Bencede yine testin kafirliği işte ondan dolayı çöpe attım :)))Zaten 10 dk dan sonra çıkan sonuç doğru değil öyle diyorlar canim
etrafimdaki cogu arkadasim bebek sahibi oldu.
Bebek gordukce cocuk istegim daha cok artiyor. Maalesef yine hasta oldum. Gecikmedi hic umut bile edemedim. Yazimi okuyan hamile arkadaslar varsa benim icin dua edebilir mi? Hamilelerin duasi kabul olur derler. Allah butun bebek bekleyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin, benim gibi bekleyenlere de insallah kisa zamanda hayirli saglikli evlat nasip etsin. Her ay beklemek zor, yipratici..
Aynen:))Bencede yine testin kafirliği işte ondan dolayı çöpe attım :)))
Bir senelik evliyim bende siz ne zamandir istiyorsunuz.Aynen cnm haklisin zor valla bende 5 yıllık evliyim uğraşıyorum işte ve umut ediyoruz Allah büyüktür üzülme cnm sen ne kadarlik evlisin
Yaa kizlar sizinde vaktinizi alıyorum ama birtek size sorup içimi rahatlatabiliyprm. Adetten 10 gün once lekelenmem oldu demistim belki hatirlarsnz test yap dediniz.İnşAllah öyledir canm
Canm belki yerlesme lekesidir.Test adetin gectikten sonra yap.Yaa kizlar sizinde vaktinizi alıyorum ama birtek size sorup içimi rahatlatabiliyprm. Adetten 10 gün once lekelenmem oldu demistim belki hatirlarsnz test yap dediniz.
leke bittikten 10 gün sonra tekrar ayni leke gördüm iki gündür devm ediyor adet olmadigindan eminim ama belim agriyor eğilip kalkarken otururken ve kasık ağrısı test yaptım negatif çıktı evde değilim diyede doktora gidemiyrm şuan biraz fikir verseniz cok sevinirim
Ya canım adetim 5 gün geçti 20 temmuz normalde bide hic hamilelik belirtiside yokCanm belki yerlesme lekesidir.Test adetin gectikten sonra yap.
Hamilelik belirtisi herkesde olcak dye bise yokki misal herkes gogus buyumesinin cok byuk belirti oldgni soyler ama ben hamilyken bu belirti yoktu 5 haftada falan buyumeye basladi.Peki sen 5 gun gecnce test yaptn miYa canım adetim 5 gün geçti 20 temmuz normalde bide hic hamilelik belirtiside yok
Evet dün yaptım negatif çıktıHamilelik belirtisi herkesde olcak dye bise yokki misal herkes gogus buyumesinin cok byuk belirti oldgni soyler ama ben hamilyken bu belirti yoktu 5 haftada falan buyumeye basladi.Peki sen 5 gun gecnce test yaptn mi
O zamn kan testi yaptt birde.Evet dün yaptım negatif çıktı
Yaptiricm memlekette olmadigim için suanda yaptirmyrm kendi doktoruma gorunucem bideO zamn kan testi yaptt birde.
Dün piknikteydik Pert olmuşum :)))) iyi hissediyorum Can'ım sen Nasıl hissediyorsun kendini :))Günaydın tatlım nasılsın bugün neler hissediyorsun
Kinali kuzu kız biz Nasıl hamile Kalıcaz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?