- 10 Temmuz 2016
- 407
- 104
- 18
- 31
Ben hamile olmadığımı bildiğim için rahatım umarım senin ki pozitif olur.. Dediğin gb olacaksa olur olmayacaksa olmaz ama sanırım üşüttüm ben öyle görünüyor öfff. Ben ilaç kullanmaktan nefret eden biriyim(
Can'ım benim ya ben hiç ümitli değilim sendeki umudu görünce duygulandım inşallah sen boş çıkmazsın amin :)Yok kull
Yok kullanma zaten ilac falan belki hamilesindir dikat et sen yinede h idrar testi belki çıkmaz ama sen ovu. Testi yap eğer konu çıkarsa gebelik olma ihtimali vardır o erken sonuç verirmiş bende öğle duydum benim adetime 12 gün var 10 gün flan geçsin inşallah hayırlısıyla bende test yapacam zaten Allahın izniyle hamileysem sonuç alırım sen 4 gün falan gecsin hem ovu. Testi hem gebelik testi al ikisinde ve aynı anda aynı idrar la yap fotisunu çek yolla bize inşallah hamilesindir sevinelim
Tıp ilerledi canım istediğin zaman tekrar bebek sahibi olabiliyorsun. Korunma yöntemi olarak bir tek koca kaldı elimde onada güvenemem. 4 bebek maddi manevi bakamayız.tüp bağlatma canım ya korunun ben çok karşıyım tüp bağlamaya dönüşü yok Allah korusun hastalık vs olur ay ne bileyim her şey gelir aklıma
Kesin kararım canım. Allah olmayana versin. Başka korunma yöntemim yok malesef.Yok kiz baglatma simdi kiyamadim bak
Aminnnn canım inşallah rabbim gönlündekini versin kısa zamandacok sevindim canim Allah kucagina saglikla almayi nasip eder insallah senin iki oglun vardi sanirim ayy insallah artik bende hamis olurum cok istiyorum bir kizim olsun Allahim sesimi duyar insallah
Sağol canım bende çok mutluyum çok şükür rabbim nasip etti. Dualarım kabul olduaYYYYY ÇOkk mutlu oldum
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah, Allah gönlüne göre verdi
Ben gün içerisinde sıcakları işyerinde çok hissetmiyorum aslında klima olduğu için ısı seviyesi düşmüyor hep normalde.
O nedir yaŞu iğne testini denedim hele ne çıkacak keyfine :))
Valla bi tipikte okudum iğneyi idrarında 8 saat bekletiyorsun kararıp pas gb olunca hamileymişsin :))) kararmazsa değilsin :)))O nedir ya
Can'ım benim ya ben hiç ümitli değilim sendeki umudu görünce duygulandım inşallah sen boş çıkmazsın amin :)
Umudun hiç bitmesin Can'ım benim!!Benim bu ümit içinde 5 yıldır var ve hiç bitmedi inşallah ta hiç bitmez sende kaybetme umidini hayatım bebek ister karnında ister kucağıds oldu umut bekler sendeki ümit onu güçlendirir unutma
Yaptım Can'ım iğne testine göre hamileuimO nedir ya
Umudun hiç bitmesin Can'ım benim!!
dün gece iğne testi yaptım sabah geldim kapkara olmuş iğne dediklerine göre iğne kararırsa hamilesin yoksa hamile değilsin :)))Tsk ederim cnm seninde inşallah
aaa gerçekten midün gece iğne testi yaptım sabah geldim kapkara olmuş iğne dediklerine göre iğne kararırsa hamilesin yoksa hamile değilsin :)))
dün gece iğne testi yaptım sabah geldim kapkara olmuş iğne dediklerine göre iğne kararırsa hamilesin yoksa hamile değilsin :)))
Valla iğne testi yap hepsinin ki doğru çıkmış yazdıklarına göre ama tabi bilemiyorum şimdi.. Kararanlar hamile kararmayanlar değil. 6 gün kaldıaaa gerçekten miadetine kaç gün var canım ay çok heyecanlı doğru mu acaba
konuyu şimdi buldum canım 2012 senesinde açılmış bakayım doğru çıkanlar var mıValla iğne testi yap hepsinin ki doğru çıkmış yazdıklarına göre ama tabi bilemiyorum şimdi.. Kararanlar hamile kararmayanlar değil. 6 gün kaldı
Normal dikiş iğnesi simsiyah oldu paslı gb :))) yaptığım şeylere bak test almamak için direnişler :)))Oglemi inşallah cnm hangi iğneden kullandın
Bende bi yerde kızlar yazmıştı kesin doğru iğne testi yap felan yazıyordu. Sonra baktım dedim yapım be olacak param mu gidiyor sanki :))) hele sende yap kız deneyelimkonuyu şimdi buldum canım 2012 senesinde açılmış bakayım doğru çıkanlar var mıbende 6 gün kala yapayım bakalım ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?