- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
valla ne kaybedecez ki bende yapcamBende bi yerde kızlar yazmıştı kesin doğru iğne testi yap felan yazıyordu. Sonra baktım dedim yapım be olacak param mu gidiyor sanki :))) hele sende yap kız deneyelim
kız ben eminim hamile olmadığıma Cidde'n.. Çok rahatım bi tek işte dün sancılandım erken adetimmi geldi dedim oda enfeksiyondandır kesin haricndede göğüs şişkinliği o her zaman var bende :))) darısı size olsun Ben bu ayda fosum :))))valla ne kaybedecez ki bende yapcamama daha çok var adetime sanmıyom bişi çıkacağını 12 gün var daha
bencede canım bizim yaşadığımız kasık ağrıları yumurtlama ağrısı kesin dün aklıma geldi ben hep derdim genç kızken adet belirtim 15 gün önceden başlıyor diye tabi ozamanlar yumurtlama vs bildiğimiz ilgilendiğimiz yoktu bencede hamilelik belirtileri tam olarak adete yakın ve adet zamanı geçtikten sonra olanlar o nedenle artık vücudumu dinlemicem buraya yazdıkça insan acaba diyor ama mantıklı düşünemiyoruz heyecandanbir garip oblomov dün gece kardeşimle konuştuk hamilelikte en erken belirti bi tek kasık Ağrı'sıyla göğüs serleşmesi.. Adet geçtikten sonra ki hafta başlıyor koku hassasiyeti bulantı baş dönmesi.. Hani biz belirti arıyoruz ya yanlış..!
Genel de bak ya adetin son günlerine doğru yada adet geçtikten sonra belirtiler çıkıyor.. Çoğu gebelerde aslında bariz belirtileri yok
İşte acabalar hikaye belirti felan insanın kafasında üretiyor. Test Te yapmadım bu ay yok ki yapım paslı iğne umut oldu felan :)))) diyomuşum şaka gb bide hamileymişim Şok'a girerim herkes iğne testine gücüm eder :))))bencede canım bizim yaşadığımız kasık ağrıları yumurtlama ağrısı kesin dün aklıma geldi ben hep derdim genç kızken adet belirtim 15 gün önceden başlıyor diye tabi ozamanlar yumurtlama vs bildiğimiz ilgilendiğimiz yoktu bencede hamilelik belirtileri tam olarak adete yakın ve adet zamanı geçtikten sonra olanlar o nedenle artık vücudumu dinlemicem buraya yazdıkça insan acaba diyor ama mantıklı düşünemiyoruz heyecandan
tatlım hiç belirti yaşamayıpta hamile olduğunu öğrenen çok kişi var belli olmaz Allah'tan hayırlısını dilemek lazımİşte acabalar hikaye belirti felan insanın kafasında üretiyor. Test Te yapmadım bu ay yok ki yapım paslı iğne umut oldu felan :)))) diyomuşum şaka gb bide hamileymişim Şok'a girerim herkes iğne testine gücüm eder :))))
Hayırlısı olsun bebeğim inşallah müjdeli haberler alırsın :)tatlım hiç belirti yaşamayıpta hamile olduğunu öğrenen çok kişi var belli olmaz Allah'tan hayırlısını dilemek lazım
Zaten bende hiç belirti yok :)) sende varmı bari akıntı felan ben kupkuruyum hiç gelmesin zaten gelirseydim ya mantar olurum yada iltahap ::)))))tatlım hiç belirti yaşamayıpta hamile olduğunu öğrenen çok kişi var belli olmaz Allah'tan hayırlısını dilemek lazım
dünden beri akıntım var benim dün yumurtam çatladı galiba dün dışardaydık ve eve geç geldik saat 12den sonra değerlendirdik inşallah yakalamışızdır. bakalım bundan sonra beklicem bat 4 ağustosZaten bende hiç belirti yok :)) sende varmı bari akıntı felan ben kupkuruyum hiç gelmesin zaten gelirseydim ya mantar olurum yada iltahap ::)))))
Bende akıntım olduğu günleri değerlendirdim tatildeyken ve ondan öncesi takvime göre 15 ovülasyon tarihimdi. Şimdi akıntı felan yok kuru kupkuru günler :)) inancımı yitirdim kız ben kaç defa hayal kırıklığına uğradım sabah annemlerden geldik gece orda kalmıştık. Dedim test alım yapım sonra dedim zaten negatif görücem yine mi üzüleyim.. Yapmadım o yüzden inanmıyorumdünden beri akıntım var benim dün yumurtam çatladı galiba dün dışardaydık ve eve geç geldik saat 12den sonra değerlendirdik inşallah yakalamışızdır. bakalım bundan sonra beklicem bat 4 ağustos
İlkinde görünmüyor ama ikincisinde var ama sen yarın yine tekrarla benim durumuma düşme CanmMerhaba kızlar bugün çatlatma iğnesinden sonra 13. Gün sabah ki gebelik testlerini gönderiyorum foto sa çok belli olmamış ama silik bi çizgi var sizce bebiş var mıdır?
Kaç gün var adetine canm seninMerhaba kızlar bugün çatlatma iğnesinden sonra 13. Gün sabah ki gebelik testlerini gönderiyorum foto sa çok belli olmamış ama silik bi çizgi var sizce bebiş var mıdır?
Dün veya bugün olmam lazım öğleden sonra kan testi vercem inşallahKaç gün var adetine canm senin
Bence bekle bir gün daha yarında test yap ondan sonra emin ol git testler yanlış çıkabiliyor. Benim gb yıkıma uğrama çok sevinmiştim sonra çok üzüldümDün veya bugün olmam lazım öğleden sonra kan testi vercem inşallah
Akıntın varmı senin kasık Ağrı'n felanDün veya bugün olmam lazım öğleden sonra kan testi vercem inşallah
Akıntım beyaz krem gibi var ama az kasık ağrım sağ kasığımda oluyo bazen ama aşırı şiddetli değilAkıntın varmı senin kasık Ağrı'n felan
Akıntın varsa belirtidir boş değilsindir. Kuruluk oldumu bu dönem boyunca sende hiç benim akıntım çok az geliyor hani normal mi diye soruyorum Can'ımAkıntım beyaz krem gibi var ama az kasık ağrım sağ kasığımda oluyo bazen ama aşırı şiddetli değil
Canım bende adet öncesi bazen az bi akıntı olur yani şu an olduğu gibi ama gebelik belirtisi için dedikleri akıntı su gibi olan değil mi bende de o yok birde her adet olacak gibi karnım ağrıyor işte bilemiyorum ki hangisinin belirtisiAkıntın varsa belirtidir boş değilsindir. Kuruluk oldumu bu dönem boyunca sende hiç benim akıntım çok az geliyor hani normal mi diye soruyorum Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?