- 10 Temmuz 2016
- 407
- 104
- 18
- 31
Canim ben calisiyorum evde olsam bile bizde oyle dolasilmaz gunah
Birisi bana en erken gebelik testi ne zaman çıkar söyleyebilir mi iştahım çok açık test yaptım yine negatif hayır degilsem psikolojikse bu kadar yemeyim
Yumurtlamadan 12. 15 gün sonra doğru sonuç veriyor muş cnm hayırlı olsun inşallah bebis verdir
Canim sen dus almakla en buyuk hayati yapiyorsun yazmissin ya ben ondan oyle yazdim yoksa hepimiz istiyoruz tabi bebek sahibi olmayi birde yaz gunu sicak dus almayiz ilik aliyorum tabiBizde de günah cnm ben zaten yıkanmazsam rahat etmem o ayrı ama soğuk su ile ayy bir kaç şey eksik yazdım herkesten tepki aldım size bi yardım olsun diye söyledim sıcak su ile yikanmayin eltim yaptı hiç yıkanmadi ne sıcak ne soğuk o ay yıkanmadi hamile kaldı onu kastetim sadece ve burda ki herkes hamile kalmak istemiyor mu bende yaşanmış bir şeyi söyledim eltm yaptı şimdi 3 aylık hamile ve bende yıkanmazsam rahat olmam ama hamile kalacağımi bilsen dikat ederdim zaten sadece aşağıdan yikayin kendini karnınıza su deydirmeyin bunu kastetim
Sanirim ustunde de yaziyor 4 gun once diye canimBirisi bana en erken gebelik testi ne zaman çıkar söyleyebilir mi iştahım çok açık test yaptım yine negatif hayır degilsem psikolojikse bu kadar yemeyim
Canim sen dus almakla en buyuk hayati yapiyorsun yazmissin ya ben ondan oyle yazdim yoksa hepimiz istiyoruz tabi bebek sahibi olmayi birde yaz gunu sicak dus almayiz ilik aliyorum tabi
Evet canim sonraki yazilarini okumadigim icin sicak dus yazmayi unuttugunu gormemistim ilk cevabini okuyarak o sekilde yazmistimTamam oraya sıcak dua almakla yzacaktim eksik yazmisim ama ben şunu söylemek isterim ben ilişkiyi gece yapıyorum saat 1 de sonra giyip günlük ped takip uyuuorum sabah uyanınca da yikaniyorum soğuk su ile kışta ılık su ile ama sıcak su asla doğru diyorsun duş alarak hata yapıyorsun yazmisim aslında sıcak duş almakla olacaktı ama eksik yazdım ve duzeltwmiyorum kiii zaten altada sıcak dus iyi değil yazmıştım
Valla canim keske evet hamilelik belirtisi diyebilsek ama adet belirtisi gibi hamilelik belirtiside o nedenle bizde her belirtide umutlaniyoruz gunu gecince test yap bakalim insallah bebegin seninledirMerhaba kızlar ben yeni sayılır aranizda benim hiç adet öncesi göğüs agrim olmazdı ama 28 temmuz adet tarihım yaklaşık on gündür göğüs agrim var ara ara da rahim ve kasigima ağrı giriyor fakat son iki gündür adet olacak gibi başım çok ağrıyor resmen sıkıyorlar başımı mengene gibi .. lütfen kızlar biri böyle belirtilerle hamile olma olasılığı varmı söyleyebilir mi ? Simdiden teşekkür ederim
5 gün kaldı canımÇok
tatlısn ya hadi inşallah kaç gün var bat için
Deniz Bi sıkıntı yapmaz Can'ım rahat ol.. Test yapsan çıkabilir yumurtlamadan 10 gün geçmişKızlar ya kafam cok karışık. Hazıran 16 adet oldum adetlerim düzensiz bi kaç aydır zaten ama 5 haftayı geçti. Yumurtladıgım zamanı bliyorum akıntı ve batmalar olmuştu. Gecen haftada asırı gögüs agrım oldu. Bu aralarda gaz ve sık idrar sorunum var. Yumurtlamış olabilecegim tahmini tarihimde 6-8 temmuz arası . Ne zaman belli olur sizce? Bir de şu an tatildeyim acaba denize girmek gecikme yapar mı?
Belirti arama kaybolursun :))) dilerim inşallah hamilesindirKizlar bugün çok iş yaptım temizlik üstüne pohaca hamuru falan yoğurdum karnim kasiklarim çok ağrıdı uzandim artk bugün kalabileceğimi düşünmüyorum sizce bu hamile olduğuma dair bir belirti olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?