylar belirti var diye sevindim belirtilerin yalan olduğunu öğrendim. Bu ayda sakin vücut rahat biliyorum bu ayda yok ama geçen ayki gb üzülmem bi daha :)))
Ayy inanamiyorum yaa ancak biri beni bu kadar iyi anlatabilirdi cnm bende geçen aynı ruyayi gordum bana hadi koş koş diyorlardı bende kosmadim icmden bebeğe birşey olur diyordum inşallah Allah hayırlı Sina çıkarır cnm benim aynı durumdayız hayirlisi
bende merak ettim pazartesi deneyeyim bakalım ne çıkacakŞu iğne testini denedim hele ne çıkacak keyfine :))
benımde bırıncı yılımda oldu esıme sperm testı yaptırdık doktor dedı bunun ıcınmı geldınız dıye gulerek tepkı verdı byle seylere ck erken dıye ama yaptırdık sukur sorun yktuBenim de adetim düzenli. Rahim filmi de çektirdim bu ay sorun yok.Ama 9.ay bu bilmiyorum Bebek var mı adetime daha var, ayın 2si falan. Diğer hormon testlerini de yaptırıcm ve eşim de sperm testi yaptıracak. Beklemek artık çok zor geliyor.
bende mayısta kan verdiğimde ve negatif çıktığında aynı şekilde utanmıştım ya çok üzülmüştüm ama hep yeni ay yeni umut dedim her geçen ay farklı belirtiler oldu. hakkımızda hayırlısı canım ya 10 belirti yaşayanda negatif hiç belirti yaşamayanda pozitif bile oluyor bu testler yani belirti falan işin bahanesi bence bir çoğunu beynimiz uyduruyor
Bak gülüm umitlendirmek gibi olmasın ama ben her ay rüyamda koştuğunu bir yerlerden ağladığını falan goruyordm ve adetim geliyordu yani piskojokmi bilmem ama bence değil bu defa kosmadim yani bir iki adim kostum ve durdum bebeğe birşey olmasın dedim bakalım rüyanın anlamını ancak ay sonu öğrenebiliriz hayırlısı olsun inşallah
aynı psikolojideyiz canım o nedenle benzer rüyalar benzer belirtileri yaşıyoruz
acaba testlerin hepsi normal çıkarsa bana da mı çatlatma iğnesi verecek? İnşallah bu ay hamile kalmışımdırbenımde bırıncı yılımda oldu esıme sperm testı yaptırdık doktor dedı bunun ıcınmı geldınız dıye gulerek tepkı verdı byle seylere ck erken dıye ama yaptırdık sukur sorun yktu
Benimde 7 günüm var bende onların hiçbiri yok Can'ım kasığım ağrıyor bi tek başka da belirti yok ki zaten hamile değilimdir :))Ben herseye ragmen kendimi adet olacagima adapte ettim.Belirtileri bile baska seylere yoruyorum.Gece migdem kazniyor birden bire burnuma yemek kokulari geliyor belim kasigim agriyor asiri derecede halsizlik uyku hali var biraksalar aksama kadr uyurum ama kasik agrisini adet belirtisine uykusuzluguda sicak bunaltici havalara bagliyorum.Bu beyaz akintiyida kasinti koku olmadigi icin normal birseydir diye dusunuyorum.Adet agrim var benim olurum adet 7 gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?