Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hiç böyle yazmaşimıştım gözümde kaldı bende yazım dedim :))))

Adetin geciktimi cnm

Can'ım anlamadım yazdın da göremedim mi ne konuda yardım istiyorsun tekrar söylersen !
Benimde adetime 2 gun var gecen hafta belim cok agriyodu bu haftada kasigimda pıt pıt segirmeler oluyo gaz sancisida var arada mide yanmasi yasiyorum yumurtlama gunlerini degerlendirmeye calistim test icinde erken diye dusunuyorum boyle seyler yasayip hamile olan varmi

valla tatlım şu an burdakilerde sen ne biliyorsan onu biliyor yani hiç bir şey kelin ilacı olsa hesabı ben her ay dediklerini yaşıyorum ama sonuç negatif hep 2 gün daha sabret test yap inşallah belirtilerin bebek belirtisidir

Dogru diyosun canim Allah isteyen herkese nasip eder insallah cocuksuz evin tadi olmuyo

Yok test yapabilirsin çıkarabilir çıkmayana bilir. Ama erken gebelik testinde kesin çıkar varsa. Benimde 3 gün var bugünü saymazsam eğer bende yapmak istiyorum ama yapmıcam sonra morelin bozuluyor adetimi beklicem gelir zaten ondan şüphem yok :))

Belirtilere takılma Can'ım en erken belirtiler adetine bi hafta kala başlar oda kasık Ağrı'sı akıntı 5 haftada belirtiler ortaya çıkar gerisine inanma derim. Biz her ay bınun yüzünden çok üzüldük

Insallah sende hamilesindir canim evet cok can skcı oluyor beklemek bi yandanda mantar oldum simdi krem ilac hicbirsey kullanmak istemiyorum en iyisi dr a gtmek heralde varsada kontrolde cikar heralde

Insallah sende hamilesindir canim evet cok can skcı oluyor beklemek bi yandanda mantar oldum simdi krem ilac hicbirsey kullanmak istemiyorum en iyisi dr a gtmek heralde varsada kontrolde cikar heralde
Benim ümidim yok kız adet olurum ben biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…