Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bi arkadaşım da var bu durum. eğer sperm sayısı azsa sıkıntı biraz evet. ama problem değil basit bir ameliyatı var. çok sık rastlanan bi durum bu... canını sıkma hiç.

Can'ım varikosel erkeklerin çoğunda var 15 dakikalık bi operasyon zaten ama Bebek oluşumunu hızlanrıyor..

Bir an önce ultrason sonucu be sperm testi sonuçlarını almasını istiyorum. Tabi daha ikisini de yaptırmadı. İçimi rahatlattınız teşekkür ederim

Vallahi aynen öyle canım yapmamak lazım test falan şöyle adeti gecikip doktora gidip hamile olduğunu ordan öğrenen insanlara imreniyorum ((
Senin benden fazla demi günün kız şu bi liralık testlerden aldım yaptım şimdi negatif 6 gün kaldı :))) bak eminim yoktur

Vallahi aynen öyle canım yapmamak lazım test falan şöyle adeti gecikip doktora gidip hamile olduğunu ordan öğrenen insanlara imreniyorum ((
Komşum geldi biraz önce plezarvatif yırtıkmış içine bi damla kaçmış test yapmış hamile hahahhahahahha dedim beni mi görmüyor allahım

aynen.. napalım bir daha ki ay için farklı planlarım var. bikaç şeyi bi arada yapıp yumurtaları iyice beslemeyi düşünüyorum
Dert tutmasın o yumurtaları kendimi tavuk gb hissediyorum ha yumurtladım ha yımırrtlıcammmmm ahada oldu dur olmadı :))))))

Bir an önce ultrason sonucu be sperm testi sonuçlarını almasını istiyorum. Tabi daha ikisini de yaptırmadı. İçimi rahatlattınız teşekkür ederim
Hiç endişelenme o gebeliğe öyle engel değil. Normal şartlarda hiçbir sorunu olmayanında olmuyor ahanda biz :)))

İlk defa boyle bise duyuyorum 1.ayni gun almasi gerekir tabiki aksi taktirde attgi ger adim haram oluyor o sekilde. 2.i disari cikan fazlaliklardir.Yani icine giden gidiyor o menide milyonlarca sperm var

Komşum geldi biraz önce plezarvatif yırtıkmış içine bi damla kaçmış test yapmış hamile hahahhahahahha dedim beni mi görmüyor allahım
Tovbe de arkadasim gunaha girersin istemeden.Rabbim ona verdiyse vardir bir hayir sana vermediyse bundada vardir vir hayir.Sen elnden geleni yap gerisini rabbime birak.O verecekse her kosulda verir tuplerini baglattigi halde hamile kalanlari duyuyoruz yani ne ornekler yok ki.O yuzden kimseyle kendin arasinda kiyaslama yapma.Nerden bilebilrsin ki belki senin istedgin zamn hamile kalsan sana bise olucak veya bebegini kaybedeceksin Allah im esirgesin.İnan herseyde bir hayir var.Ben cok cok istedim surekli arasrtryodum test yapiyodum hamile kaldim ama gelisemeden kaybettim.Demekki benim icin hayirli zaman degilmis cok istememek lazmmis dedim.Akisina birak Allah en hayirli zamani bilendir.

Cnm zaten günah olduğunu biliyorum sıcak su ile yikanma dedim zaten ben öğle birşey yapıyorum demedim ki eltim yaptı ve ay hamile kaldı diye yazdım Dr ona yikanma demiş bende ona dedim soğuk su ile yıkan diye dinlemedi hiç yıkanmadi cnm

Cnm zaten günah olduğunu biliyorum sıcak su ile yikanma dedim zaten ben öğle birşey yapıyorum demedim ki eltim yaptı ve ay hamile kaldı diye yazdım Dr ona yikanma demiş bende ona dedim soğuk su ile yıkan diye dinlemedi hiç yıkanmadi cnm

Şaka gibi yaa Benim de arkadaşımın başına öyle bişey geldi prezervatif yırtıkmış sonradan farkwtmiş birde üstüne iki gün ertesi gün ilacı içmiş tutmasın diye ama hamile kaldı hatta oğlu 5 yaşında şimdi. Canım olacağı varsa herşeyi bahane ama bak ne bende ne eşimde sorun yok bütün testlerimiz normal ama olmuyo demekki vakti değil napayım bilmiyorum. Ve o kadar ihtiyacımız var ki böyle iyi bi haber duymaya çok kötü günler geçiriyorum tutunacak bi dal arıyorum ama elimde kalıyo

Cnm benim ordabde
İlk defa boyle bise duyuyorum 1.ayni gun almasi gerekir tabiki aksi taktirde attgi ger adim haram oluyor o sekilde. 2.i disari cikan fazlaliklardir.Yani icine giden gidiyor o menide milyonlarca sperm var

Yaa ben yalnis anlaşıldım galiba demek istediğim sıcak su ile yikanmayin ben soğuk su ile yikaniyorum eltim öğle yaptı hiç yıkanmadi o ay hamile kaldi

Bende zaten az onceki arkadasa yikanmakla hata yapiyorsun dedin icin bunlari belirttim canim ayrica o yikanma diyen dr ayri bi tartismak lazim adamin gunahtan haberi yok diyelim olusabilecek enfeksiyondadnda haberi yok galiba

Canim ben calisiyorum evde olsam bile bizde oyle dolasilmaz gunah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…