Gercekten senin testlerini anlayamiyorum canim ben. En iyisi sen teste takilmadan gunasiri degerlendir. Bu sekilde kacirmazsin zaten yumurtlamayi.Aynı koyulukta olduğunu hiç gormedim ve bir sonraki adetime 9 gün var
Cnm bu baya catlamis ya da catlamak uzere bence hicbir testn boyle koyu deildi. Normalde 14 gun kaladr da illa o gun olack die bisey yokki adet gunune yakn yumurtasi catlayan da oluyorKızlar işte bugün yaptığım ovu. Testi cuma günü de böyle koyu çıkmıştı yani benim yumurtlama günüm hafta önceydi kaç gundur hep böyle çıkıyor normal mi
Negatifleri görmekten bıktık yeminle benim günüm var 5 gün daha bende bu sabah yaptım bişey çıkarmı diye aynı durumdayızOf öf sabah yine test yaptım negatif bugün gecikmemin 7 günü 6 zannediyorum yanlış hesap yapmışim 7 günüymus eşim bana bir test getirdi erken gebelik testi 6 gün önce sinden bile gösteriyor şimdi yaptım negatif
Ya oldu bu 7 gündür geçikiyorum bütün belirtilerim varNegatifleri görmekten bıktık yeminle benim günüm var 5 gün daha bende bu sabah yaptım bişey çıkarmı diye aynı durumdayız
Valla bende hiç belirti yok bilmiyorum biraz önce su gb bişey geldi benden. Suyum geliyor doğuruyorum :)))))Ya oldu bu 7 gündür geçikiyorum bütün belirtilerim var(
tiye alıyorum artık herşeyi ben yapmam artık test felan kendi kendimi paranoyak yaptım :)))Ya oldu bu 7 gündür geçikiyorum bütün belirtilerim var(
Ayy çok güldümValla bende hiç belirti yok bilmiyorum biraz önce su gb bişey geldi benden. Suyum geliyor doğuruyorum :)))))
Bende artık yapmama kararı aldım :))Ti
tiye alıyorum artık herşeyi ben yapmam artık test felan kendi kendimi paranoyak yaptım :)))
Cnm bu baya catlamis ya da catlamak uzere bence hicbir testn boyle koyu deildi. Normalde 14 gun kaladr da illa o gun olack die bisey yokki adet gunune yakn yumurtasi catlayan da oluyor
kız test yaptım dedim ya negatiftir diye beklemedim baktım kırmızı attım sonra bi çizgi daha çıkmış. Tabi güvenmem o silik çizgiye geçen ay beni imle dalga geçtiBende artık yapmama kararı aldım :))
Sanirim bende doguruyorumm:)))Bende akinti devam ediyor hatta dun biara bisenin baya baya geldigni hissettim hatta dedm ahada adet oldum dedm pet aldim gittin wc te bide baktim yine beyaz akinti:)))Ti
tiye alıyorum artık herşeyi ben yapmam artık test felan kendi kendimi paranoyak yaptım :)))
Benim 3 gun varkem cikmisti idrar testinde varsa buyuk ihtimal silikte olsa cikablirBenim Bat 2gun var acaba test yapsam cikar mi sonuc? Boyle midem bulaniyor ama bogaz enfeksiyonu geciriyorum ondandir diyede umutlanmak istemiyorum :)
Atsana fotosunu canm.Bak o ikinci cizgi gorunup sonra adet olyurz ya o kimyasal gbelik oluyor.benim bi defasnda 10 gun gecikmem olmustu tabi ben 5 gun flan sanirm gecince yapmtsm silij sekilde baya baya belliydi belirtimde vardi ama 10 gun geciktiktn snra adet oldm anladm ki kimyasalmisKız te
kız test yaptım dedim ya negatiftir diye beklemedim baktım kırmızı attım sonra bi çizgi daha çıkmış. Tabi güvenmem o silik çizgiye geçen ay beni imle dalga geçti
Ya hamilesim yada test bozuk baska ihtimal gelmiyor aklima.Bildigim kadariyla hamileysen hep koyu cikarms ovulsyn testi.Hayatım doğru diyorsun da benim yumurta 1 hafta önce catladi zaten ve yumurtlama dediğimiz 1 gün sürer ben cuma günü de test yaptım aynı koyuluktaydi
Ya hamilesim yada test bozuk baska ihtimal gelmiyor aklima.Bildigim kadariyla hamileysen hep koyu cikarms ovulsyn testi.
Ya çokda umutlanmak istemiyorum uzulmemek icin. Midem yaniyor bulaniyor boyle garip anlayamadigim bir sey oluyor midemde. Bide dun sanki adet oldum gibi bir sey geldi hemen wc ye gittim meger akintim gelmis afedersin. Boyle beklemek zormus gercektenBenim 3 gun varkem cikmisti idrar testinde varsa buyuk ihtimal silikte olsa cikablir
O kac gundur bendede var adet oldum diye gittim baktim beyaz akinti gelmis.Hakkinda hayirlisi olsun insallah canim rabbim hayirli sekilde saglikli sekilde nasip eylesin hepimize insallahYa çokda umutlanmak istemiyorum uzulmemek icin. Midem yaniyor bulaniyor boyle garip anlayamadigim bir sey oluyor midemde. Bide dun sanki adet oldum gibi bir sey geldi hemen wc ye gittim meger akintim gelmis afedersin. Boyle beklemek zormus gercekten
Amiin inşallah. Oldun mu peki ne durumdasin?O kac gundur bendede var adet oldum diye gittim baktim beyaz akinti gelmis.Hakkinda hayirlisi olsun insallah canim rabbim hayirli sekilde saglikli sekilde nasip eylesin hepimize insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?