Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar adet olmama 2 gün var geçen hafta çok şiddetli bel ağrısı yaşadim birden agri girdi iki uc gun devam etti bu haftada kasıklarımda seğirme ve ara ara agri oluyo gaz sancisiyla beraber yumurtlama gunlerini degerlendirmeye calistik ama sizce ihtimal nedir varmi boyle seyler yasayipta hamile olanlar

Akıntının rengi ne ona göre mantar olup olmadığına karar veririz
Canim benim yaklasik 1 haftadir adetbsancisiyla birlikte akintim vardi beyaz akinti ama koku ve kasinti yoktu hic.Resmwn akinti geldginde adet oldum sanip kosuyordum wc .Yine oyle akinti geldi adet sandim pet ile gittim baktim beyaz aknti busfer pet taktim ic cnsrim batmasb diye ama pet taktgimn ertesj gunu yani dun cok kasinti basladi birden bire ya en vasndan mantardi yada ped takinca nemli biraktgi icn kasinti yapti dye dysnyrum ben her ihtmle karsi krem surdym bugun yok hic kasnti akintimAdet sancimda gecti.

Aaaaa benimde öyle eşime soruyorum kafandan uydurma Diyo :))))

Cnm beyaz akıntı hamilelik belirtilerinden biri zaten mantar akıntısı yeşil olur keşke krem surmeseydin araştır bakalım gebeliye zararlimi o krem inşallah değil dır de hamilesindir

Cnm beyaz akıntı hamilelik belirtilerinden biri zaten mantar akıntısı yeşil olur keşke krem surmeseydin araştır bakalım gebeliye zararlimi o krem inşallah değil dır de hamilesindir
mantar yeşil olmaz canım aşırı enfeksiyon varsa yeşil akıntı gelir mantarda süt kesiği gibi beyaz akıntı ve kaşıntı olur

[KOTE="betulanil, post: 47387334, member: 751032"]Yok canm.zararli degil ilk hamilsligmde mantar olmstm o zamn dr yazmsti bu kremi[/QUOTE]

Tamam ozaman sevindim

İlk zamnlae sut kesivi gibiydj ama kasinti ve koku yoktu dun sdce kasintim oldu ama koku yine yok Krem surunce gecti kasinti
Benimde mantar olduğunda sütt kesiği gb oluyor bide koku az ama .. Yeşilimsi hiç karşılaşmadım açıkcası

Amaannn her nyse gecti ya cok sukur onemlu olan bu:)Ben zaten hamile degilim biliyorum bu belirtiler adet belirtisi bence eminim ben olmdgma yani hadi siz korunmuyorsunuz hamile olablirsinizde bana noluyo korundgim halde:))))

Amaannn her nyse gecti ya cok sukur onemlu olan bu:)Ben zaten hamile degilim biliyorum bu belirtiler adet belirtisi bence eminim ben olmdgma yani hadi siz korunmuyorsunuz hamile olablirsinizde bana noluyo korundgim halde:))))
Hahahahhaha aramızda bi fark yok korunmuyor ama tık yok Bizdede.. Kız niye olmuyo çözemedim ben bu işi ::)))))

Hamile kalırsam eğer tavuk kesicem :)) ahanda adakta adadım hayat şu an bana borçlu durumda :))))

Benim hiç gücüm yok temizlik yapacak ayağa kalkacak dermanım yok. Çuval gb oturduğum yerden kalkamıyorum. Dün piknikteydik azıcık yürüdüm basıl yoruldum anlatamam. Bide çok acıkıyorum tatilden geldikten sonra çok acıkmaya başladım. Göğüslerim şiş akıntım su gb :)))
Ciddi cevap verin ne olur acaba hamilemiyim :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…