İnşallah benimde öyledir bitanem ya valla bende pazartesi yeniliycem inşallah hamileyimdirşimdi ovulasyon günün geçiyor adet dönemine yakın ya da adet tarihin geçtiğinde hala ovu testinde çift çizgi görürsen hamilelik var diyorlar ama hepsin de geçerli mi bu bilmiyorum. yani sana ümit vermek istemem ama arkadaşımın hem kan testinde hemde idrar testinde negatif çıkmış elinde kalan son ovu testini yapmış ve pozitifi görmüş sonra tekrardan kan testi verdiğinde hamile olduğu anlaşılmış
inşallah tatlım. şuan lise grubundan arkadaşlarımla whatsaap grubumuz var 5 kızız hepsinin çocuğu var 2si 2. çocuklarına hamile bir benim yok. ve hepsinin hikayelerini ayrı ayrı dinledim.2 arkadaşımın hiç bir şekilde idrar testinde pozitif çıkmamış haftalar sonra kan testinde öğrenmişler hatta biri 3 sefer adet olmuş öyle öğrenmiş ben bunları duydukça şok oluyorumİnşallah benimde öyledir bitanem ya valla bende pazartesi yeniliycem inşallah hamileyimdir
Rabbim en kisa zamanda senide sevindirsin canım .. evet olabiliyormus değişik şey bu hamilelik yaainşallah tatlım. şuan lise grubundan arkadaşlarımla whatsaap grubumuz var 5 kızız hepsinin çocuğu var 2si 2. çocuklarına hamile bir benim yok. ve hepsinin hikayelerini ayrı ayrı dinledim.2 arkadaşımın hiç bir şekilde idrar testinde pozitif çıkmamış haftalar sonra kan testinde öğrenmişler hatta biri 3 sefer adet olmuş öyle öğrenmiş ben bunları duydukça şok oluyorum
Hayırlısı olsun canmİnşallah canım öğleden sonra belli olur
o hep oluyor ya. bende de aynı şekilde. aslında bir nevi iyi bence. hemen akmıyor. içinde ne kadar kalsa o kadar karkızlar şu an kimse yok ama ben sorumu sorayım görünce yanıtlarsınızne zamandır sorayım diye niyet ediyorum kısmet bu güneymiş.
ben ilişki sonrası 3 saat kadar uzanıyorum daha sonra duş abdest alıp yatıyorum. ama sabah kalktığımda bacaklarımın arasından hala meni akıyor tabi mecbur tekrar duş alıp abdest tazelemem gerekiyor. sizde de olan bir şey mi bu? her ilişkide olmuyor nadir ama çok sinirim bozuluyor çalışıyorum sabah kalkıp yıkanmak çoğu zaman yaptığım bir şey ama geç kalktığım oluyor yıkan giyin servise yetiş bazen zor oluyor
Morelini bozma sakın adet olmakta güzel bişey Can'ım bu testlerde adi yeminle kandırıp Duruyor bizi :))Kızlar kahve pembe gibi akıntı geldi yani adetim başladı galiba bende şok oldum sabah pozitifi görüp öğleden sonra adet oldum ya Yuhhh yani bana(( yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum çünkü adet ağrım var hafiften bakalım bi kaç saate belli olur inşallah devamı gelirse adettir zaten
Yerleşme kanaması yaşıyorsun test yaptınmı sen canımay iyice sinir oldum. 3 gündür zaten belim kopuyor. bi türlü gelmedi adetim2 gün pembe akıntım vardı. dün akşamdan beridir de kahverengi akıntım var. başına böyle şeyler gelen var mı? yumurtalık kistimle mi ilgili ya
Kesin hamilesin içime doğdu bak görürsün hissettimay iyice sinir oldum. 3 gündür zaten belim kopuyor. bi türlü gelmedi adetim2 gün pembe akıntım vardı. dün akşamdan beridir de kahverengi akıntım var. başına böyle şeyler gelen var mı? yumurtalık kistimle mi ilgili ya
Kusura bakma ama bu hem dinen cok gunah hemde biyolojik olarak hic bi kaniti yok sayisiz kadin dogum dr gittim hepside iliskiden sonra ilk 5 dk yatilir oda yer cekimine maruz kalinmasin diye 5 dakkikadan sonra istersen bir ay amuda kalkarak dur hic bi hukmu yok dedi dusu evet sicak suyla alinmasi doru degil rahim kaslarini gevsetiyor ilik dus alinmasi gerekCnm sen ilişkiden sonra duş almakla en büyük hatayi yapıyorsun zaten benim eltim adeti bittikten sonra 7. Gününde yikandi ve o ay hic yıkanması sadece günlük çamaşır değiştirdi hiç yıkanması hamile kaldı o ay simdi 3 aylık hamile bide sen ayn gu yikaniyorsun sıcak su karnını gevsetiyor ve spermleri dışarı akitiyor o bacalarna inen meni de insan olabilir
canım benim iyi dileğin için çok teşekkür ederim okurken bile mutlu oldum. :) dün test yaptım negatif çıktı. yarın adet olmam gereken gün. 1 hafta önce şiddetli ağrıyla doktora gttim. kistin olmuş.onun ağrı yaptığını söyledi. bekleyelim adet olana kadar zaten patlamış atılır dedi. bnde pco var. hep kist olur. hissetmem bile. ama bu kist nedense ilişki sırasında ve sonrasında çok ağrı yapıyordu. bnde adetimin rahatça gelmemesini bu duruma bağladım açıkçası...keşke dediğin gibi olsaydıKesin hamilesin içime doğdu bak görürsün hissettim
Pko varsa bişey diyemem ama genelde bu söylediklerin gebelikle alakalı aman boşver bende umut edeceğim tek bir belirti dahi yok ne akıntı ne kahve pembe anlıyacagın hiç umudum yok.. Boşboşum adetime 6 gün var umrumda bile değilcanım benim iyi dileğin için çok teşekkür ederim okurken bile mutlu oldum. :) dün test yaptım negatif çıktı. yarın adet olmam gereken gün. 1 hafta önce şiddetli ağrıyla doktora gttim. kistin olmuş.onun ağrı yaptığını söyledi. bekleyelim adet olana kadar zaten patlamış atılır dedi. bnde pco var. hep kist olur. hissetmem bile. ama bu kist nedense ilişki sırasında ve sonrasında çok ağrı yapıyordu. bnde adetimin rahatça gelmemesini bu duruma bağladım açıkçası...keşke dediğin gibi olsaydı
bi arkadaşım da var bu durum. eğer sperm sayısı azsa sıkıntı biraz evet. ama problem değil basit bir ameliyatı var. çok sık rastlanan bi durum bu... canını sıkma hiç.Kızlar doktor eşimde varikoselden şüphelendi. Ultrason istedi. Grade 2-3 muhtemelen demiş.Engel mi sizce bebeğe ? Acaba o yüzden mi 9 aydır bebeğim olmadı? Ne diyorsunuz?
Can'ım varikosel erkeklerin çoğunda var 15 dakikalık bi operasyon zaten ama Bebek oluşumunu hızlanrıyor..Kızlar doktor eşimde varikoselden şüphelendi. Ultrason istedi. Grade 2-3 muhtemelen demiş.Engel mi sizce bebeğe ? Acaba o yüzden mi 9 aydır bebeğim olmadı? Ne diyorsunuz?
yakın arkadaşım hamile kaldığı ay hiçbir belirtisi yoktu. sadece her ay düzenli olan adeti o ay 2 gün gecikmişti. 0 belirtisi vardı. ben zorla test yaptrdım ve hamile çıktı. açıkçası burda yazılan belirtilerin birçoğunun ilk zamanlarda olabileceğini düşünmüyorum. daha çocuk tutunmamışken ağrılar uykular bulantılar kramplar bence zaten psikolojik.Pko varsa bişey diyemem ama genelde bu söylediklerin gebelikle alakalı aman boşver bende umut edeceğim tek bir belirti dahi yok ne akıntı ne kahve pembe anlıyacagın hiç umudum yok.. Boşboşum adetime 6 gün var umrumda bile değil
Katılıyorum sana beyin gücüyle her şeyi yapabilirizyakın arkadaşım hamile kaldığı ay hiçbir belirtisi yoktu. sadece her ay düzenli olan adeti o ay 2 gün gecikmişti. 0 belirtisi vardı. ben zorla test yaptrdım ve hamile çıktı. açıkçası burda yazılan belirtilerin birçoğunun ilk zamanlarda olabileceğini düşünmüyorum. daha çocuk tutunmamışken ağrılar uykular bulantılar kramplar bence zaten psikolojik.
aynen :):) sen de bekle benim gibi işte. inşallah güzel bir sonuç alırsın. beni etiketleyerek haber vermeyi unutma ama ...Katılıyorum sana beyin gücüyle her şeyi yapabiliriz
Tamam tatlı kırmızıların haberini veririm :))) inşallah senin ki tutarda sevinirsinaynen :):) sen de bekle benim gibi işte. inşallah güzel bir sonuç alırsın. beni etiketleyerek haber vermeyi unutma ama ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?