Gunaydin canim:)
Adet olurum ben tatlım belirti yok bi tek göğüslerim atom karınca gb olmuş başka da bi halt yok :)))Ayy güldürdü beni kız keşke bilsen önce ben hamile kalirdim sonra sana yardımcı olurdum belirti falan hisediyormusun cnm
Ahahaha:)))Benim belirtimde kalmadi arada olan aserme haric:))Adet olcakmis gibi agrim vardi gecti akintimda dun acaip kasinti basladi bende heralde mantar diye travzol krem surdum gecti hemn kasinti bugun akintida yok:))Zaten benim onumde korunmayi birakmak icin 2 ay var.Adetime son 4 gun kaldi:)Kinali kuzu kız biz Nasıl hamile Kalıcaz :)))
Cikar buyuk ihtimal benim 3 gun kala cikmisti senin gecmis bile hemn yap bizede bildir:)Kizlar benim adetim iki gun gecikti regl sancim bel agrim oldu cok ama olmadim.idrar da cikarmi acaba.pek bi heyecanliyim
Adet olurum ben tatlım belirti yok bi tek göğüslerim atom karınca gb olmuş başka da bi halt yok :)))
Ahahaha:)))Benim belirtimde kalmadi arada olan aserme haric:))Adet olcakmis gibi agrim vardi gecti akintimda dun acaip kasinti basladi bende heralde mantar diye travzol krem surdum gecti hemn kasinti bugun akintida yok:))Zaten benim onumde korunmayi birakmak icin 2 ay var.Adetime son 4 gun kaldi:)
Günaydın Bebiş :))Gunaydin canim:)
Kizlar benim adetim iki gun gecikti regl sancim bel agrim oldu cok ama olmadim.idrar da cikarmi acaba.pek bi heyecanliyim
Çıkar Can'ım çoğunun adetten önce çıkıyor bizim gb mesumlarında ne önce ne de sonra çıkmıyor bide arsız gb saatinden önce gelir :)))Dene tatlım cikar
Yolla fotoyu canmkızlar regl ıme 1 gun var cızgı cıktı gıbı bakarmısınız kafam cok karısık
kızlar regl ıme 1 gun var cızgı cıktı gıbı bakarmısınız kafam cok karısık[/QUOTE
Foto yolla cnm bakalim
Çıkar Can'ım çoğunun adetten önce çıkıyor bizim gb mesumlarında ne önce ne de sonra çıkmıyor bide arsız gb saatinden önce gelir :)))
Var Can'ım görünüyor ama sen garanti olsun diye yarın sabah yine yap ne olur ne olmaz.. Şimdi gidersin bi sevinçle kan testi vermeye o donbastık suratlı hemşire negatif deyince morelin bozulur tam emin ol öyle git tatlım :)
En çok sana versin kız rabbim :))) kendimden geçtim vallaCnm tbrk ederim hemen git kanda da baktir bu pozitif hamilesin
Sen hangi testlerden aldın markası ney canımay canım gercektenmı ınan ınanamıyorum bıdaha ıdrar testı yapmaya bıle korkuyorum cıkmassa dıyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?