- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
bu ay akıllandım o konuda canım yumurtlamada bile adet belirtisi gibi oluyor bu ay vücudumu çok dinledim eğer bu ay hamile değilsem öteki ay hiç takmıyacağım kafamaBelirtilere takılma Can'ım en erken belirtiler adetine bi hafta kala başlar oda kasık Ağrı'sı akıntı 5 haftada belirtiler ortaya çıkar gerisine inanma derim. Biz her ay bınun yüzünden çok üzüldük
5 gün önceden yapıp öğrenen var canım ama en garantisi günün geçtikten sonra yapılan test geç döllenme vs olursa çıkmaya bilir erken testteKızlar erken test yapan varmı en erken ne zaman yapılmalı test bir bilgisi olan varmı
Kız ben sürekli acıkıyorum normalde bi kahve içiyorum saat 2 ye kadar aç kalsam bilmem ama şimdi deli gibi yemek istiyorum ne yapıcam şaşırdım adet olucam diye iştahım açıldı sanırım! İştahı ne keser Bilgin varmı midem kazınıyor resmen 3 tane muz yedim banamısım demiyor ya :)) bide bi kaç gündür böyleyim ne yesem hiç yememişim gb hissediyorum kilo alıcam allahım yardım et ühühügğgğğggğbu ay akıllandım o konuda canım yumurtlamada bile adet belirtisi gibi oluyor bu ay vücudumu çok dinledim eğer bu ay hamile değilsem öteki ay hiç takmıyacağım kafama
Katılıyorum sana en doğrusu kimyasal gebelik oluyor sonra foss çıkıyor5 gün önceden yapıp öğrenen var canım ama en garantisi günün geçtikten sonra yapılan test geç döllenme vs olursa çıkmaya bilir erken testte
Bende sen gibi butun belirtileri adete yoruyorum:)Yine akinti gelmis beyaz :))Bunuda mantardir diyorum..Ama anlamadigim adet olcakmis gibi agrida kalmadi sonumuz hayr olsun:)Ama ben hamile degilim biliyorum insallah sen hamilesindir canim bi test yapsana sen yaa benim 7 gun kala bile silik cikmisti 3 gun kala baya baya belliydi cizgiKız ben sürekli acıkıyorum normalde bi kahve içiyorum saat 2 ye kadar aç kalsam bilmem ama şimdi deli gibi yemek istiyorum ne yapıcam şaşırdım adet olucam diye iştahım açıldı sanırım! İştahı ne keser Bilgin varmı midem kazınıyor resmen 3 tane muz yedim banamısım demiyor ya :)) bide bi kaç gündür böyleyim ne yesem hiç yememişim gb hissediyorum kilo alıcam allahım yardım et ühühügğgğğggğ
Yok kız dedim ya 1 TL test aldım oda negatif çıktı hamile değilim ama çok acımmmm sizi bile yiyebilirim iştahı ne keser bilginiz varmı ?Bende sen gibi butun belirtileri adete yoruyorum:)Yine akinti gelmis beyaz :))Bunuda mantardir diyorum..Ama anlamadigim adet olcakmis gibi agrida kalmadi sonumuz hayr olsun:)Ama ben hamile degilim biliyorum insallah sen hamilesindir canim bi test yapsana sen yaa benim 7 gun kala bile silik cikmisti 3 gun kala baya baya belliydi cizgi
Seninki bariz belli Can'ım ben biraz önce yaptım bişey çıkmadı adi test :))))Eki Görüntüle 1862061 Bak bu benim daha onceki hamileligimde adetime 3 gun varken yaptgim test.
İlahi sen kız beni ümitlendirme kız :))) ne fark eder ikiside hcg testi değilmi :)))Ama benim test 6 tl flandi:)))1 tl tabi negatif gosterir:)))
Yapayım tarçınlı sütü kız böyle hamile olsam duba gb olurum yaHamileyken bende oyleydim oyle bi acikiyodum ki sanki hic bise yememisik migdem kaziniyodu adeta.Tarcinli sut tatli istegni bastiryor ama istahida keser mi bilmyrum
Hadi hayırlısı bakalım kaç gün kaldı seninBende bitmek bilmeyen uyku var ya sureklu uyumak istiyorum birden bire usuyorum
Kız ben sürekli acıkıyorum normalde bi kahve içiyorum saat 2 ye kadar aç kalsam bilmem ama şimdi deli gibi yemek istiyorum ne yapıcam şaşırdım adet olucam diye iştahım açıldı sanırım! İştahı ne keser Bilgin varmı midem kazınıyor resmen 3 tane muz yedim banamısım demiyor ya :)) bide bi kaç gündür böyleyim ne yesem hiç yememişim gb hissediyorum kilo alıcam allahım yardım et ühühügğgğğggğ
Bende bitmek bilmeyen uyku var ya sureklu uyumak istiyorum birden bire usuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?