Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynı koyulukta olduğunu hiç gormedim ve bir sonraki adetime 9 gün var
Gercekten senin testlerini anlayamiyorum canim ben. En iyisi sen teste takilmadan gunasiri degerlendir. Bu sekilde kacirmazsin zaten yumurtlamayi.

Kızlar işte bugün yaptığım ovu. Testi cuma günü de böyle koyu çıkmıştı yani benim yumurtlama günüm hafta önceydi kaç gundur hep böyle çıkıyor normal mi
Cnm bu baya catlamis ya da catlamak uzere bence hicbir testn boyle koyu deildi. Normalde 14 gun kaladr da illa o gun olack die bisey yokki adet gunune yakn yumurtasi catlayan da oluyor

Sadece idrar rengi ve cok kotu eksimis gibi kokusu belirti olur mu acaba ? Anlk karn agrilari bi de baska da bisey yok:)

Negatifleri görmekten bıktık yeminle benim günüm var 5 gün daha bende bu sabah yaptım bişey çıkarmı diye aynı durumdayız

Cnm bu baya catlamis ya da catlamak uzere bence hicbir testn boyle koyu deildi. Normalde 14 gun kaladr da illa o gun olack die bisey yokki adet gunune yakn yumurtasi catlayan da oluyor

Hayatım doğru diyorsun da benim yumurta 1 hafta önce catladi zaten ve yumurtlama dediğimiz 1 gün sürer ben cuma günü de test yaptım aynı koyuluktaydi

Benim Bat 2gun var acaba test yapsam cikar mi sonuc? Boyle midem bulaniyor ama bogaz enfeksiyonu geciriyorum ondandir diyede umutlanmak istemiyorum :)

Ti

tiye alıyorum artık herşeyi ben yapmam artık test felan kendi kendimi paranoyak yaptım :)))
Sanirim bende doguruyorumm:)))Bende akinti devam ediyor hatta dun biara bisenin baya baya geldigni hissettim hatta dedm ahada adet oldum dedm pet aldim gittin wc te bide baktim yine beyaz akinti:)))

Kız te

kız test yaptım dedim ya negatiftir diye beklemedim baktım kırmızı attım sonra bi çizgi daha çıkmış. Tabi güvenmem o silik çizgiye geçen ay beni imle dalga geçti
Atsana fotosunu canm.Bak o ikinci cizgi gorunup sonra adet olyurz ya o kimyasal gbelik oluyor.benim bi defasnda 10 gun gecikmem olmustu tabi ben 5 gun flan sanirm gecince yapmtsm silij sekilde baya baya belliydi belirtimde vardi ama 10 gun geciktiktn snra adet oldm anladm ki kimyasalmis

Benim 3 gun varkem cikmisti idrar testinde varsa buyuk ihtimal silikte olsa cikablir
Ya çokda umutlanmak istemiyorum uzulmemek icin. Midem yaniyor bulaniyor boyle garip anlayamadigim bir sey oluyor midemde. Bide dun sanki adet oldum gibi bir sey geldi hemen wc ye gittim meger akintim gelmis afedersin. Boyle beklemek zormus gercekten

O kac gundur bendede var adet oldum diye gittim baktim beyaz akinti gelmis.Hakkinda hayirlisi olsun insallah canim rabbim hayirli sekilde saglikli sekilde nasip eylesin hepimize insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…