- 10 Temmuz 2016
- 407
- 104
- 18
- 31
laboquıck canım markası netten almıstımSen hangi testlerden aldın markası ney canım
Şu an azer bülbül modundayım ( dokunmayın çok fenayam testlerin mıncırığını çıkarım duruyorum ) Hahahhaha :))))kızlar günaydın paylaştıklarınızın hepsini okucaminşallah güzel haberler vardır bu arada ben cumartesi dayanamadım iğne testini yaptım eskidinden daha parlaktı iğne
Kız ben subralep diye marka aldım ucuz diye tanesi 1 TL yaw hepsi bozuk çıktı :)))))laboquıck canım markası netten almıstım
canım hayırlısı olsun kan testi ver bugün
Akşam verıcem canım ıns varsır okadar ıstıyorumkı var olsun
bende bu haftayı nasıl geçircem hiç bilmiyorum hayırlısı bakalım bu arada 2 gündür göğüs ucuma iğne batırıp çıkarıyorlar sanki arada şişiyor arada sönüyor anlamadım bakalım bu hafta sonuna kadar ne olacakŞu an azer bülbül modundayım ( dokunmayın çok fenayam testlerin mıncırığını çıkarım duruyorum ) Hahahhaha :))))
Aynen bende göğüslerim çok acıyor uçları ama eminim kız ya ben artık inanmıyorum vallabende bu haftayı nasıl geçircem hiç bilmiyorum hayırlısı bakalım bu arada 2 gündür göğüs ucuma iğne batırıp çıkarıyorlar sanki arada şişiyor arada sönüyor anlamadım bakalım bu hafta sonuna kadar ne olacak
Cok kasiniyordu mantar var sanirim diye surdumCnm zaten ara ara gelir sancilar ağrılar krem neden surdun ki
Onun bi zararı olmaz ki rahat ol kaşıntın varsa aynen mantardandır. Sakıncası yokCok kasiniyordu mantar var sanirim diye surdum
kaşıntıya çok iyi geliyor o merhem bende kullanıyorum kasıntı başladığında sürdüğümde geçiyor ama bir kaç gün idare edeyim sürmeyeyim hemen daha çok yayılıyorCok kasiniyordu mantar var sanirim diye surdum
Canım öncelikle hayırlısı olsun hepimiz için bende ayni belirtileri yaşiyorum 2 gün sonra adet olmam gerekiyo ama gün içinde mide yanması halsizlik çabuk yorulma ve gaz şikayetlerim var yumurtlama günlerini degerlendirmeye çalıştım umarım hepimiz hamileyizdirya arkadaslar yarın hastalanmam lazım ama bende hıc bı belırtı yok.fakat hamılelık belırtısıde yok yanı gaz fılan var akıntı var az bazen karnımın alt bolgesıne bı kramp gıryo ama 4 sanıye fılan suruyo.. bunlarda belırtı değildir heralde..
Cok kasiniyordu mantar var sanirim diye surdum
:))))))Ayy koptummmmmkızlar günaydın paylaştıklarınızın hepsini okucaminşallah güzel haberler vardır bu arada ben cumartesi dayanamadım iğne testini yaptım eskidinden daha parlaktı iğne
Allah seni napmasin tanesi 1 tl test mi olur:)))))))Kız ben subralep diye marka aldım ucuz diye tanesi 1 TL yaw hepsi bozuk çıktı :)))))
bende kutumda küçük hissediyorumAynen bende göğüslerim çok acıyor uçları ama eminim kız ya ben artık inanmıyorum valla( bakmayın öyle dalga geçtiğime ne yapim umudum tükendi paramda test alırrsam boşayacakmış beni :))))))
asitten temizlenmiş resmen:))))))Ayy koptummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?