- 25 Temmuz 2016
- 230
- 92
- 98
Canim benim yaklasik 1 haftadir adetbsancisiyla birlikte akintim vardi beyaz akinti ama koku ve kasinti yoktu hic.Resmwn akinti geldginde adet oldum sanip kosuyordum wc .Yine oyle akinti geldi adet sandim pet ile gittim baktim beyaz aknti busfer pet taktim ic cnsrim batmasb diye ama pet taktgimn ertesj gunu yani dun cok kasinti basladi birden bire ya en vasndan mantardi yada ped takinca nemli biraktgi icn kasinti yapti dye dysnyrum ben her ihtmle karsi krem surdym bugun yok hic kasnti akintimAdet sancimda gecti.Akıntının rengi ne ona göre mantar olup olmadığına karar veririz
Aaaaa benimde öyle eşime soruyorum kafandan uydurma Diyo :))))bende kutumda küçük hissediyorumbu ayda bişi yok heralde ama göğüs uçum acıdığı zaman sanki kararıyor pembemsidir göğüs uçlarım ama kahverengi oluyor bakalım ya Allah büyük umut kesilmez senin kaç gün var adetine
Koptummmmm çatlattın beni gülmektenasitten temizlenmiş resmenparlatılmak istenen eşyalar itinayla parlatılır
Canim benim yaklasik 1 haftadir adetbsancisiyla birlikte akintim vardi beyaz akinti ama koku ve kasinti yoktu hic.Resmwn akinti geldginde adet oldum sanip kosuyordum wc .Yine oyle akinti geldi adet sandim pet ile gittim baktim beyaz aknti busfer pet taktim ic cnsrim batmasb diye ama pet taktgimn ertesj gunu yani dun cok kasinti basladi birden bire ya en vasndan mantardi yada ped takinca nemli biraktgi icn kasinti yapti dye dysnyrum ben her ihtmle karsi krem surdym bugun yok hic kasnti akintimAdet sancimda gecti.
gözün gördüğünü kafadan nasıl uydurcan canım ya göğüslerim her sızladığında baktım kenarları kabarık kabarık ve kahverengi oluyor ama sadece uç kısımlar acıyorAaaaa benimde öyle eşime soruyorum kafandan uydurma Diyo :))))
Yok canm.zararli degil ilk hamilsligmde mantar olmstm o zamn dr yazmsti bu kremiCnm beyaz akıntı hamilelik belirtilerinden biri zaten mantar akıntısı yeşil olur keşke krem surmeseydin araştır bakalım gebeliye zararlimi o krem inşallah değil dır de hamilesindir
mantar yeşil olmaz canım aşırı enfeksiyon varsa yeşil akıntı gelir mantarda süt kesiği gibi beyaz akıntı ve kaşıntı olurCnm beyaz akıntı hamilelik belirtilerinden biri zaten mantar akıntısı yeşil olur keşke krem surmeseydin araştır bakalım gebeliye zararlimi o krem inşallah değil dır de hamilesindir
kaç sefer mantar oldum ama hiç yeşil akıntım olmadı hep süt beyazı renginde kesik kesiktiMalesef yeşil oluyor cnm Dr söyledi yeşilimsi akıntı mantar olduğunu gösterir
Benimde mantar olduğunda sütt kesiği gb oluyor bide koku az ama .. Yeşilimsi hiç karşılaşmadım açıkcasıİlk zamnlae sut kesivi gibiydj ama kasinti ve koku yoktu dun sdce kasintim oldu ama koku yine yok Krem surunce gecti kasinti
Hahahahhaha aramızda bi fark yok korunmuyor ama tık yok Bizdede.. Kız niye olmuyo çözemedim ben bu işi ::)))))Amaannn her nyse gecti ya cok sukur onemlu olan bu:)Ben zaten hamile degilim biliyorum bu belirtiler adet belirtisi bence eminim ben olmdgma yani hadi siz korunmuyorsunuz hamile olablirsinizde bana noluyo korundgim halde:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?