Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen cnm haklisin zor valla bende 5 yıllık evliyim uğraşıyorum işte ve umut ediyoruz Allah büyüktür üzülme cnm sen ne kadarlik evlisin

İnşAllah öyledir canm
Yaa kizlar sizinde vaktinizi alıyorum ama birtek size sorup içimi rahatlatabiliyprm. Adetten 10 gün once lekelenmem oldu demistim belki hatirlarsnz test yap dediniz.
leke bittikten 10 gün sonra tekrar ayni leke gördüm iki gündür devm ediyor adet olmadigindan eminim ama belim agriyor eğilip kalkarken otururken ve kasık ağrısı test yaptım negatif çıktı evde değilim diyede doktora gidemiyrm şuan biraz fikir verseniz cok sevinirim

Canm belki yerlesme lekesidir.Test adetin gectikten sonra yap.

Benim adet samcimda gecti 4 gun var adetime nolcak bilmyrum ama adet olcgim kesin hamileoldgumu hic sanmyrum

Kafayi yicem ya yarim saat once birden canim siyah zeytin cekti simdide susamli simit kokusu var burnmda durup durduk yerde birden koku aliyo gibi olyrum canim cekiyo

Ya canım adetim 5 gün geçti 20 temmuz normalde bide hic hamilelik belirtiside yok
Hamilelik belirtisi herkesde olcak dye bise yokki misal herkes gogus buyumesinin cok byuk belirti oldgni soyler ama ben hamilyken bu belirti yoktu 5 haftada falan buyumeye basladi.Peki sen 5 gun gecnce test yaptn mi

Hamilelik belirtisi herkesde olcak dye bise yokki misal herkes gogus buyumesinin cok byuk belirti oldgni soyler ama ben hamilyken bu belirti yoktu 5 haftada falan buyumeye basladi.Peki sen 5 gun gecnce test yaptn mi
Evet dün yaptım negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…