Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bazen bir şey araştırmak için forum sitelerine girip yıllar öncesinin mesajlarını okuyorum. Aynı bizler gibi bebeği olmasını isteyenler aynı bizler gibi mesajlar yazmışlar. Profil resimlerine bakıyorum çoğunda Bebek fotoğrafı var. Demek ki diyorum bebeği olmuş ne güzel . Bir de 10 ay 13 ay sonra hatta daha daha sonra bebeği olanlar olmuş. Onları da görünce umudum artıyor

herkese merhaba. ben aranıza yeni katıldım. ben 3 haziranda adet gördüm. 10'unda bitti 25 inde mi yumutlamaya başlıycam acaba yardımcı olur musunz ? ve kasıklarımda bir şişkinlik ara ara sağ ve sol yumurtalığmda değişik ağrılar var. 1 senelik evliyim. 2 aydır korunmuyoruz. İnşallah Allah herkese nasip eder anneliği.

Canm adetine 14 gun kaladr genellikle internette otomatik yumurtlama gunu hesaplayicisi die var siteler cnm bi hesapla

Benimde 7 günüm var bende onların hiçbiri yok Can'ım kasığım ağrıyor bi tek başka da belirti yok ki zaten hamile değilimdir :))
Ben birazda 1bucuk ay once kurtaj oldugum icin hemen hamile kalcagma inanmiyorum ustelik korundgum halde .Rabbimin kudreti sonsuz sual olunmaz vermek isterse verir heran herzamn her kosulda.Vermediyse bilelim ki bizim icin hayirli zaman degildir.Herseyde bir hayit vardir.Ben istemez miyim bu belirtiler hamilelik belirtileri olsun ama kondurmuyorum iste cunku bundan oncekini o kadar cok istedim ki hergun test yapiyodum hergun arastirma yapiyodum sonunda hamile kaldim ama hic gelisemeden kaybettim anladim ki cok istememek lazim Allah a birakmak lazim..İnan kaybetmek hic olmamasindan daha aci...Ama bunlarda bir imthan iste..

Kız benim sol kaşığım çok kötü ağrıyor (

Kinali kuzu bende bu ay hiç belirti yok hafif göğsüm şişti ağrı dokunsan zor yani.. Kesin yine adet olurum ondan dolayı hamilelik diye hiç düşünmüyorum

Bilmiyorum Can'ım eşim öğlen arası geldi birlikte olduktan sonra afedersin sol kaşığım kopacakmış gb ağrı başladı işte yaptım.. Çok kötü oldum ya hala devam ediyor[/QUOTE]

Allah Allah neyden acaba oluyor böyle sen kaç gün adetin biteli

Kinali kuzu bende bu ay hiç belirti yok hafif göğsüm şişti ağrı dokunsan zor yani.. Kesin yine adet olurum ondan dolayı hamilelik diye hiç düşünmüyorum

Olurmu cnm hiç ümidini kaybetme olur inşallah Allah büyüktür dua et bol bol Allah duaları bos bırakmaz zamanı gelince hepimize birer bebis verecektir inşallah

Bilmiyorum Can'ım eşim öğlen arası geldi birlikte olduktan sonra afedersin sol kaşığım kopacakmış gb ağrı başladı işte yaptım.. Çok kötü oldum ya hala devam ediyor

Allah Allah neyden acaba oluyor böyle sen kaç gün adetin biteli[/QUOTE]
Benim adetime 7 gün var daha Can'ım en son temmuz 1 olmuştum. Yumurtlama günlerini boş geçirmedik ama olmaz diye umursamadım açıkcası bide hep negatif görüyorum kaç aydır bıktım yani.. Ümidim yok Bitanem ya inan ki kalmadı heves felan

Olurmu cnm hiç ümidini kaybetme olur inşallah Allah büyüktür dua et bol bol Allah duaları bos bırakmaz zamanı gelince hepimize birer bebis verecektir inşallah
Akıntım var ama çok az beyaz böyle yapışkan gb Başkada sol kasığım çok ağrıyor belirtisiz bir ay :)))

Kinali kuzu tatilden döneli bi hafta oluyor acaba mikrop mu kaptım havuzda diye korkmaya başladım inşallah değildir normal adetimi olayım hastalık olmasında

Allah Allah neyden acaba oluyor böyle sen kaç gün adetin biteli
Benim adetime 7 gün var daha Can'ım en son temmuz 1 olmuştum. Yumurtlama günlerini boş geçirmedik ama olmaz diye umursamadım açıkcası bide hep negatif görüyorum kaç aydır bıktım yani.. Ümidim yok Bitanem ya inan ki kalmadı heves felan[/QUOTE]

Cnm sen benim yerinde olsan kesin intihar ederdin ben 5 yıllık evliyim ve hiç korumadik sen bir kaç ay oldu en azından ümidini kaybetme tatlım Allah büyük dua et yeter benimde benim sol taraf agiriyor ve inşallah bu defa oldu diyorum ümidini hiç kaybetmedim sende kaybetme önce insan kendine guvenmeli

Akıntım var ama çok az beyaz böyle yapışkan gb Başkada sol kasığım çok ağrıyor belirtisiz bir ay :)))

Ee iyiki başka belirti yok Allah seni inandirsin ki ben 5 yıldır her ay bütün belirtileri yaşadim ne istersen hepsini ve her hamileyimdir dedigim anlarda boş çıktı bu defa farklı belirtim yok sadece belim agiriyor ve inşallah diyorum yinede ümidini kaybetmiyorum

Aslında belirtisi olmayanlar da hamilelik daha çokmuş inşallah sen hamilesindir Can'ım benim haklısın 5 yıl az değil.. Dilerim rabbimden şu mübarek günde senin sesini çaresizliğini duyar

Ben hamile olmadığımı bildiğim için rahatım umarım senin ki pozitif olur.. Dediğin gb olacaksa olur olmayacaksa olmaz ama sanırım üşüttüm ben öyle görünüyor öfff. Ben ilaç kullanmaktan nefret eden biriyim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…