Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bir garip oblomov dün gece kardeşimle konuştuk hamilelikte en erken belirti bi tek kasık Ağrı'sıyla göğüs serleşmesi.. Adet geçtikten sonra ki hafta başlıyor koku hassasiyeti bulantı baş dönmesi.. Hani biz belirti arıyoruz ya yanlış..!
Genel de bak ya adetin son günlerine doğru yada adet geçtikten sonra belirtiler çıkıyor.. Çoğu gebelerde aslında bariz belirtileri yok

valla ne kaybedecez ki bende yapcam ama daha çok var adetime sanmıyom bişi çıkacağını 12 gün var daha
kız ben eminim hamile olmadığıma Cidde'n.. Çok rahatım bi tek işte dün sancılandım erken adetimmi geldi dedim oda enfeksiyondandır kesin haricndede göğüs şişkinliği o her zaman var bende :))) darısı size olsun Ben bu ayda fosum :))))

bencede canım bizim yaşadığımız kasık ağrıları yumurtlama ağrısı kesin dün aklıma geldi ben hep derdim genç kızken adet belirtim 15 gün önceden başlıyor diye tabi ozamanlar yumurtlama vs bildiğimiz ilgilendiğimiz yoktu bencede hamilelik belirtileri tam olarak adete yakın ve adet zamanı geçtikten sonra olanlar o nedenle artık vücudumu dinlemicem buraya yazdıkça insan acaba diyor ama mantıklı düşünemiyoruz heyecandan

İşte acabalar hikaye belirti felan insanın kafasında üretiyor. Test Te yapmadım bu ay yok ki yapım paslı iğne umut oldu felan :)))) diyomuşum şaka gb bide hamileymişim Şok'a girerim herkes iğne testine gücüm eder :))))

tatlım hiç belirti yaşamayıpta hamile olduğunu öğrenen çok kişi var belli olmaz Allah'tan hayırlısını dilemek lazım

tatlım hiç belirti yaşamayıpta hamile olduğunu öğrenen çok kişi var belli olmaz Allah'tan hayırlısını dilemek lazım
Zaten bende hiç belirti yok :)) sende varmı bari akıntı felan ben kupkuruyum hiç gelmesin zaten gelirseydim ya mantar olurum yada iltahap ::)))))

Zaten bende hiç belirti yok :)) sende varmı bari akıntı felan ben kupkuruyum hiç gelmesin zaten gelirseydim ya mantar olurum yada iltahap ::)))))
dünden beri akıntım var benim dün yumurtam çatladı galiba dün dışardaydık ve eve geç geldik saat 12den sonra değerlendirdik inşallah yakalamışızdır. bakalım bundan sonra beklicem bat 4 ağustos

Merhaba kızlar bugün çatlatma iğnesinden sonra 13. Gün sabah ki gebelik testlerini gönderiyorum foto sa çok belli olmamış ama silik bi çizgi var sizce bebiş var mıdır?

Eklentiler

• DSC_3764.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 51
  • DSC_3754.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 51
dünden beri akıntım var benim dün yumurtam çatladı galiba dün dışardaydık ve eve geç geldik saat 12den sonra değerlendirdik inşallah yakalamışızdır. bakalım bundan sonra beklicem bat 4 ağustos
Bende akıntım olduğu günleri değerlendirdim tatildeyken ve ondan öncesi takvime göre 15 ovülasyon tarihimdi. Şimdi akıntı felan yok kuru kupkuru günler :)) inancımı yitirdim kız ben kaç defa hayal kırıklığına uğradım sabah annemlerden geldik gece orda kalmıştık. Dedim test alım yapım sonra dedim zaten negatif görücem yine mi üzüleyim.. Yapmadım o yüzden inanmıyorum

Merhaba kızlar bugün çatlatma iğnesinden sonra 13. Gün sabah ki gebelik testlerini gönderiyorum foto sa çok belli olmamış ama silik bi çizgi var sizce bebiş var mıdır?
İlkinde görünmüyor ama ikincisinde var ama sen yarın yine tekrarla benim durumuma düşme Canm

Akıntım beyaz krem gibi var ama az kasık ağrım sağ kasığımda oluyo bazen ama aşırı şiddetli değil
Akıntın varsa belirtidir boş değilsindir. Kuruluk oldumu bu dönem boyunca sende hiç benim akıntım çok az geliyor hani normal mi diye soruyorum Can'ım

Akıntın varsa belirtidir boş değilsindir. Kuruluk oldumu bu dönem boyunca sende hiç benim akıntım çok az geliyor hani normal mi diye soruyorum Can'ım
Canım bende adet öncesi bazen az bi akıntı olur yani şu an olduğu gibi ama gebelik belirtisi için dedikleri akıntı su gibi olan değil mi bende de o yok birde her adet olacak gibi karnım ağrıyor işte bilemiyorum ki hangisinin belirtisi sen ne zaman tedavi oldun ve kaçıncı günde gebe olmadığını anladın

İgne testini ben yapmistim yaparkende emin olmak icin hamile olmayan bi arkdasada denettirdim benimki siyahlasmisti ama arkdsnki ayni kalmis hic rengi bile degismemis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…