Bende hamile değilim geçen ay testte dilim çizgi çıktı sonra negatif oldu hastalandım ondan dedim.. Akıntı büyük belirtiymiş gerisi hikaye anlıyacagınCanım bende adet öncesi bazen az bi akıntı olur yani şu an olduğu gibi ama gebelik belirtisi için dedikleri akıntı su gibi olan değil mi bende de o yok birde her adet olacak gibi karnım ağrıyor işte bilemiyorum ki hangisinin belirtisisen ne zaman tedavi oldun ve kaçıncı günde gebe olmadığını anladın
Merhaba kızlar bugün çatlatma iğnesinden sonra 13. Gün sabah ki gebelik testlerini gönderiyorum foto sa çok belli olmamış ama silik bi çizgi var sizce bebiş var mıdır?
Kizlar adetimin üstünde 5 gün geçti ya gebelik testleri negatif çıktı hep arkadaşın biri ovulasyon testi yap köyü renk çıkarsa hamilesindir dedi .. ovu testi aldım yaptım bu şekilde çıktı aranızda böyle olupta hamile kalan varmı bana bilgi verirmisiniz acaba hamilemiyim
Tatlım ben anlamadım detaylı anlatirmisin rica etsem iki çizginin olduğu hamile olduğum anlamına mi geliyorcanım ben çizgi göremedim kontrast yapılsa belki belli olur ışık vs o nedenle görmüyo olabilirim
canım ovulasyonun olması imkansız bir günde çizgi çıkıyorsa hamilelik olma ihtimali var çünkü ovulasyon testiyle öğrenen arkadaşım var. kan testi ver en garantisi
Camim sen yi ede baskasinada sor ama benim bildigim kadariyla iliskiden sonra yeteri kadar beklenilip sonra abdest alindiysa sonrasinda gelen sivi ozre giriyor ben oyle biliyorum ama 3 saat yatiyorum diyisunya belki o an o yuzden fazlaliklar gelemiyo yarim saat flan dinlendkten sonra kalk gez gelen gelsin sonra alirsn abdestkızlar şu an kimse yok ama ben sorumu sorayım görünce yanıtlarsınızne zamandır sorayım diye niyet ediyorum kısmet bu güneymiş.
ben ilişki sonrası 3 saat kadar uzanıyorum daha sonra duş abdest alıp yatıyorum. ama sabah kalktığımda bacaklarımın arasından hala meni akıyor tabi mecbur tekrar duş alıp abdest tazelemem gerekiyor. sizde de olan bir şey mi bu? her ilişkide olmuyor nadir ama çok sinirim bozuluyor çalışıyorum sabah kalkıp yıkanmak çoğu zaman yaptığım bir şey ama geç kalktığım oluyor yıkan giyin servise yetiş bazen zor oluyor
Bende hiç olmuyor bukızlar şu an kimse yok ama ben sorumu sorayım görünce yanıtlarsınızne zamandır sorayım diye niyet ediyorum kısmet bu güneymiş.
ben ilişki sonrası 3 saat kadar uzanıyorum daha sonra duş abdest alıp yatıyorum. ama sabah kalktığımda bacaklarımın arasından hala meni akıyor tabi mecbur tekrar duş alıp abdest tazelemem gerekiyor. sizde de olan bir şey mi bu? her ilişkide olmuyor nadir ama çok sinirim bozuluyor çalışıyorum sabah kalkıp yıkanmak çoğu zaman yaptığım bir şey ama geç kalktığım oluyor yıkan giyin servise yetiş bazen zor oluyor
Canm olduğundan kısa sürerse yerlesme kanamasi olabilir yerlesme kanamasi nda da ağrı oluyor. Kaç gün geçikip pozitifi gördünKızlar kahve pembe gibi akıntı geldi yani adetim başladı galiba bende şok oldum sabah pozitifi görüp öğleden sonra adet oldum ya Yuhhh yani bana(( yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum çünkü adet ağrım var hafiften bakalım bi kaç saate belli olur inşallah devamı gelirse adettir zaten
Canım ben 13 gün önce çatlatma iğnesini oldum bugün test yaptım ikinci çizgi silikti bende öğleden sonra kanda bakacaktım ama şimdi böyle akıntı geldi bakalım devamı gelecek mi bilmiyorumC
Canm olduğundan kısa sürerse yerlesme kanamasi olabilir yerlesme kanamasi nda da ağrı oluyor. Kaç gün geçikip pozitifi gördün
Bence adet dahi olsan bitince kan testi yap benim teyzemde iğne yaptı senin gibi adet oldu sandı kanamasi fazla geldi ama aslında adet değil içerde kalan kanlarmis kan testi yaptı sonra hamile ciktiCanım ben 13 gün önce çatlatma iğnesini oldum bugün test yaptım ikinci çizgi silikti bende öğleden sonra kanda bakacaktım ama şimdi böyle akıntı geldi bakalım devamı gelecek mi bilmiyorum
Allah allah ilginç ilk defa duyuyorum yani yaparım tabiki test ama umudumu kay ettim benBence
Bence adet dahi olsan bitince kan testi yap benim teyzemde iğne yaptı senin gibi adet oldu sandı kanamasi fazla geldi ama aslında adet değil içerde kalan kanlarmis kan testi yaptı sonra hamile cikti
canım sonra kalktığımdada geliyor güzelce silindikten sonra yatıyorum fazlalıklar gidiyor zaten internette okumuştum ilişki sonrası uzanın yazıyordu ayakları yukarı kaldırmak boşuna uzanmak yeterli zaten fazlalıklar çıkacak ama ertesi sabah hala çıkması çok garip sanki afedersin işemişim gibi bacaklarımdan süzülüyorCamim sen yi ede baskasinada sor ama benim bildigim kadariyla iliskiden sonra yeteri kadar beklenilip sonra abdest alindiysa sonrasinda gelen sivi ozre giriyor ben oyle biliyorum ama 3 saat yatiyorum diyisunya belki o an o yuzden fazlaliklar gelemiyo yarim saat flan dinlendkten sonra kalk gez gelen gelsin sonra alirsn abdest
şimdi ovulasyon günün geçiyor adet dönemine yakın ya da adet tarihin geçtiğinde hala ovu testinde çift çizgi görürsen hamilelik var diyorlar ama hepsin de geçerli mi bu bilmiyorum. yani sana ümit vermek istemem ama arkadaşımın hem kan testinde hemde idrar testinde negatif çıkmış elinde kalan son ovu testini yapmış ve pozitifi görmüş sonra tekrardan kan testi verdiğinde hamile olduğu anlaşılmışTatlım ben anlamadım detaylı anlatirmisin rica etsem iki çizginin olduğu hamile olduğum anlamına mi geliyor
Rabbimin mucizesi çoktur umarım yerlesme kanamasidirAllah allah ilginç ilk defa duyuyorum yani yaparım tabiki test ama umudumu kay ettim ben
İnşallah canım öğleden sonra belli olurRabbimin mucizesi çoktur umarım yerlesme kanamasidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?