Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ayy güldürdü beni kız keşke bilsen önce ben hamile kalirdim sonra sana yardımcı olurdum belirti falan hisediyormusun cnm
Adet olurum ben tatlım belirti yok bi tek göğüslerim atom karınca gb olmuş başka da bi halt yok :)))

Kinali kuzu kız biz Nasıl hamile Kalıcaz :)))
Ahahaha:)))Benim belirtimde kalmadi arada olan aserme haric:))Adet olcakmis gibi agrim vardi gecti akintimda dun acaip kasinti basladi bende heralde mantar diye travzol krem surdum gecti hemn kasinti bugun akintida yok:))Zaten benim onumde korunmayi birakmak icin 2 ay var.Adetime son 4 gun kaldi:)

Kizlar benim adetim iki gun gecikti regl sancim bel agrim oldu cok ama olmadim.idrar da cikarmi acaba.pek bi heyecanliyim

Cn
Adet olurum ben tatlım belirti yok bi tek göğüslerim atom karınca gb olmuş başka da bi halt yok :)))

Cnm ilk belirti gogusler. Karın ağrısı bel ağrısı ve akıntı artması olurmuş bunlarda adet belirtileriyle bire bir olduğu için kimse anlamaz mesela ben bugünle adetime 8 gün kaldı aşırı bel agrim var dün beyaz akintim olmuştu bugün karın agrim da başladı gogusler ağri yok ama az bira değişiklik var gibi

Cnm zaten ara ara gelir sancilar ağrılar krem neden surdun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…