Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Varmı sizce kızlar?
Kuruyunca böyle oldu

Eklentiler

• IMG_20160723_154223.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 38
Amiin inşallah. Oldun mu peki ne durumdasin?
Yok dha 5 gun var adetime ama kac gundur olcak gibi agrilarim var ama bilemiyor insan hamilelik belirtisiyle adet belirtisi neredeyse birbirinin ayni.Benim ilk hamileligimde hasta olucam diye pet ile gezyodm o kdar emindim agridan dolayi ama megerse bebek rahime yerlesirkende ayni agri oluyormus:)

Bu arada âdetim 11gun gecikmeli başladı 40.gunde adet oldum yani
birde 32.gun pedime az bi kahverengi leke gelmişti peceteylede baktim nokta kadar kan vardı bir daha olmadı bisey
bel bacak agrim 10 gundur vardı adetim başlayacak gibi alt karňimda hafif sancım sürekli vardi bunlar gebelik belirtisi midir acaba?ilk kez böyle birşey yaşıyorum

Hayatım doğru diyorsun da benim yumurta 1 hafta önce catladi zaten ve yumurtlama dediğimiz 1 gün sürer ben cuma günü de test yaptım aynı koyuluktaydi
Him bilmiyom ki deisik eger hamile deilsen bu ay bi daha baska marka testle denersn malum benmkiler bozk cikmisti. Ama insallh gerek kalmaz canm :)

Insallah suanda hamilelik belirtindir o agrilarin o zaman :)

Insallah suanda hamilelik belirtindir o agrilarin o zaman :)
Hayirlisi olsun canim artik acele etmiyorum akisina biraktim..Daha once acele ettik cok fazla istedim ve hamile kaldim ama gelisemedigi kalp atisi olmadigi icin kaybettim..Kaybedeli 1 bucuk ay oldu..İnsan istiyor tekrar saglikli sekilde kalip acilarini unutmayi..Ama Allah im ne zaman hayirliysa ki insallah o zaman cok uzak degildir o zaman nasip etsin...Kaybetmek hic olmamasindan bin kat daha aci...Rabbim beterinden saklasin daha kotu durumu yasayanlarda var Allah im onlara peygamber sabri nasip etsin insallah.Ben zaten hamile olamam degilim biliyorum cunku korunuyoruz dr 3 ay korunun dedi kurtaj oldgum icin..Bu gelen akinti kasintisiz kokusuz bir akintiydi 1 haftadir falan vardi ama bugun kasinti basladi mantardir diye dusunuyorum cok fazla dusunmemek oluruna birakmak lazim sonra uzulen biz oluyoruz..

Çok dogru diyorsun canım vakti saati var her şeyin En onemliside saglik bir bebek ve saglikli bir gebelik gecirmek insallah zamani gelince yasariz hayirlisiyla :*

Kızlar bir sorum olacak adetim bu gün itibariyle 5 gün gecikti bu ay 12.gün yumurtlamıştım yani erken adet bekliyordum olmadım hamileysem adetten önce çıkar dedim 2-3 gün öncesinden itibaren 2-3 gün arayla 2-3 gün öncesine kadar test yaptım ama hep negatif ve hala adet olmadım olsa testte çıkardı sonuçta erken yumurtladım bide bu idrar testleri değer kaç olunca yansıtıyor? Devletten randevu aldım o da tee 2 sine anca vardı. Dün bu gün yumurtlama akıntısı gördüm tekrar acaba adet görmeden tekrar mı yumurtladım kafamda deli sorular

Kızlar adetime 9 gün var belinde solda feci bi sancı var ara ara sol kasigimada geliyor bugün beyaz akintim oldu yemek yerken aklıma hep T tiksindirici şeyler geliyor zor yiyorum sizce hamilelik belirtisi mi bu kadar erken mi olur

Kızlar adetime 9 gün var belinde solda feci bi sancı var ara ara sol kasigimada geliyor bugün beyaz akintim oldu yemek yerken aklıma hep T tiksindirici şeyler geliyor zor yiyorum sizce hamilelik belirtisi mi bu kadar erken mi olur
Ne zaman yumurtladın biliyormusun ?

Kız te

kız test yaptım dedim ya negatiftir diye beklemedim baktım kırmızı attım sonra bi çizgi daha çıkmış. Tabi güvenmem o silik çizgiye geçen ay beni imle dalga geçti
Zaten 10 dk dan sonra çıkan sonuç doğru değil öyle diyorlar canim

Cnm işte o belli değil ama nette hesapladim 13, temmuz da yani o günde ilişki oldu yani eğer hesaplama doğruysa yumurtlama ve ilişkiden 12 gün geçmiş oluyor ovu. Testlerim hep pozitif çıkıyor
O zaman erken deil ben yumurtlamanın üstünden 8 gün geçmişti belirtilerim başlamıştı hamileydim :)

O kac gundur bendede var adet oldum diye gittim baktim beyaz akinti gelmis.Hakkinda hayirlisi olsun insallah canim rabbim hayirli sekilde saglikli sekilde nasip eylesin hepimize insallah
Çöpe Attım Can'ım kimyasal gebelik hiç bilmiyordum ben kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…