Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar (hamile olurmuyum yardım edin! ) diye başlıklı bi tipim var gülmekten çatladım mutlaka okuyun :)))

sürer canım nette okumuştum uzun sürerse üstüne görme oluyormuş zaten
Yaa kizlar sizinde vaktinizi alıyorum ama birtek size sorup içimi rahatlatabiliyprm. Dünden beri adet olucakmsm gibi belim agriyor eğilip kalkarken otururken ve kasık ağrısı bugünde pembe akıntı gördüm yine yaa galiba vücudum bile artık doktora gitmem gerektiğini söylüyor. Daha oncede yazmıştım 15 gun once yine leke gördüğümu falan test yaptm negatif çıktı

Merhaba kızlar. Ben 2 temmuzda düşük Yaptım. Kimyasal gebelikmiş. Kanama biter bitmez de rahim filmi çekildim. Tahminen olan yumurtlama zamanımı iyi değerlendirdim. Sol kasığımda yumurtlama haftası ve öncesi pıt pıt hareketler vardı. Yumurtlama haftam geçti ama hala o hareketler devam ediyor. Bazen solumda birden kramp Tarzı saplanmalarım oldu falan. Yumurtlama haftamda başlayıp devam eden Göğüs hassasiyetim var. Bazen öyle oluyor ki ağlayacak gibi oluyorum Ağrı'dan. Bir de ağzımda acı tat oldu birkaç kere. Sonra acayip halsizleştim. Çok uykum oluyor Kafamı kaldıramaz oldum Ve afedersiniz çok gazım var. Ara ara da beyaz akıntım oluyor. Adetimi düşükten dolayı tahmin edemiyorum ama sanırım ay sonu veya yeni ay başı olurum. İnşaAllah olmam tabi :) sizce hamile olma şansım var mıdır ya

Belirti arama kaybolursun :))) dilerim inşallah hamilesindir
Of öf sabah yine test yaptım negatif bugün gecikmemin 7 günü 6 zannediyorum yanlış hesap yapmışim 7 günüymus eşim bana bir test getirdi erken gebelik testi 6 gün önce sinden bile gösteriyor şimdi yaptım negatif

Kizlar size soylemeyi unuttum bugun benim dogum gunumtam 29 oldum artik insallah bir kac hafta gecte olsa Rabbim hediye olarak bebisimi bana gonderir
Dogum günün kutlu olsun hediyen de bebişin olsun inşallah canim

Kızlar bugün ovu. Testi yaptım ve yine koyu çıktı adetimin ilk günü 9 temmuz eğer o günden hesaplarsak bugünle 16. Gün oluyor yumurtlama normal mi ama ben 13 temmuzdan beri yapıyorum ilk 5 gün silik çıktı sonra birgun koyu bir birgun silik olarak devam etti yardım lutfrn

Ben hic ovulasyon testi yapmadim bu ovulasyon testleri yumurtlma gununu gostermiyor mu eger gosteryorsa surekli silik ve koyu gordum dedinz ya her koyuda yumurtlama mi olyruz anlamadm pek

Ben hic ovulasyon testi yapmadim bu ovulasyon testleri yumurtlma gununu gostermiyor mu eger gosteryorsa surekli silik ve koyu gordum dedinz ya her koyuda yumurtlama mi olyruz anlamadm pek

Öğle ama benim yumurtlama tarihim geceli çok oldu 1, hafta önceydi cuma günü yaptım köyü çıktı bugün yaptım yine koyu ama yumurtlama dediğimiz 1 gün sürer galiba test bozuk şans iste

Arakdaslar bende asilama yapturdim ve çok sınırsızım sizce tutma ihtimali varmıdır ?

Cnm bende geçen yıl yaptım aşılama ama malesef tutmadı seninki inşallah tutmuştur dikat et hareket etme iş yapma çünkü eğer tutmuşsa bile bu normal gebeliye benzemez çok hassas olur bebek

Kızlar işte bugün yaptığım ovu. Testi cuma günü de böyle koyu çıkmıştı yani benim yumurtlama günüm hafta önceydi kaç gundur hep böyle çıkıyor normal mi

Eklentiler

• 20160724_082020.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 29
Benim doktorum olur diye.tahmin ediyorum dedi benimde esimde once zayiflik vardi ama simdi normal seviyelerin biraz altinda cok istiyoruz ama tek geliniyim evin herkez cok istiyor.

Kızlar işte bugün yaptığım ovu. Testi cuma günü de böyle koyu çıkmıştı yani benim yumurtlama günüm hafta önceydi kaç gundur hep böyle çıkıyor normal mi
Canim testlerin evet koyu çıkıyor ama ovulasyon testinde T ile C nin esit koyulukta ya da T nin C den daha koyu olmasi gerekiyor bence sen bi doktora görün yumurtlamada bir sorun olabilir ya da dedigin gibi testte sorun vardir. En azindan icin rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…