Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim ben calisiyorum evde olsam bile bizde oyle dolasilmaz gunah

Bizde de günah cnm ben zaten yıkanmazsam rahat etmem o ayrı ama soğuk su ile ayy bir kaç şey eksik yazdım herkesten tepki aldım size bi yardım olsun diye söyledim sıcak su ile yikanmayin eltim yaptı hiç yıkanmadi ne sıcak ne soğuk o ay yıkanmadi hamile kaldı onu kastetim sadece ve burda ki herkes hamile kalmak istemiyor mu bende yaşanmış bir şeyi söyledim eltm yaptı şimdi 3 aylık hamile ve bende yıkanmazsam rahat olmam ama hamile kalacağımi bilsen dikat ederdim zaten sadece aşağıdan yikayin kendini karnınıza su deydirmeyin bunu kastetim

Kizlar bugün çok iş yaptım temizlik üstüne pohaca hamuru falan yoğurdum karnim kasiklarim çok ağrıdı uzandim artk bugün kalabileceğimi düşünmüyorum sizce bu hamile olduğuma dair bir belirti olabilir mi

Kizlar kendi hesaplamalarima gore adetime 3 gun var ama doktorum 30 temmuza kadar bekle diyo (2 ay once kurtaj oldugum icin dongum biraz degisiyo ondan bu kararsizlik ) dun erken gebelik testi yaptim evde cikmadi kasık bel agrilarim devam ediyo ama galiba hamile degilim umutlarimi kaybetmeye basliyorum ... nolur bana bisey soyleyin icimi rahatlatin eger hamileysem silikte olsa cikmazmiydi testlerde

Cnm temizlik sorun değil De hamur yogurmak pek iyi olmadi beline verdin ağırlığını hayırlısı cnm insallah iyi haberlerini aliriz elif ay

Birisi bana en erken gebelik testi ne zaman çıkar söyleyebilir mi iştahım çok açık test yaptım yine negatif hayır degilsem psikolojikse bu kadar yemeyim

Canim sen dus almakla en buyuk hayati yapiyorsun yazmissin ya ben ondan oyle yazdim yoksa hepimiz istiyoruz tabi bebek sahibi olmayi birde yaz gunu sicak dus almayiz ilik aliyorum tabi

Canim sen dus almakla en buyuk hayati yapiyorsun yazmissin ya ben ondan oyle yazdim yoksa hepimiz istiyoruz tabi bebek sahibi olmayi birde yaz gunu sicak dus almayiz ilik aliyorum tabi

Tamam oraya sıcak dua almakla yzacaktim eksik yazmisim ama ben şunu söylemek isterim ben ilişkiyi gece yapıyorum saat 1 de sonra giyip günlük ped takip uyuuorum sabah uyanınca da yikaniyorum soğuk su ile kışta ılık su ile ama sıcak su asla doğru diyorsun duş alarak hata yapıyorsun yazmisim aslında sıcak duş almakla olacaktı ama eksik yazdım ve duzeltwmiyorum kiii zaten altada sıcak dus iyi değil yazmıştım

Merhaba kızlar ben yeni sayılır aranizda benim hiç adet öncesi göğüs agrim olmazdı ama 28 temmuz adet tarihım yaklaşık on gündür göğüs agrim var ara ara da rahim ve kasigima ağrı giriyor fakat son iki gündür adet olacak gibi başım çok ağrıyor resmen sıkıyorlar başımı mengene gibi .. lütfen kızlar biri böyle belirtilerle hamile olma olasılığı varmı söyleyebilir mi ? Simdiden teşekkür ederim

Evet canim sonraki yazilarini okumadigim icin sicak dus yazmayi unuttugunu gormemistim ilk cevabini okuyarak o sekilde yazmistim

Valla canim keske evet hamilelik belirtisi diyebilsek ama adet belirtisi gibi hamilelik belirtiside o nedenle bizde her belirtide umutlaniyoruz gunu gecince test yap bakalim insallah bebegin seninledir

Kızlar ya kafam cok karışık. Hazıran 16 adet oldum adetlerim düzensiz bi kaç aydır zaten ama 5 haftayı geçti. Yumurtladıgım zamanı bliyorum akıntı ve batmalar olmuştu. Gecen haftada asırı gögüs agrım oldu. Bu aralarda gaz ve sık idrar sorunum var. Yumurtlamış olabilecegim tahmini tarihimde 6-8 temmuz arası . Ne zaman belli olur sizce? Bir de şu an tatildeyim acaba denize girmek gecikme yapar mı?

Deniz Bi sıkıntı yapmaz Can'ım rahat ol.. Test yapsan çıkabilir yumurtlamadan 10 gün geçmiş

Belirti arama kaybolursun :))) dilerim inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…