- 22 Kasım 2014
- 360
- 203
- 53
- 37
Cnm bunun. İki cvbı var ya hamilesin inş yada testleri netten aldıysan son kullanma tarihine bak bozuk oluyor gnldeKızlar işte bugün yaptığım ovu. Testi cuma günü de böyle koyu çıkmıştı yani benim yumurtlama günüm hafta önceydi kaç gundur hep böyle çıkıyor normal mi
Cnm bunun. İki cvbı var ya hamilesin inş yada testleri netten aldıysan son kullanma tarihine bak bozuk oluyor gnlde
Yok dha 5 gun var adetime ama kac gundur olcak gibi agrilarim var ama bilemiyor insan hamilelik belirtisiyle adet belirtisi neredeyse birbirinin ayni.Benim ilk hamileligimde hasta olucam diye pet ile gezyodm o kdar emindim agridan dolayi ama megerse bebek rahime yerlesirkende ayni agri oluyormus:)Amiin inşallah. Oldun mu peki ne durumdasin?
Benim ayni boyleydi ve hamileydimVarmı sizce kızlar?
Kuruyunca böyle oldu
İnşallah vardır canım yaaBenim ayni boyleydi ve hamileydim
Him bilmiyom ki deisik eger hamile deilsen bu ay bi daha baska marka testle denersn malum benmkiler bozk cikmisti. Ama insallh gerek kalmaz canm :)Hayatım doğru diyorsun da benim yumurta 1 hafta önce catladi zaten ve yumurtlama dediğimiz 1 gün sürer ben cuma günü de test yaptım aynı koyuluktaydi
Insallah suanda hamilelik belirtindir o agrilarin o zaman :)Yok dha 5 gun var adetime ama kac gundur olcak gibi agrilarim var ama bilemiyor insan hamilelik belirtisiyle adet belirtisi neredeyse birbirinin ayni.Benim ilk hamileligimde hasta olucam diye pet ile gezyodm o kdar emindim agridan dolayi ama megerse bebek rahime yerlesirkende ayni agri oluyormus:)
Hayirlisi olsun canim artik acele etmiyorum akisina biraktim..Daha once acele ettik cok fazla istedim ve hamile kaldim ama gelisemedigi kalp atisi olmadigi icin kaybettim..Kaybedeli 1 bucuk ay oldu..İnsan istiyor tekrar saglikli sekilde kalip acilarini unutmayi..Ama Allah im ne zaman hayirliysa ki insallah o zaman cok uzak degildir o zaman nasip etsin...Kaybetmek hic olmamasindan bin kat daha aci...Rabbim beterinden saklasin daha kotu durumu yasayanlarda var Allah im onlara peygamber sabri nasip etsin insallah.Ben zaten hamile olamam degilim biliyorum cunku korunuyoruz dr 3 ay korunun dedi kurtaj oldgum icin..Bu gelen akinti kasintisiz kokusuz bir akintiydi 1 haftadir falan vardi ama bugun kasinti basladi mantardir diye dusunuyorum cok fazla dusunmemek oluruna birakmak lazim sonra uzulen biz oluyoruz..Insallah suanda hamilelik belirtindir o agrilarin o zaman :)
Him bilmiyom ki deisik eger hamile deilsen bu ay bi daha baska marka testle denersn malum benmkiler bozk cikmisti. Ama insallh gerek kalmaz canm :)
Çok dogru diyorsun canım vakti saati var her şeyin En onemliside saglik bir bebek ve saglikli bir gebelik gecirmek insallah zamani gelince yasariz hayirlisiyla :*Hayirlisi olsun canim artik acele etmiyorum akisina biraktim..Daha once acele ettik cok fazla istedim ve hamile kaldim ama gelisemedigi kalp atisi olmadigi icin kaybettim..Kaybedeli 1 bucuk ay oldu..İnsan istiyor tekrar saglikli sekilde kalip acilarini unutmayi..Ama Allah im ne zaman hayirliysa ki insallah o zaman cok uzak degildir o zaman nasip etsin...Kaybetmek hic olmamasindan bin kat daha aci...Rabbim beterinden saklasin daha kotu durumu yasayanlarda var Allah im onlara peygamber sabri nasip etsin insallah.Ben zaten hamile olamam degilim biliyorum cunku korunuyoruz dr 3 ay korunun dedi kurtaj oldgum icin..Bu gelen akinti kasintisiz kokusuz bir akintiydi 1 haftadir falan vardi ama bugun kasinti basladi mantardir diye dusunuyorum cok fazla dusunmemek oluruna birakmak lazim sonra uzulen biz oluyoruz..
İnsallah canim insallahÇok dogru diyorsun canım vakti saati var her şeyin En onemliside saglik bir bebek ve saglikli bir gebelik gecirmek insallah zamani gelince yasariz hayirlisiyla :*
Ne zaman yumurtladın biliyormusun ?Kızlar adetime 9 gün var belinde solda feci bi sancı var ara ara sol kasigimada geliyor bugün beyaz akintim oldu yemek yerken aklıma hep T tiksindirici şeyler geliyor zor yiyorum sizce hamilelik belirtisi mi bu kadar erken mi olur
Ne zaman yumurtladın biliyormusun ?
Zaten 10 dk dan sonra çıkan sonuç doğru değil öyle diyorlar canimKız te
kız test yaptım dedim ya negatiftir diye beklemedim baktım kırmızı attım sonra bi çizgi daha çıkmış. Tabi güvenmem o silik çizgiye geçen ay beni imle dalga geçti
O zaman erken deil ben yumurtlamanın üstünden 8 gün geçmişti belirtilerim başlamıştı hamileydim :)Cnm işte o belli değil ama nette hesapladim 13, temmuz da yani o günde ilişki oldu yani eğer hesaplama doğruysa yumurtlama ve ilişkiden 12 gün geçmiş oluyor ovu. Testlerim hep pozitif çıkıyor
Çöpe Attım Can'ım kimyasal gebelik hiç bilmiyordum ben kızO kac gundur bendede var adet oldum diye gittim baktim beyaz akinti gelmis.Hakkinda hayirlisi olsun insallah canim rabbim hayirli sekilde saglikli sekilde nasip eylesin hepimize insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?