Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar günaydın paylaştıklarınızın hepsini okucam inşallah güzel haberler vardır bu arada ben cumartesi dayanamadım iğne testini yaptım eskidinden daha parlaktı iğne
Şu an azer bülbül modundayım ( dokunmayın çok fenayam testlerin mıncırığını çıkarım duruyorum ) Hahahhaha :))))

Hayırlısı tatlım bende yaptım adetime 9 gün vardı dün 2 buçuk saat bekletim nokta şeklinde siyahlık vardı sonra iğneyi yikadim cope atım bi kararamafin dedim

Şu an azer bülbül modundayım ( dokunmayın çok fenayam testlerin mıncırığını çıkarım duruyorum ) Hahahhaha :))))
bende bu haftayı nasıl geçircem hiç bilmiyorum hayırlısı bakalım bu arada 2 gündür göğüs ucuma iğne batırıp çıkarıyorlar sanki arada şişiyor arada sönüyor anlamadım bakalım bu hafta sonuna kadar ne olacak

Aynen bende göğüslerim çok acıyor uçları ama eminim kız ya ben artık inanmıyorum valla ( bakmayın öyle dalga geçtiğime ne yapim umudum tükendi paramda test alırrsam boşayacakmış beni :))))))

Canım öncelikle hayırlısı olsun hepimiz için bende ayni belirtileri yaşiyorum 2 gün sonra adet olmam gerekiyo ama gün içinde mide yanması halsizlik çabuk yorulma ve gaz şikayetlerim var yumurtlama günlerini degerlendirmeye çalıştım umarım hepimiz hamileyizdir

Aynen bende göğüslerim çok acıyor uçları ama eminim kız ya ben artık inanmıyorum valla ( bakmayın öyle dalga geçtiğime ne yapim umudum tükendi paramda test alırrsam boşayacakmış beni :))))))
bende kutumda küçük hissediyorum bu ayda bişi yok heralde ama göğüs uçum acıdığı zaman sanki kararıyor pembemsidir göğüs uçlarım ama kahverengi oluyor bakalım ya Allah büyük umut kesilmez senin kaç gün var adetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…