- 14 Nisan 2016
- 341
- 417
- 23
- 38
Canm adetine 14 gun kaladr genellikle internette otomatik yumurtlama gunu hesaplayicisi die var siteler cnm bi hesaplaherkese merhaba. ben aranıza yeni katıldım. ben 3 haziranda adet gördüm. 10'unda bitti 25 inde mi yumutlamaya başlıycam acaba yardımcı olur musunz ? ve kasıklarımda bir şişkinlik ara ara sağ ve sol yumurtalığmda değişik ağrılar var. 1 senelik evliyim. 2 aydır korunmuyoruz. İnşallah Allah herkese nasip eder anneliği.
Ayy inşallah canimacaba testlerin hepsi normal çıkarsa bana da mı çatlatma iğnesi verecek? İnşallah bu ay hamile kalmışımdır
Ben birazda 1bucuk ay once kurtaj oldugum icin hemen hamile kalcagma inanmiyorum ustelik korundgum halde .Rabbimin kudreti sonsuz sual olunmaz vermek isterse verir heran herzamn her kosulda.Vermediyse bilelim ki bizim icin hayirli zaman degildir.Herseyde bir hayit vardir.Ben istemez miyim bu belirtiler hamilelik belirtileri olsun ama kondurmuyorum iste cunku bundan oncekini o kadar cok istedim ki hergun test yapiyodum hergun arastirma yapiyodum sonunda hamile kaldim ama hic gelisemeden kaybettim anladim ki cok istememek lazim Allah a birakmak lazim..İnan kaybetmek hic olmamasindan daha aci...Ama bunlarda bir imthan iste..Benimde 7 günüm var bende onların hiçbiri yok Can'ım kasığım ağrıyor bi tek başka da belirti yok ki zaten hamile değilimdir :))
Kız benim sol kaşığım çok kötü ağrıyorBen birazda 1bucuk ay once kurtaj oldugum icin hemen hamile kalcagma inanmiyorum ustelik korundgum halde .Rabbimin kudreti sonsuz sual olunmaz vermek isterse verir heran herzamn her kosulda.Vermediyse bilelim ki bizim icin hayirli zaman degildir.Herseyde bir hayit vardir.Ben istemez miyim bu belirtiler hamilelik belirtileri olsun ama kondurmuyorum iste cunku bundan oncekini o kadar cok istedim ki hergun test yapiyodum hergun arastirma yapiyodum sonunda hamile kaldim ama hic gelisemeden kaybettim anladim ki cok istememek lazim Allah a birakmak lazim..İnan kaybetmek hic olmamasindan daha aci...Ama bunlarda bir imthan iste..
Kız benim sol kaşığım çok kötü ağrıyor
Ayy benimde sol tarafta belim agiriyor
[/QUOTE]hesapla
Kinali kuzu bende bu ay hiç belirti yok hafif göğsüm şişti ağrı dokunsan zor yani.. Kesin yine adet olurum ondan dolayı hamilelik diye hiç düşünmüyorum
Bilmiyorum Can'ım eşim öğlen arası geldi birlikte olduktan sonra afedersin sol kaşığım kopacakmış gb ağrı başladı işte yaptım.. Çok kötü oldum ya hala devam ediyor
Akıntım var ama çok az beyaz böyle yapışkan gb Başkada sol kasığım çok ağrıyor belirtisiz bir ay :)))Olurmu cnm hiç ümidini kaybetme olur inşallah Allah büyüktür dua et bol bol Allah duaları bos bırakmaz zamanı gelince hepimize birer bebis verecektir inşallah
Benim adetime 7 gün var daha Can'ım en son temmuz 1 olmuştum. Yumurtlama günlerini boş geçirmedik ama olmaz diye umursamadım açıkcası bide hep negatif görüyorum kaç aydır bıktım yani.. Ümidim yok Bitanem ya inan ki kalmadı heves felan[/QUOTE]Allah Allah neyden acaba oluyor böyle sen kaç gün adetin biteli
Akıntım var ama çok az beyaz böyle yapışkan gb Başkada sol kasığım çok ağrıyor belirtisiz bir ay :)))
Kinali kuzu tatilden döneli bi hafta oluyor acaba mikrop mu kaptım havuzda diye korkmaya başladım inşallah değildir normal adetimi olayım hastalık olmasında [/QUOTE
Aslında havuz olayı pek iyi olmadi ama Allah büyük olacaksa kalkıp ziplasan bile olur olmayacaksa ne kadar yatıp uzansanda olmaz
Aslında belirtisi olmayanlar da hamilelik daha çokmuş inşallah sen hamilesindir Can'ım benim haklısın 5 yıl az değil.. Dilerim rabbimden şu mübarek günde senin sesini çaresizliğini duyarEe iyiki başka belirti yok Allah seni inandirsin ki ben 5 yıldır her ay bütün belirtileri yaşadim ne istersen hepsini ve her hamileyimdir dedigim anlarda boş çıktı bu defa farklı belirtim yok sadece belim agiriyor ve inşallah diyorum yinede ümidini kaybetmiyorum
Aslında belirtisi olmayanlar da hamilelik daha çokmuş inşallah sen hamilesindir Can'ım benim haklısın 5 yıl az değil.. Dilerim rabbimden şu mübarek günde senin sesini çaresizliğini duyar[/QUO
Tsk ederim cnm valla içimdeki his bu defa oldu diyor artık inşallah Allah ikimizde versin ge isteyen herkese insallah sen sadece umudunu kaybetme Allah büyüktür inşallah hamilesindir cnm sende bende ve isteyen herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?